AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
İşsizlik dert üniversite sınavına 3 milyon 498 bin kişi giriyor o dert o insanlar yüzünden bir geleceğimiz yok hakkımı helal etmiyorum hiçbirine zaten başka ne olabilir ki
Kimbilir ne sebeple yaptı Allah taksiratını affetsin
Bi insanın elimden umudunu almayacaksın yoksa yaşama sebebi kalmaz
Bir insnaın yaşama sebebinin kalmaması için elinden herşeyini alman gerekiyor ki yeniden inşaa etmek için yine gücü olur. zayıf insanlar intihar eder. örneğin senin gibi düşünenler.
Yeni metrolara camlı kapı sistemi yapmışlar bunlarada yapsalar iyi olur
Herkesin kendi sınavı vardır onun ne yaşadığını bilemeyiz tabi
Bende intihar etmeyi istiyorum artik hayattan cok sikildim
Biz gene oyle boyle eglendik yasadik ama simdi ki genclere gercekten uzuluyorum
Genç nesil çok mutsuz.. Allah taksiratını affetsin kim bilir ne derdi vardı?
Ne diyebilirim ki çocuğa haksızda diyemem haklıda Nur içinde yatsın :(
2 hafta daha dişimi sıkacağım diyorum ama benim de hiçbir şeyden umudum kalmadı kadar İnanıyordum ki Bugünün değişim günü olacağına ama maalesef olmadı
Benim derdim yaşamak. Yaşayamıyorum ben. Hayatımı zindan ettiler. 6 yaşından beri köpek muamelesi görüyoruz.
gerçekten gençlerin geleceği hayalleri yasama sevincini sondurduler o kadar üzüldüm ki. oy kullanmam banane deme luksunuz yok her vatandaşın görevi oy kullanmak biraz mukayese edin artık geleceğinizi düşünün yeter
Gençlerin umudu kalmadı, CHP de bahar mahar getiremez
Bitti memleket, bu saatten sonra kendimizi kurtarmaya bakalim
Bende edecem yakında umudum yok hiçbir şeyden ne okul ne para Ne iş ne ozel hayat biri bile yolunda gitmez mi biri yA biri
sakın aklından bile geçirme... iki dunyanıda yakma.. sevenlerını dusun.. çok dertlenirsen abin burada ben senı dınlerım...
Akp hayatımı çaldı yazmış notuna. Ben de aynı düşünüyorum. Bu çukurdan defolup gidicem en kısa zamanda
Umut mu kaldi seçimden sonra biraz daha umutsuz oldu gençler bu gençler hakkini helal etmeyerek intihar ediyorlar
Kızın sözleri Ak partiye oy verenlere hakkımı helal etmiyorum. Kılıçdaroğlu nun bu ülkeyi düzelteceğine inanıyordum. ben çok acı çektim. beni unutmayın.
Nedenini intihar etmeden önce yazdığı mektupta gayet açık belirtmiş...
Evet şahit oldum içim acıdır yazık çok yazık genç bir bayandı
Hükümet diyecek olanlar var ama genelde ihtihar eden erkeklerin çoğu incel erkek
Hayır kız intihar etmiş ve intihar notu bırakmış gelecek kaygısi yüzünden 🥺
İki kişi etmiş galiba biri o kız diğeri de 30 yaşında bi adam
eğer ikinci seçimde de kazanmazsa hakkınızı helal edin diyecek söz bulamıyorum
Çok süper yöntem haftaya duyarsiniz bir genç daha kim olabilirki (ben)
Öyle bir hata yapma😡😡
Yapma lütfen umidinizi kaybetmeyin ya o kadar kazanicaz elbet o kadar uğrasa itirazlara rağmen kazanamadilar 2. turda alicaz sandıkları terk etmeyin müşait olun onu olmazsaniz en azından sayımı vatandaş olarak izlersiniz
Umut kalmadi, kötü hayat şartları, yaşlıların şükür edin siz eskiyi bilmezsiniz demeleri vs vs
chp nin rantsal donusum diye karsi ciktigi kentsel donusumu engelledigi yerlerde deprem sonrasi ailesini kaybeden genç neden intihar etti diye sordunuz mu?
İnsanca yaşama hakkımızın elimizden alınmış olması bence
Normal daha da artıcağıno düşünüyorum fuhuş uyuşturucu arttı enflasyon ahlakı çökertir
Direkt cehenneme gideceğimi bildiğim için intihar etmiyorum yoksa yaşayan bir ölüyüm
Geçen gün de marmarayda intihar olmuştu... Birileri sistemin değişmesi gerektiğini anlayana kadar bu intiharlar devam edecek maalesef
İntihar basit bir şey değil o duruma nasıl geldiyse artık, ne çektiğini bilemeyiz çok üzücü bir durum
Mutsuzuzz Gelecekten Umudumuz Yok İşsiziz Çalısanlar Da Severek Çalısmıyor adam Gibi Seven Kalmams Herkes Menfaatinde Yeterli Sanırım
Bunların hepsinin günahı AKP'ye MHP ye oy verenlerin boynuna elbet hesabı sorulur ahirete inanıyorlarsa, biz iş ekmek diyoruz geçim sıkıntısı diyoruz onlar şeriat, namaz diyor sanki dinlerini yaşamıyorlarmış gibi yazık gerçekten.
her şey olabilir günümüzde insanların geçim sıkıntısı hayli çoğaldı
hakli bu kadar seye ragmen ak parti cikiyorsa kimse yarina umutlu bakamiyor o kadar bagis yaptim deprem zedelere gonulu çalıştım hakımi helal etmiyorum onlara ne yapsalar. mustahak bizlere
Bu hükümet başımızda olduğu sürece kimin derdi olmaz ki
Offf yeter böyle bir soru daha vardı o insanlara psikoloji anlatmaya çalıştım anlamadılar buraya hiç anlatamam cahili yoldan çeviremezsin
Maksimum 2 hafta sonra yine biri intihar edecek. Kim olduğunu söylemeyim sürpriz olsun. Gerçi tanıyan kimse de yok.
Siyasi sonuçlar olabilir
inş öyle değildir ya yazık günah
Öyleymiş. İntihar mektubunda Kilicdaroğlunun bu ülkeyi tekrar yaşanır bir ülke yapacagina çok inanmıştım vb yaziyor
utanması gerekenler belli ama utanmazlar.
Gençlerin temel derdi iktidar.
Bu haberi daha önce de duydum sanki eski değil mi
o erkekti ailesini depremde kaybetmiş biriydi
Allah korusun hiç biriniz yapmayın. Degmez
Allah rahmey eylesin çok üzücü
Nedeni kimbilir neydi aşk mı para mi
Bu hükümet olduğu sürece devam eder
Eğer daha fazla yaşarsam benim muhtemel son;
Berbat bi hayata sahip olmak
Yazık ya.. Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin yorumsuz
Herkesin kendine göre derdi var işte.
Bu bireysel toplumsal bir depresyon!
Gelecek kaygısı en büyük dertlerden
Evet öyle gerçekten gençler önünü göremiyor
Aynen hiç adil yok bu dünyada sadece ölüm
yaşlılar yüzünden olan gençlere oluyor
Peron ayrıcı kapı şart
Olabiliyor böyle şeyler. Kaç milyon insan yaşiyor
Ne yani gencecik birinin intihar etmesi çok mu normal geliyor sana?
Yaşla alakasız evet. Ben yaşamak istemiyorsam kime ne benim tercihimden
Yaşla gayette alakası var daha önünde kocaman bir ömür var iken neden bir insan bunu sona erdirmek ister , bunu hiç düşündün mü?
Sürekli oluyor bu kaçıncı ya
İktidar
İnançsız yetısmelerı
Stres, depresyon vb
Allah rahmet eylesin