Arkadaslar, size Sinan Oğan cumhur ittifakına mi gecer, yoksa millet ittifakına mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şunları kim sağlarsa. Sonuncu tartışılır ama diğerlerini yaparsa akp desteği alır. Benden tayyipci olmaz
Benden tayyipcisi olmaz
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Benden de olmazdı ama bunları diyen sonra da fırıldak gibi dönen birine de oy vermek istemiyorum.1. turda Sinan Ogana vermiştim.
Sinan oğan in şartlarını kabul ederse zaten onların çoğunu yapamıyor. Seçimi kazanan Sinan oğan. Ve 2-3 sene sonra erken seçim olucak. Rte de kilicdar da orada zayıf aday olucak. Benim beklentim şartların bir kısmını Rte ye kabul ettirip enkaz halinde olan ekonomi 3 sene sonra zortlayinca erken seçimde daha kalifiyeli bir hükumet seçmekti. Türk milliyetçisi olan zafer partisi gibi. Çünkü onların oylari en az %10 oldu. Bir sonraki seçime kadar daha da artacak. İnsanların 3. Seçeneği oldu. Kilicdar kazanırsa da 2 senede erken seçim olur. Buyuk ihtimalle ülke yönetimi daha kötü olur ama o videokiler olmaz. Rte kilicdar güç kaybeder her türlü Sinan ogana yarar. Kilicdar kazanırsa Rte ona daha iyi muhalefet olur. O yönden de mutlu olabilirim. Ve meclis çoğunluğu yine akp de. Kilicdara yasa önerisini verecek olan meclistir. Yani akpliler. Akpliler gidipte onları yasa olarak çıkartmaz. Akpden onaylamayacagimiz yasalara tepki verir onaylamaz güzel olur. Akp her istediğini yapamaz. Bakanlıklar da giderse devlet içindeki gücünü kaybeder. Bundan sonraki seçimler daha eşit şartlarda olur
İkincisine geçmez, geçse de seçmenini geçiremez
Bence çekimser kalır
Ama bu sefer de kendisi tek başına iktidara gelmeyeceğine göre.
Zaten aday olamıyor ki
Aday olmaz da kendisine yakin buldugu ittifak a katılır ve katıldığı partinin daha fazla oy alıp kazanmasına yardimi olur. Sonucta nasıl Kilicdaroglu emek ve özgürlük partisi olmasa bu kadar oy alamazdı. Emek ve ozgurluk ittifakinin aldigi oy %10 kusuratli bir oy orani. Ayni mantık. Sinan Ogan'in da tek basina aldığı oy az değil.
Sırf o emek özgürlük denen pkkuzantıları yüzünden gitmez kk ya
İnşallah. Sehitleri kemikleri sızlıyordur. Kimsenin keyfinden Erdoğana oy verdiğini sanmıyorum. Sirf şu pkk ile çiftlesen kilicdar yüzünden iktidara oy verdim mesela.
Şehit analarını gözünüzün önüne getirin
Henüz 1 yaşında iken annesi ile birlikte
Asker olan babasının ziyaretinden dönerken anne ile birlikte havaya ucurulup paramparça bedenlerinin yerden cımbızla toplanan 1 yaşında ki bebeği düşünün annesinin karnında iken annesi ile birlikte şehit edilen doğmamış yavru ve annesini düşünün bunları şehit eden pkkya bizim evlatlarımız diyen ysp yi ve yspnin adayı kk ya oy verenler vicdanınız rahat mı
Bunlar sadece kendini düşünüyor kardeşim. Allah insan bulsunlar. Kendileri biricik oğullarını askere gondermedikleri için haliyle onlardan sehit de çıkmıyor. O yüzden bunlar sadece kendini düşünüyor. Vatan bölünme bile umurlarında değil. Savas çıkarsa da b. k attiklari Suriye liler gibi ilk kacacak olanlar da bunlar olacak. Bunlar fırıldak gibi. Bi akım derler bir süre geçince de aynı şeye. okum derler.
Vatanın bolunmesi
Cumhur