muhalefete terörist diyen akplileri suspus eden görüşmedir siyasetin öbür yüzü böyledir akpli arkadaşlar :)

muhalefete terörist diyen akplileri suspus eden görüşmedir siyasetin öbür yüzü böyledir akpli arkadaşlar :)
geçmiştede çözüm sürecinde aynı masaya oturdular. beraber megri megri söylediler. teröristler davulla zurnayla karşılandı. çadır mahkemeler kuruldu. lahmacunlar ısmarlandı. teröristler doğu sokaklarında rahat rahat polis asker gibi takıldı hatta malum şahıs valilere karışmayın diye talimat verdi. hdp akpnin yarım kalan aşkıdır. birçok konuda da aynı fikirdeler zaten. iki yapıda Türk ve Cumhuriyet düşmanıdır. akpliler @Kılsız ve m>desiz yaratıklardır.
Cevap
4Cevap
Siyasetçilerin hepsi ş. refsiz olduğundan şaşırmadım. Muhalefetle de görüşmeleri olmuştur, ama istediklerini alamadıkları için akp ile yakınlık gösteriyorlar.
ben en çok bahçeli'nin dik (!) duruşuna hayran kaldım ahjahaha. Norml ve doğalmış...
İşin icine çıkar ve para girdimmi her şeyi gorebilirsiniz siyasette
Siyaset yalan söyleme sanatı olsaydı bu arkadaşlar insanlık tarihinin en usta sanatçıları olurdu
akpeyle hdp nin dudaktan öpüsmesidir aksini idda eden fetöcudur darbecidir
Gerçek ittifak yerini buldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?