AKP'lilerden görüş bekliyorum sorularım var?

Öncelikle saygı çerçevesinde kaba olmayan yorumlar bekliyorum herkesten çünkü sorularımın cevabını öğrenmek için açıyorum bu soru başlığını. CHP'lilerden de cevap verenler olacak biliyorum o yüzden özellikle belirttim bunu. Kaba hakaret içerikli saldırgan yorumlar silinecektir bilginize.

Şimdi oy verilecek 2 parti kaldı. Birisi PKK HDP ve FETÖ'ye hizmet ediyor. Kürtlere özerklik garanti ediyor.

Öteki parti ise geçmişte kirli cinayetleri ile anılan, Atatürk'ü sevmeyen, Hizbullah'a hizmet eden, şeriatı savunan, kadınların özgürlüğünü elinden almak isteyen bir parti ile ittifak oldu. Ve partinin meclise girdiğinde ilk istediği bazı yasaların değişmesi, Kadına şiddet ile ilgili olan bir yasada değişiklik, kadınlara ödenen nafakada değişiklik, karma eğitiminin kalkması, Kadın 25 yıllık evlilik sürdürebildiyse emekli maaşı bağlanması yani hep erkeğe muhtaç eden yasalar ve erkekleri koruyan yasalar.

Şimdi, kimi Ak partili diyor ki onlar en azından PKK'ya karşı kimisi de diyor ki milletvekili sokmayı başaramadı HÜDAPAR için rahat olsun oy ver diyor ama şu anda 3 milletvekilleri var mecliste ne kadar azımsanacak bir rakam olsa da bu. Kimi Ak partili de HÜDAPAR kendisi Ak partiye ilk teklifi götürdü destek olmak istedi Tayyip gitmedi onların ayağına ama 6 lı masa HÜDAPAR'a gitti Hüdapar 6 lı masayı kendisi reddetti yoksa 6 lı masa onlardan destek görecekti diyor.

Kısacası seçime 15 gün kala tekrar tekrar araştırmama rağmen çok kararsızım kafam çok karışık ve sonuçta ülkemin geleceği ortada attığım 1 oy bile onca insanın kaderini değiştirecek ve bu ülke kötüye giderse kul hakkına giren insanlardan birisi olacağım ki bu en büyük korkum. Lütfen her iki parti destekçilerinden de dürüst gerçekleri yansıtan şeffaf yorumlar istiyorum. Dünkü seçimlerde bazı yakınen gördüğüm ve yaşadığım FETÖ olaylarından dolayı AK partiye oy verdim ama verirken çok rahatsızdım çünkü hayatımda ilk kez AK partiye oy attım. Çünkü gerçekten Ak partinin kaybetmesini bekleyip tekrardan bir araya gelmek istiyorlar.

Ama seçimlerin 2. tura kalması bir yandan bir uyarı gibi geliyor bana iyice düşünüp taşınmam gerektiğini hissediyorum. Bu soruyu o yüzden soruyorum şimdiden saygı sevgi kibarlık ve nezaket çerçevesindeki yorumlar için teşekkür ederim.

Güncellemeler
+1 yıl
Aynı zamanda HÜDAPAR Şehit Gaffar Okkan'ın da katili bunun hakkında da görüş bekliyorum AKP'lilerden. Bunun dışında dün öndeyiz kazanacağız deyip seçmenlerini gaza getiren sandıkta açılan oy sayımlarını reddeten İmamoğlu'na da dava açılmış bu kadar ciddiyetsiz her taraftan hile kokan bir seçimde hala kime oy vereceğimi şaşırmış durumdayım.
Güncellemeler
+1 yıl
AKP'lilere bir sorum daha ekonomi ve Suriyelilerin gönderilmek istenmemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
AKP'lilerden görüş bekliyorum sorularım var?