Yaşanılan onca şeyden sonra hala malum partiye verenler ne Atatürkçü ne de ülkücüdür aksine ülkeyi satanlardan başkası değildir benim gözümde. Mantıklı bir açıklama yapan olursa gercekten bu yüzden veriyorlar diyeceğim. Tüm sülalem chpli hic akp zihniyetinde büyümedim hep Atatürkçülük fikirleri üzerine büyüdüm belki de bu yüzden bu düşünce yapısına sahibim, sadece mantıklı cevaplar istiyorum ve Imamoglu İstanbul'da Mansur Bey de Ankara 'da cok iyi isler çıkarıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gündem konusunda 504 cevap paylaştı. İstanbul'da İmamoğlunun yaptığı her hangi bir iyi iş yok bunla başlıyayım. Neden Akp ye oy vermeliyiz açıklayalım Hdp nin başkanı Selahattin demirtaş çıkmasını istiyorsan K. k ye verebilirsin. ASLINDA bu yeterli bir sebep ama devam ediyim. Bu adam kendi arkadaşlarını bile arkadan vurmuş biridir 2010 BAYKAL 2023 MUHARREM İNCE birinde Genel başkan olmak için birinde %60 kazanacam sen çekil diye Bizzat bel altı alçakça hainlik yapmıştır. Verdiği hiç bir sözü tutmamıştır Traktör diyordu? Olduğu hiç bir belediye de Bir alt yapı yoktur her yağmur da Leş. Geçelim diğer konuya Hüdapar diyeceksin simdi bana açıklıyım sen söylemeden Chp gitti hüdapar ne dedi biliyor musun Siz dinsizsiniz. Sonra hizbullahcı diye bunlar hain dediler. Hain diyorsun neden gidiyorsun. AYRICA hüda par da bu konuda hizbullahcı olmadıgını savundu.
SANA GAYET BASİT NEDENLER SAYDIM KARDEŞİM.
Sen bana suriyeli ve ekonomi den vuracaksın şimdi cevaplıyım sen vurmadan.
Suriyeli konusu bitecek neden bitecek SİNAN OĞAN birleşme tekliflerinde suriyelilerin gönderilmesi var her türlü AKP birleşip garantiye alacaktır bunu birleşmese de akp kazanır ama BİRLEŞME DE ÜLKEMİZDE o namussuzlardan kurtulacak.
Ekonomi bozuk o kadar faaliyetler oldu Pandemi Deprem diye ülkemizin durumu hiç yoktan iyidir belki soğan patates 30 lira oldu okey ama düzelmeyecek diye bir şey var mı asla yok.
Sen selo yu görsen ne dersin bu vatan haini kardeşim dersin ama senin liderin onu çıkarmak için canla başla çalışmalar yapıyor . BEN ŞEHİTLERİMİZE SAYGISIZLIK EDEMEM.
Tek bir neden vardı ama gerekli nedenleri saydım. Bu adam kendi partisi seçmeninden dahi ADAY OLMASIN DİYE aylarca konuşuldu ama oldu herkes DEDEM DEDEM demeye başladı.
K. k ye oy vermenin tek mantığı LİDERİ DEĞİŞTİRMEK ÜLKEYİ DÜŞÜNMEK ASLA DEĞİLDİR.
Buyrun size bu nedenleri sülalenize okutun hepsi akp ye oy verirler041 Yorumla- +1 yıl
Selo cikicak dedikten sonrasini okumadim sayin aktrol ilk one sunu kucik beynine kazi selo cikicaksada bagimsiz mahkemelerde yargilanarak cikacak bunu kac defa acikladilar ama sizde haklisiniz tek kozunuz bu demi a. mk hudapar meclise girmis hizbullaha terorust degil diyen laik bi ulkeye seriat muamelesi yapiyolar ne diyon gardaş sen hala ne diyoon
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh
Yargılamaya gerek var mı çıkarmadan yargılayamaz mısın. Tek kozumuz bu değil gerekli bir şekilde açıkladım Ne bir hakaret ettim nede küçük düşürücü bir şey söyledim.
Peki sen bana AKTROLL dedin siz Özgürlük eşitlik istiyordunuz güzel kardeşim eşitlik senin bana AŞIĞALAYICI KELİME KULLANMAN MI OLUYOR ve sebebi sadece seninle aynı düşüncelere sahip olmamam nedeniyle
BASİT BİR SORU SENİN LİDERİN kendi dostlarına bile kaset le alt edip ALÇAKCA 2 olayı var bu adama ülke emanet edebilir misin? - +1 yıl
Bak iste tam bi cahil yorumu
- +1 yıl
Kaseti izledin mi sen
Soran+1 yılÜzgünüm ama öğrenci olduğum icin bana terörist ve * diyen birine oyumu veremem ben kardeşim ayrıca İmamoğlunun yaptığı yurt sayısı olsun gençlere yaptığı yardimlari bilmiyorsunuz sanirim. Deprem zamani yaptiklarini, ekonomi bakanini damadi yapmasi bunlari ne olarak degerlendiriyorsunuz acaba? Suriyelileri afganlari doldurmasi? Ulkeyi dinle yönetenlere oy verilmez. Türkiye Müslüman ülkesi değildir LAIK bir devlettir gerek kiliseler gerek camiler gerek tapinaklarin olduğu bir ülkedir. Tek kişilik yönetim getiren birine ne aşk dolusunuz lütfen batı illerine gidin belki zihniniz aydınlanır fazla bulaniklasmis çünkü. En cok okumus kültürlü ve yenilikçi illerin chpye vermesi durumu açıklıyor. Guney doguyu saymiyorum onlar ysp ama batı olarak sizi mantıklı olarak düşünmeye davet ediyorum.
- +1 yıl
Kaseti izleseydin oradi Muharrem Ince olmadigini anlardin ve azicik 2 dk oturur dusunur ya chp daha kaliteli bir sey cikarir niye boule bi davranis sergilesin derdin adama te. rorist dediler bu ulkede asil te. rositler belli neyse adam ozamn bile sesini cikarmadi sende kendisine hakaret saydiran muharrem inceye boyle kalitesiz bir sey yapar miydi
- +1 yıl
Her seye niye inaniyosuniz sizz yee
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh Chp kasetlerde en kalitelisini çıkarıyor zaten MUHARREM İNCE : CHP li kardeşlerim de bunu yayıyor demişti . Muharrem İnce ye yapar neden yapar biliyor musun çekemiyor kendi partisi bile K. K yi istemiyor çünkü ülke yönetecek potansiyeli yok. Cahil diyerek bişe aşılağıyorsun EŞİTLİK ÖZGÜRLÜK İSTİYEN biri olarak :D
Size ben kötü laf kullanmam kadın olduğunuz için kadını da geçtim Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olduğunuz için iyi forumlar Biraz daha terlik kafasından çıkın konuşabiliriz. - +1 yıl
Öğrencilere Terörist demiyor Cumhurbaşkanımız. Terör sempatizanlarına diyor bunu bu 1 . Kaç tane yurt yapmış? Öğrenci gençlere ULAŞIM BEDAVA VAATİ VARDI 3 KATINA ÇIKTI bu mu yardım güzel kardeşim. TÜRKİYE MÜSLÜMAN ÜLKESİDİR KARDEŞİM. Ben kimseye aşk dolu değilim ayrıca Sadece ÜLKEMİ DÜŞÜNÜYORUM SİZİ BİLİNÇLENDİRİYORUM Doğunun hepsi chp ye vermiş durumda orada eğitimin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum. Türkiyenin her yerinde bir üniversite var burada okuyabiliyoruz. Güney doğuyu saymıyorum demişsiniz ülkemizde Ankara HARİCİ VE adana hic bir yanında ülke olan şehir dışında oyu yok Chp nin bu mu mantıklı düşünme.
Sen Şehitlerine sahip çıkmıyorsun güzel kardeşim Bak ben 2 yıl hakkaride görev yaptım Orada 2 yan yatağımda şehit yatağı vardı Sence ben onun katillerine oy verip Cennette onun yüzüne nasıl bakabilirim. Hadi diyelim dine inanmıyoruz en azından TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ bölen o katillere nasıl oy verebilirim diye sorayım yanıtlar mısınız? - +1 yıl
Aynen kessinlikle chp yapti kaseti ya ne yaparsaniz yapin ama insanlari akp atin diye yonlendirmeyin 21 yildir yetti gercekren
Ayrica ben cinsiyetcilik yapmiyorum size de tavsiye ederim tabi sizin icin zor olucak bu - +1 yıl
Özgurluk kelimesi size yakismiyo insanlari dinine gore ayristiran insalari destekleyerek
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh Ben hiç bir cinseyetçilik yorumum yoktur sadece kadınlara daha fazla saygım vardır Kaset olayını yapan Chp dir bu yalan değil ki bakın ben size her şeyi açıkladım ama siz bana yok şöyle böyle dediniz.
TAMAM KARDEŞİM BEN KILIÇDAROĞLUNA OY VERECEĞİM BANA VAATLERİNİ SAYAR MISIN
SAYAMAZSIN YOK ÇÜNKÜ TRAKTÖR VERİYORDU? Haala vericek ve bu yılda aynı yalanlar YALANDAN konuşmak çok kolay.
Bakın O kadar seçim kaybetti son son dedi hep hangisi son oldu güzel kardeşim hiç biri.
Sende 21 yıl yetti diyorsun KILIÇDAROĞLUNA OY VERME SEBEBİN VATANSEVERLİK DEĞİL Liderden kurtulmak Çünkü KILIÇDAROĞLU dan CUMHURBAŞKANI olamayacağını biliyorsunuz.
VATAN AŞKIN Kişisel isteğinin gerisinde kalmış durumda . YAZIK.
Soran+1 yılTerörist demiyor demişsin ama boğaziçi olaylarını bilmiyorsun sanırım üzerimize biber gazı atilmasından tut sizin gibiler teröristtir dedi adam konuşmasını mi atayım. Şehitler diyip duruyorsun şehitlere askerlere komutanlara saygım sonsuz. Babam albay ve askeriye nasıldır, askerler ne zorlukta savaşıyor iyi biliyorum cocuklugum askeriyede gecti anlattirma bana. 15 temmuzu binali kendi agzindan dedi en sevmedigim proje buydu diye. Şehitlere sahip cikmiyorsun lafını ağzına bile alma. İstanbul sözleşmesini kaldirdi kadınların hakları elinden alındı farkindasinizdir umarim. Hudapar bildigin seriat istiyor ve TURKIYE MUSLUMAN ULKESI DEGILDIR KABUL EDIN SUNU.
Soran+1 yılwww.youtube.com/live/W1sYe_Nl6Io?feature=share 28. Dakikaya bakarsın
Soran+1 yılBabamın sehit olmasına gerek yok çünkü zeytindalı harekatında abim şehit oldu ve onların haklarını nasıl savunacağım biliyorum
- +1 yıl
Makarasına söylemiş ve başımıza gelen ama beğenmediğimiz devamına neden bakmıyorsun? Keşke olmasaydı öyle bir şeyle yüzleşmeseydik. CUMHURBAŞKANIMIZIN dirayeti hükemetin kararlılığı milletin ülkeye sahip cıkması. VATANSEVER POLİS VE ASKERLERİN VERİLEN EMİRLERİ YERİNE GETİRMESİ. DİYOR DEVAMINA NEDEN BAKMIYORSUN?
Babanı sormuştun ALBAY beyefendi şehit olsaydı K. K ye oy verebilir miydiniz?
Soran+1 yılİzahı olmayan şeyin mizahi olur ve gözünüzü gerçekten bürümüşler sizin
- +1 yıl
Ben size açıklama yapıyorum siz kör olmuşsunuz diyorsunuz siz bana siyaset yapamıyorsunuz ki sadece karalama yapmaya calısıyorsunuz. YAPAMIYORSUNUZ DA
Soru soruyorum yanıt veremiyorsunuz.
BABANIZ O katiller tarafından şehit edilse bu seçimde K. K nin selo cıkaralım vaadine rağmen oy verebilir miydiniz
Soran+1 yılVerirdim çünkü hükumetin daha iyi bir halde olurduk
Soran+1 yılSiyasette duyguya yer yok
Soran+1 yılAkpye verenin sanki saygısı var. ŞEHİTLERIMIZE EN IYI SAYGIYI NASIL DUYACAGIMIZI AKP OGRETIYOR ZATEN. Atatürkçü olan milletine saygısı olan oy vermez zaten.
Size de iyi geceler- +1 yıl
21 yıldır tek partinin bir ülkeyi yönetmesi yolsuzluğuda beraberinde getirir. yeterli demokrasi sağlanmaz yeni fikirler ve politikalar gelişmez. şu anda bu apaçık ortada türkiye gelişmekte olan bir ülkeyken türk parası hiç olmadığı kadar değer kaybetti. ''ekonomi bu bir bozulur bir düzelir.''mantığıyla ülke yönetilmez bu kadar çoküş yaşıyorsa ortada ciddi bir sorun vardır. evet bir zamanlar yönetti ancak artık YÖNETEMİYOR.
- +1 yıl
@Oylesinebiriih TÜRKİYENİN ne derece geliştiğini yapılan hizmetlerden APAÇIK görebiliyoruz hanımefendi BİZ heykel yapmıyoruz Heykele bakıp geçebilirsiniz biz yol hastane okul İHA SİHA TANK OTOMOBİL YAPIYORUZ
Ekonomiyi SSGK yı batıran imf ye borç takan biri mi düzeltecek DÜNYADA İMF YE borcu olmayan çok az Ülkeden biri şu an TÜRKİYE dir
Kılıçdaroğlunun 1 tane doğru işini söyler misiniz bana BAKIN BEN RTE de ki binlerce işini saymayacağım .1 tane siz sayın kazandınız sayacağım
Ama şimdi diyeceksiniz ki ÜLKEYİ YÖNETMİYOR Kİ büyük şehirlerden sayın kabul edeceğim. - +1 yıl
hükümetin zaten yapması gerken şeyleri bir lütuf olarak lansetmeniz gerçekten ilginç babasının hayrına o koltuğa geçmiyor zaten yapması gerekiyor yolu hastaneyi.. gerçi depremde gördük ne kadar sağlam olduğunu seçim öncesi oy uğruna çıkarılan imar aflarını da gördük binlerce insanın ölümüne sebep olmadı mı o imar afları.. kriz anında nasılda affaladığına da gördük yönetibildi mi o süreci? bazı şeylerin arkasına sığınarak göklere çıkardıklarınız milleti toprağa gömdü... 128 milyar doların ne olduğu meçhul. ultra lüks hayatlar damadına kadar varan süreçler.. bu kadar sistemsel açıklık varken yıl olmuş 2023 hala yol hastane yaptı demeniz gülünç. Kılıçdaroğlunun muhalefet olduğunu unutuyorsun galiba iktidar varken herhangi bir iş yapmas mümkün mü sanıyorsunuz. tek tvitle insanları tutukluyolar düşünce özgürlüğü dahi olmayan bir sistemin neyini savunuyorsunuz.
- +1 yıl
@Oylesinebiriih Deprem in akp ile ilgisi nedir? 128 MİLYAR DİYE DİYE BİR KANITINIZ OLMADAN BOŞ SÖYLEMLER YAPIYORSUNUZ. TAYYİP ERDOĞAN ın babadan zaten zenginliği var ? Kılıçdaroğlunun bu ülkeyi yaptığı en büyük hizmet ssgk yı batırmak veya büyük şehirlerde ne yapıyor yönetimi İZMİR de bile deprem dediniz ya AKP gidip ev yapmaya bir şeyler yapmaya uğraşıyor kendi belediyesinde MAAŞ ödeyemiyor K. K .
KILIÇDAROĞLUNUN Bu ülkeye faydası var mı var tabi en büyük faydası rakip olması :d Adam benden daha büyük akp li vallahi ya .
Ya şey soracaktım ATATÜRK E HAKARET EDEN HDP LİLER VARDI SİZİN BİRLİKTE OLDUĞUNUZ ŞU an ATATÜRK çülüğe ne oldu ya kaç oya sattınız? SİZ ATATÜRK çü bile değilsiniz Sizin savunduğunuz tek şey ERDOĞAN gitsin kafası böyle düşünen insanlarda VATAN SEVGİSİ arıyamıyorum maalesef ben. - +1 yıl
@Oylesinebiriih Lutuf olarak görülür Çünkü bu güne kadar yapan pek olmamış ilk once bu farkı anla Depremde gördük evet gorduk yapıların yıkılan %98 i 1999 oncesine ait binalar devlet kentsel. donusup yaapmak istedi bil bakalım rantsal donusum siye kim karşı çıktı Bak bu gun maraşa yurutulen bunca algı kampanyassına rağmen Erdogan 1. çıktı Haluk levent bile aciklama yapti biz kimiz ki orada insanları kurtaran devletti diye Yani kriz anında affallayan gormek istiyorsan Deprem vergisini memura maaş olarak vermek zorunda kalan ecevit donemine bakabilirsin 😄 128 milyar gibi delilsiz dayanaksız Halk tv saallamalarına inanacaksanız buyur inanmaya devam edin Gerci bunun yalan olduğunuda itiraf etmişlerdi Ultra lüks diyorsan Kemalin özel jetine bi bakabilirsin Kim luks icinde yasayip faakir edebiyatı yapıyor belli Ekreminiz tatilden tatile geziyor.😄 Kılıçdaroğlu muhalefet değil muhalif olmak demek herşeye çamur atmak yapılan iyi işleri bile lekelemek değil bunu unutma Ve icraat yapmaksa mesele iktidar koltuğu şart değil elinde onca belediye var Heykel dikip duracağına yap millet gorsun
- +1 yıl
Benim vatan sevgimi sorgulamak sana kalmış bir şey değil. farkındaysan Mevcut düzeni eleştirdim herhangi başka bir partiyi savunmadım ancak sen her dediğime kk ne yaptı diyorsun sorun kk değil sorun mevcut sistem algılarınız açarsanız ve savunma mekanizmasından çıkarsanız ne demek istediğimi algılayabileciğini düşünüyorum. Ayrıca söylem diye nitelendirdiğiniz şeyler hiç soru işareti oluşturmuyor mu? birine sınırsız güvenmek bana göre aptallıktır. muhalefetin çıkış noktasını da tam olarak bilmiyorsun galiba her sistemin sorgulanmaya ihtiyacı vardır. deprem ne alaka demen beni hayretlere düşürdü geçekten
- +1 yıl
@Oylesinebiriih Tamam da K. k aday değil mi kardeşim onun vaatlerini bilmeden nasıl oy vereceğiz.
DEPREM ne alaka dedim YÖNETİMLE DEPREMİ BAĞLAŞTIRMAK ÇOK APTALCA bir düşünce evlerin eski olan durumu çok yüksek o dönem de AKP mi vardı hayır bunu bağlaştırmak çok aptalca çünkü. Merakınız olmasın ben depremde de hatay a gittim Yönetenler de sahadaydı ve gerekli çalışmalar haala sürüyor.
Savunma diyorsunuz Desteklediğim adamı savunuyorum sizlere bilinçlenmeniz için Siz bana Neden K. K ye oy vermem gerektiğini açıklar mısınız böyle biraz belki siyaset tartışabiliriz. - +1 yıl
Kardeşim tek odaklı yayın organına at gozluguyle bakıp bakıp kendini dolduruyorlar sonra boyle zırvalıklar. Bizim secmen cevap vermekten bıktı susuyor bunlarda ulke bizim sanıyor sonrası Malum sözde %57-60 alacakalardı. Şimdi de sinandan umitliler tüm secmeni karşıya geçirse anca erdoğanın farkı kapatması için gereken oy çok az. Bunu bilmeleri gerek Bunun yanında kemal secilsede Meclis cogunlugu cumhurda olunca Açmaza girmiş oluyoruz. Yürütme ve yasama cogunlugu bizde yani kemalin secilmeside bir ise yaramıyor. En iyi ihtimalle mecburen erken secime gitmek zorunda kalıyoruz. Millet secimle ugrasmak istemiyor bi an once bitsin diyor. Yani Erdoğanın eli cidden sağlam Ama bunlar gine halk tv acar sosyal medya fonlamalarını dinler hani biz %90 la kazanıyorduk ne oldu diye delirirler. Biraz gercekci ve mantikli olmak gerek. Secim boyunca Cumhur ittifakı anketcileri hic atıp tutmadı Millette husran yasamadı muhtemel ikinci tur bekleniyordu zaten
- +1 yıl
sığ düşüncelerinizi kendinize saklayın... HAVLAMAYIN HADİ!
- +1 yıl
@Milabeni haklisun erdoganin eli saglam bu ulkede tayyip icin oluruz biz bizden alsin ona versin diyen cok yav he insan var bunu deprem bolgesinde gorduk 3 gun gelemediler be benim akrabalarim vardi orada soguktan ölduler insanlar ne anlatiyosun sen ya bu ulke her seyin en beterini hak ediyo
- +1 yıl
KIM NEYE KIME VERIYOSA VERSUN HEPIMIZ GORUCEZ NEYIN NE OLDUGUNU KIMSE AGLAMICAK BU SAATTEN SONRA DEPREMDE OLDUGUNDA SIGINMACILAR INSANLARA TACIZ DE ETTIGINDE HERKES SUSCAK HERKESE LAZIM OLUCAK O ADAET BI GUN KIMSE UNUTMASIN BUNH
DAHA DA YAZMAYIN YETER - +1 yıl
Bu a. minakodumun suriyelileri pislikler kendi ulkesini savunamayan kac tane multeci oy kullandi bunlar bi gun sizinde ananinza baciniza sarktiginda sizi de gorucem ben düm bi genç intihar etti baskılarda ekonomik sıkıntılardan dolayi Enes Kara olayini unutmadik bunlarda sizin de sucuniz var sizin hauatiniz gül gibi olabilir ama insanlar bo. kluk icinde hala savunuyolar ya agizlardaki tek kelime de hdp bana baska seylerle gelin baska suclamalarla zira selahttin demirtasa kimlerin teklif verdigini biliuoruz azicik aklinizi kullanin
- +1 yıl
Cevap veremiyor değil daha fazla algıları körelmiş birilerine bir şeyler açıklamak mantıksız, boş duvar... Zamanım değerli ve sizinle harcamaya niyetim yok.
Cut - +1 yıl
boş ver kardeşim zaten meclis bizde yalanlalrını kusup dursunlar kazansalar bile bi halt olmuyor zaten en kötü erken secime düşeriz. Cb ile meclis çatışacağı için Ancak Erdoğanın kazanma ihtimali çok yüksek %0,51 alsa yetiyor yani sinan chpye destek verse bile Tüm seçmeni oraya çekme ihtimali yok Birazcık gelse yetiyor. Adam kazandı diyelim
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden Ak partiye oy vermemeliyim diye sordum kendime
1. Şehitlere kelle diyen öcalan a sayın diyen birisi benim liderim olamaz
2. Ekonomik kriz var denilirken ne krizi abartıyorsunuz diyen biri benim liderim olamaz
3. Türklüğü ayaklar altına alan TC ibaresini kaldırmaya uğraşan biri benim liderim olamaz
4. Suriyelileri ülkeye dolduran, bunlara oy kullandıran benim liderim olamaz
5. Kendi içişleri bakanı 86 tane pkk lı kaldı ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz demesine rağmen öldürmeyen biri benim liderim olamaz
6. Herkesi ötekileştiren hakaret eden birisi benim liderim olamaz
7. İki ayyaşın kurduğu anayasa diyerek geçmişteki liderlere hakaret eden birisi benim liderim olamaz
8. Vatan toprağını sorgusuz sualsiz satan, buradaki kıstasları ve sınırları kaldıran biri benim liderim olamaz
9. Ülkenin kaynaklarını , fabrikalarını özelleştirme adı altında satan benim liderim olamaz
10. Darbe gecesi benim malımı canımı korumak zorunda olan lider, sokaklara çıkın gazıyla yüzlerce kişinin ölmesine sebep olamaz
11. Ülkenin ihalelerini 5 li çete dediğimiz insanlara veren biri benim liderim olamaz
12. Ensar vakfında 40 çocuğa tecavüz edildikten sonra bir kereden bir şey olmaz diyen bakanı, benim liderim istifa etmeden bırakmaz
daha birçok sebep var akp iktidarına oy vermemem için ama bu kadarı bile çok fazla geliyor bana vatanını ve milletini seven biri olarak
10 Yorumla
B. k iyi işler çıkarıyor. İstanbul'da ankarayıda b. k götürüyor. Tayyip hiç yapmadıysa savunma sanayini güçlendirdi. Sizinkiler gibi geriden milliyetçilik yapmadı ya da özerklik sözü vermedi. İşleri güçleri yalanlarla muharreme psikolojik baskıyla adaylıktan çekilmesini sağlamadı. Sizinkiler de sihanın hesabını soracağım demekten aponun heykelini dikeceğiz diyene özgürlük istemeden ve fıratın bu tarafına geçmek isteyenler için buyurun geçin diyeceğinden başka bir şey yapmadı. Ha birde ı. binelere büro sözü var
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun? İstanbul'da ya da Ankara 'da yaşamadığın kesin çünkü. Sorun neden ak parti ama açıklamada neden chpye vermemeliyiz ona da değinmek gerektiğini söylüyorsun. Önce neden chpye oy vermediğimi söyleyeyim.
Yapılmış bunca gelişime, atılmış bunca adıma "ben başa geçince hepsini durduracağım" diyen bir chp zihniyeti varken ülkem için, geleceğim için bu yalancılara oy vermem. Bir sürü vaat verdi Ekrem imamoğlu. Hani nerede? Öğrencilere para veriyordu, vermedi. İkramiye veriyordu, dağıtmadı. Yahu hiçbir yararın yok bari zararın olmasın. Var olan, gıcır gıcır işleyen otobüsleri bile iptal etti. Ve hala gelip utanmadan bahardan, vaatlerden bahsediyorlar. Çıkardıkları "128 milyon dolar" yalanı için de özür dilemediler. Ülkede yaygara kopardılar ama aslı yok.
Tesettür yasağı getirmeleri, okul birincisi olmasına rağmen okuldan adeta kapalı olduğu için dışarı attıkları öğrenciler.. Bunları da pas geçemem. Geçmişte yaptıkları "açık oy, gizli sayım" da hatrımda. KK'nın mitinglerde kem küm etmesi, parti içinde bir otorite sahibi olmayışı yeterince otoriter olmadığını ve liderlik vasfının olmadığının bir kanıtı bence. Parti bile yönetemeyen bir insan, nasıl ülke yönetecek? Kaldı ki atatürkçüyüm diyorsunuz. KK daha İstiklal Marşı'nı bilmiyor. Okuyarak, karıştırarak söyleyen bir insan mı atatürkçü sence?
Ki bu yazdıklarım sadece neden kk olmamalı sorusunun cevabı. İstersen neden rte olmalı onu da yazarım. Yazdıklarıma rağmen neden rte de demezsin bence. Ufak bir kısmını da yazayım yine de.
Çünkü Erdoğan ülkenin ilerlemesi için elinden geleni yapıyor. Ekonomi mükemmel demiyorum ama her şey para değil. İha'lar, siha'lar bizi daha ilerletecek önemli gelişmeler. Teknofest mesela gençlerin kendini bulması ve geliştirmesi için mükemmel bir fırsat diyebiliri₥
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah akşam halk tv izler Sosyal medyada ki fonlama fenomenleri takip edip izlersen boyle anlamaz kalırsın. Atatürkfülük diyorsun Hdp millet vekili ne dedi "Siz mustafa kemalin itlesiniz dedi" şu an bunlarla ittifak halindesiniz Atatürkculukden bahsediyorsun bunun yanında adamlar apoyu seloyu bırakma sozu alıyor Kemal guney doguya ozerklik verecegim diyor. Ekoniden sorunlardan eleştiriyor Ama cozum sunmuyor Dindar ve Milliyetci insanlara edilmedik hakaret bırakmıyor. Neden kazanamadığınıza sebep saysam bitiremem Ama ya kafaya girmiyor ya da anlamak istemiyorsunuz. Biz bu ülkeyi sokakda bulmadık teroriste teslim edecek degiliz. Sorunlar var ama çözümünüz yok her şey mubah kafasıyla haraket ediyorsunuz. Kendiniz gibi dusunmeyen insanları ya dışlıyor ya da hakarete boğuyorsunuz. Sonra da niye kazanamadıo diye kuduruyorsunus nediim Erdoganda super degil tabi ama hic degilse ugrasiyor bisilet yapıyor sizde oda yok
10 Yorumla
+1 yılVerenler var cevremde bende soruyorum neden agizlarda tek sebep hdp lan hdp den daha tehlikeli bi parti var Şu an MECLISTE dun meclise girdi hudapar Türkluge karsi bayraga karsi kadinlara karsi seriat diyo ya Laik bi ulke bunu kimse diyemez ama Adalet bunlara işlemiuo biktim artik su ulkeden
09 Yorumla
Soran+1 yılHudapar varken hdp sorun mu sence? Bizim halk akillanmaz bundan sonra hayat pahaliliginin farkinda degiller mi hic mi cocuklari mulakatlarda elenmiyor anlamiyorum CIDDEN ANLAMIYORUM BU HALKI
- +1 yıl
Az once hudaparli biri soeu atti ya musluman turkler bizim kardesimiz diyo insanlarin dini sorgulamak bunlara düşmus ya delircem bu kisiler meclise girdiler umit ozdag bile giremedi adam suriyelileri yolliycam diye gö. tünu yirtti
Soran+1 yılÜlkeyi dinle yönetiyor adamlar sanane benim inancimdan ya belki satanistim belki ineğe tapiyom sanane benim inancimdan adam gibi ulkeyi yonetecek insani secsenize ama yok camiler kapanir olmaz ama suriyeliler gelince gelsinler. Tek yol yurt dışı dostum başka çare yok herkes kacmaya çalışıyor
- +1 yıl
Param olsa 2 dk durursam se. erfsizim durulmaz gercekten insanlarin zihinlerini yikamişlar ülke gidiyo elden
Soran+1 yılBu tür insanlar yüzünden geleceğimizi çaldılar
- +1 yıl
Stresten öl. ucem artik ya insanlar niye anlamamkta zorluyo
Soran+1 yılGerçekten bu tür insanlar cevremde yok diye mutluyum insanin ömrünü kisaltiyorlar
- +1 yıl
Valla cok sanslisin
Soran+1 yılTrakyaya taşın insanlar akp binalarini tasliyor izlemesi cok zevkli👍🏻
İyi işler mi yapiyorlar borç yaptılar haberin yok sanırım Ankara 'da bı yağmur yağınca ortalıktan geçilmiyor İstanbul'da metrolar yanıyor ayriyetten Atatürkçüyum diyosun Atatürk heykellerini yakan hdp ile işbirliği yapan partiyi tutuyorsunuz Selahattini çıkarıcam diyor aldığı oylar hep hdpden geldi bununla birlikte başa geçerse feto tutuklularını cikaricaklar ülkeyi 20 yıl geriye sürükleyecekler adam savunmaya ne gerek var bize kim saldıracak diyor böyle bı mantıkla nasıl ciddiye alıyorsunuz
10 YorumlaSen nasıl ki chpli ailede taraflı ve koyunluk içgüdüsüyle sorgulamadan büyütüldüysen, onlar da akpli ailede büyüdüler. Seninle akpye oy verenler arasında en ufak fark yok yavrum, bugün chp'nin başına kimi koyarsan koy fix 25 oyu varsa, akp'de aynı şekilde.
00 Yorumla
+1 yılBak basit çok basit Atatürk Tunceli özerklik istiyor diye Tunceliyi bombalatti. KK ise özerklik istiyoruz diyen Demirtaş i serbest bırakıp yerel yönetimi serbest bırakacağız diyor. Atatürkçü olarak Kemal'e mi oy vereceksin şimdi?
04 Yorumla
Soran+1 yılATATÜRKÇÜ OLARAK KEMALE VERECEĞİM
- +1 yıl
Ben tarihi cevabımi verdim artık kime verirsen ver:)
Soran+1 yılBen de Atatürkün kadinlara verdigi haklari hudapar ile kisatlamayacagim
- +1 yıl
Bak bakalım CHP ittifaki hudapara teklife gitmiş mi gitmemis mi o zaman m.sabah.com.tr/.../6li-koalisyon-da-huda-par-ile-gorusmus-iste-o-kareler :)
+1 yılİstanbuldayım ekremcim anca tatile gidiyo çünkü ona yakışıyor
00 YorumlaHaklisin yüzde 100 mantıklı bi tarafı asla yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeyin yoksonu oldukalrını düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAKP'ye oy veren ülkücü falan değildir.
20 Yorumla Bana kalsa siyasi yapının yüzde 90'ı hain
00 YorumlaSAÇMALIK uçuruma gidiyoruz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği