Yaptıkları yardımları başa kalkmalar beddua etmeler.. daha neler neler umarım aynı şeyleri yaşamazsınız.

Yaptıkları yardımları başa kalkmalar beddua etmeler.. daha neler neler umarım aynı şeyleri yaşamazsınız.
Doğru bir karar tabi ki. Kimse birilerini sevmek zorunda değil. Ama bu ülkede korkunç bir deprem oldu. Verilen oylara göre hakaret etmek zaten yaralı olan insanların yarasını daha da kapatmaya çalışmak anlaşılamaz. Sırf aynı düşünceye sahip değiller diye iyyy kık muamelesi çekmek çok cahilce hareketler. Depremin üzerinden değil aylar yıllar geçse ölen insanların acısı kapanmaz kolay kolay...
Zaten bu twitterda sallayanlarin ceza alacaklarina emindim. Umarım ağır yaptırımları olur da içimiz bir nebze rahatlar.
Bunlar insan değil ki aşağılık adi pislik mahluklar gün gelecek Allah size bu beddua nin bedelini ödetecek vicdansızlar tabi kendi başlarına gelmedikleri için depremi basit görüyorlar kendi başlarına gelse nasılmış görürler ne olur yardım etseniz bir yerinizden bir şey eksilir sevaba girersiniz be ama anlayacak beyin nerde
Deprem bolgesindelilere hepimiz üzüldük insanlar 2 gün boyunca devlet yoktu o yüzden yönetime tepki amaçlı olarak oyların düşmesini beklerdik bu hangi hükumet olsa ona tepki olarak uyarı gerekirken bu olmadı tepki buna
İyi bir haber yani tamam eleştirebilirsiniz de hakaret ve nefret kusmak aşırı saçma. verdikleri oylara göre konuşmaları gerekirken yaşadığı acıları konuşmak ve bunun üzerinden eleştirmek çok yanlış
Cevap
21Cevap
Algı yapılmış Aşağıdaki linkten haberin tümünü okursanız farklı bir olay.
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/tekirdagda-depremzedelerin-otelden-cikartilma-karari-tepki-cekti-hani-ozgurluk-ozgur-bir-ulkeydik-42268588
Ayrıca Bir ilde Depremzedeler için 200 kadar konut tahsis edilmiş bunlara ancak 50 kadar kişi gitmiş diğerlerine Devlet ya da yönetimler izin vermediğinden boş duruyormuş.( bizzat gördüm)
Bunlarda çok önemli.
Az once düştü boyle firildak gormedim

Mesele ceza değil mesele böyle bir vicdansızlık nasıl olur. Demekki deprem zedelenmesi oy versinler diye yardım edilmiş insanların acıları umurlarında hiç olmamis
Depremzede Kardeşlerimize Dalga Geçmek Neymiş İyi Bir Cezasını Çeksinler 😤😠
Savcılık çok iyi yapmış. Ne olursa olsun bulaşan aşşığılık olmamak gerek. Yani sırf bu laflardan ötürü bu hoşgörüsüzlerle aynı kişiye oy verdiğim için pişman olup rte ye oy vermemek işten bile değil yani
Ben sadece oy oranlarına sasırdım o kadar. Lâkin işi nefrer boyutunda getireni Allah akıl fikir versin diyorum. Hani ayrım gayrım yapmayalım derken daha fenası ortaya çıkıyor
oy vermek vatandaşlık hakkıdır kimse kimseye neden buna oy verdin diye soramaz
Umarım aynılarını Allah daha beterini evlatlarına yaşatır diyorum

Uzağa gitmeye gerek yok
Doğru olan bu ancak TCK gereğince beddua suç değil diye hatırlıyorum. Yargılama olsa bile beraat kararı çıkar.
Beddua dan almıyorlar TCK 216 kin ve nefret diye bir suç var
Ondan da alacaklarını sanmıyorum
Madde 216 (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası... diye devam ediyor yatarı yok ama ceza alanlar oluyor genelde sicili temizse erteleme cikiyor
Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek için milleti nefrete davet etmek lazım beter olun demek bu suçu oluşturmuyor keşke oluştursa
Şikayet olmadan soruşturma başlatıldığını dile getirmişler. Böyle nefret olmamalı herkes yapması gerekende özgürdür.
Bunlar canımsın insan bile değiller. Aynı şekilde muhalefete oy verdim diye vatan haini nankör ve daha bir çok hakaret eden canımsın da var. Maalesef günümüz siyasetinde kullanılan nefret dilinin yansımaları
Gerekli işlemler yapılip bu karakter yoksunları cezasını çeksin
Adaletli olanda buydu.
Bunu yapanlar düpedüz adilik yapmış umarım ağır ceza alırlar
Umarım gereken ceza verilir insanlık dışı
Bu kadar ayrışan zır duruma sevinen ülke ne zaman olduk
Bu kadarıda manyaklık ve hasta bir ruh hali
çok isabetli olmuş hin yapmaz bu yapılanı
Alıştık artık :D
Az bile yapıyor lar
Gereksiz kişi çok maalesef.
Bazen idamın gelmesini istiyorum
Mükemmel haber.