Oyunuz hangisine?
Millet ittifakına
Cumhur ittifakına
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oyunuz hangisine?
Sizin kurduğunuz cumhur olmayacağı kesin. Gerçi hangisi sizin değil ki. Bir şekilde dayatıyorsunuz bize. Yukarı tü kirden bıyık aşağı tükürsen sakal misali.
Olayı bize nasıl bağladın anlamadım. Gerçi kim gelirse versin bizim çıkarlarımızı korumak durumunda. ✡️🇮🇱💪🕎
Sıkıntı da o zaten ne yapıp ne edip buluyorsunuz bir yolunu. Tanrıyı kıyamete zorlamakmış. Şaka gibisiniz arkadaş yaa birazcık astronomi ve bilim belgeselleri izleyin bence. Kimin haddine şu devasa akıl almaz evreni yaratan yüce tanrıyı herhangi bir şeye zorlamak.
İsrail değil, İsrael, aslında İsra-el. Bir araştır 😉
Tanrı bizi seçti.
Tabi tabi a.. M.. K.. Bir deli bir kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış. Her şeyi geçtim hz Musa zamanındaki Yahudilerle genetiğiniz bile aynı değil. Tabi öyle birisi gerçekten var olduysa. Orası da bir muamma.
Ateist isen inanmazsın ama müslümanım diyorsan Musa'yı da kabul etmen gerekiyor. Ey İsrail oğulları, anın size verdiğim nimetlerimi, anın sizi bütün alemlerden üstün ettiğimi. Ey İsrailoğulları, size bağışladığım nimetimi ve sizi (bir dönem imtihan hikmetiyle) âlemlere (kavimlere) faziletli (ve hâkimiyet sahibi) kıldığımı hatırlayın. Bakara 47. daha bir çok ayet gösterebilirim sana müslümanların kitabından, incil'den,
Her şeyi geçtim şimdiye bakalım. Şu anki durum nedir o onemli😉ama saygılı yorum yaptığın için eig alacaksın.
Ateist olmam için apt*l olmam lazım . Tanrı gibi bir gerçeği inkar etmek için ya Stefan Hawking gibi büyük travmaların olması lazım ya da beyin yoksunu olman lazım . Yıllardır bu işleri araştıran bir mühendis olarak artık benim açımdan her din sadece büyük bir puzzleı'ın parçalarından ibaret. Gerçeğe ancak bu şekilde ve bilimle ulaşılabilir.
O zaman hangi semavi dinden olursan ol Musa'yı kabul etmen lazım ya da deost olman lazım. Saygılar.
Yoo semavi din yok bana göre. Dünya karalarının toplam yüzeyi yaklaşık 155 milyon kilometre kare. Peygamberlerin olduğu iddia edilen Ortadoğu bölgesi yaklaşık 5 milyon kilometre kare geri kalan 150 milyon kilometre kare toprakta 200 bin yıllık insanlık tarihi boyunca asla ve asla hiçbir şekilde İbrani din görülmemiştir. Bu 5 milyon km2 de de son 3 bin bilemedin 4 bin yıldır İbrani dinler var ondan öncesinde yok. Göbeklitepe, karahantepe , çatalhöyük ortada.
Ben. Tanrısal görüş olarak İbrani yaşamsal döngü olarak spitualistim. Onların da kökeni Hindu ve Budist metinleri dir.
Ayrıca ben mal beyin yoksunu cahil akkoyunlar hariç herkese saygılıyımdır.
Severiz yaratılanı, yaratandan ötürü.
🙏👍🙋♂️
Cinlere inanır mısın?
Tevratta yazar. Evet
Cevap
4Cevap
Millet ittifakına
lgbtler çıkıyo birinden. maşallah yani kerimcan durmaz da ses çıkarmadığına göre iddalar doğru
Lgbt oteli açılmış resmi olarak diye duydum
çok garip yaa bunlar neden böyle sapık çıktı? para insanları yozlaştırıyor heralde allah boşuna haram yemeyin demiyor
Yasak istek uyandırır her konuda ve herkeste.
Zillet ittifakı
Millet
Ata ittifakı
millet
Cumhur
Cumhur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar