Gündem Burdan sevgiliniz oldu mu neyinden etkilendiniz devam ediyor musunuz? Prensesbiri34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl Güncellemek istedim soru hakkım kalmamış 🙈 Burdan sevgiliniz oldu mu neyinden etkilendiniz devam ediyor musunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Hayır sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Oldu konuşmalarımız kafa denkliğimiz sardı buluştuk ettik ama 4 yılın sonunda ayrılma kararı aldık öyle gerekiyordu yanlış bir ilişki olduğu açıktı 0 3 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl 4 yıl sürmüş vay bee Yorumla Heracloss +1 yıl Evet 2 yılda öyle ara sıra konuşma Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Anladım hakkınızda hayırlısı olsun Yorumla
chat-gpt Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl olmadı. çünkü amacım burada sevgili yapmak değil. Eğlenmek, sohbet etmek, yeni insanlar tanımak. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl olmadı olacağını da pek sanmıyorum saçma sapan insanlarla dolu burası 0 2 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Bana da öyle geliyor ama saygı duyuyorum yapanlara tabi Yorumla yagmuuradam +1 yıl yapanlara lafım yok ben beceremiyorum Yorumla
AlevliTosbaa Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sevgili değil de, birkaç geçici yakın arkadaşım oldu 0 4 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Geçici arkadaşlık nasıl oluyor be Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl Yakın arkadaş olduk sonra görüşmeyi kestik, devrik olmuş cümle Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Anladım Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl 🫶 Yorumla
Ameli00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olmadı ki nasıl hissedilir bilmiyorum o yüzden 😂 2 0 Yorumla
miss330 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Eski eşimle buradan tanışmıştık. Abaza olmayışı ve saygılı oluşu etkilemişti beni. 0 2 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Geçmiş olsun eski eşin olduğu için 🥳 Yorumla miss330 +1 yıl Aynen teşekkür ederim hahaha. Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Buradan sadece cinsellik olarak takıldım 0 3 Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Güncellemen hayırlı olsun Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Ajahah teşekkür ederim Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Rica ederim beaa Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl 5 sevgilim var şu anda 😋 0 8 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Ciddi misin artık yok ama mesajını görecekleri için 😂😂 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl 😅😅 onları engelledim öyle yazdım Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Engeli kaldırınca görmeyecekler mi yorumunu anlamadım ki Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Gizliye geçerim 😅 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Siz erkekler yok mu yazık ya bunla övünmen bana itici geldi nediyim ki Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Şaka ya sende öyle bir şey nasıl olur😅😅 Yorumla Prensesbiri34 +1 yıl Bilemedim öyle konuşan sizsiniz neyse Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Sanaldan sevgili yapmam kimse umrumda olmaz Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oldu kısa surdu 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Gündem konusunda 744 cevap paylaştı. Burada anca flört sadece konuşma olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır sevgilim olmadı
Oldu konuşmalarımız kafa denkliğimiz sardı buluştuk ettik ama 4 yılın sonunda ayrılma kararı aldık öyle gerekiyordu yanlış bir ilişki olduğu açıktı
4 yıl sürmüş vay bee
Evet 2 yılda öyle ara sıra konuşma
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun
olmadı. çünkü amacım burada sevgili yapmak değil. Eğlenmek, sohbet etmek, yeni insanlar tanımak.
olmadı olacağını da pek sanmıyorum saçma sapan insanlarla dolu burası
Bana da öyle geliyor ama saygı duyuyorum yapanlara tabi
yapanlara lafım yok ben beceremiyorum
Sevgili değil de, birkaç geçici yakın arkadaşım oldu
Geçici arkadaşlık nasıl oluyor be
Yakın arkadaş olduk sonra görüşmeyi kestik, devrik olmuş cümle
Anladım
🫶
Olmadı ki nasıl hissedilir bilmiyorum o yüzden 😂
Eski eşimle buradan tanışmıştık. Abaza olmayışı ve saygılı oluşu etkilemişti beni.
Geçmiş olsun eski eşin olduğu için 🥳
Aynen teşekkür ederim hahaha.
Buradan sadece cinsellik olarak takıldım
Güncellemen hayırlı olsun
Ajahah teşekkür ederim
Rica ederim beaa
5 sevgilim var şu anda 😋
Ciddi misin artık yok ama mesajını görecekleri için 😂😂
😅😅 onları engelledim öyle yazdım
Engeli kaldırınca görmeyecekler mi yorumunu anlamadım ki
Gizliye geçerim 😅
Siz erkekler yok mu yazık ya bunla övünmen bana itici geldi nediyim ki