Hahahah ah benim cahil kardeşim erdoğan istedi ama 50 üstüne çıkamadı bile oylarla oynaya oynaya anca 49 yapabildi kabullenin bitiyorsunuz. Balkon konusmasında açıkladı aslında her şeyi iyi dinlememişsin demek ki. Bir devir bitti ŞİMDİ ÖZGÜR MUTLU YÜKSEK REFAH ZAMANI
Ne güzel biliyosun oy verdiğin kişiyi emir verse 51 olur falan hahahah bak kardeşim bu ülkede yolsuzluğa yer yok tek adamla yönetime de yer yok bunu kafanıza soka soka kazanacağız daha fazla uzatma 15 gün sonra görücem sizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kafalarına gore istek sunacaklar ve hepsini kabul edecek reisleri
Eğer yasaları çiğnemeye devam ederlerse ayaklanma hakkı var mı halkın?
Hak dinliyolar mi sustururlar bu koyun halkı
Bizim halk niye bu kadar ılık ya
Beyinleri yok her denilene inanıyolar arastırma istekleri yok
Ayaklanma olsa bende çıkardım bu arada
Ezmesinler seni
İsteği falan yok, meclise bir iki kişi sokmaktı amaç tıpkı deva saadet gelecek gibi ve onuda başardılar.
Hüda-par gelicek ve ben bile tesettüre gireceğim inşallah. Herkes kapanmalı bu devirde ahir zamanı dostlar. 🇸🇦
Doğru ya ayıptır sende kapan bende kapanayım hepimiz kapanalım ne güzel memleket💀
Erkek ve kadın eşittir. Feminem olduğun buradan belli. Siz kapanıyorsanız bizde kapanırız inşALLAH
Kapan tutan mı var
Chpkklgbti+pydjpgmossajjitem
sscbssittihakveterakkinapolon
Ne diyon
Ya HÜDA-PAR kim istekleri yerine gelsin. 😂 Reis kazansın onlarda reis ne derse onu yapacak.
Sacmalamayin ya şimdi neyse o devam eder
Aynen profil senin reel heralde
Aynen seninkisi yok beynin gibi
3b sınıfından ozngryi alkışlıyoruz laf soktu
Seriat gelcek kudur
yahu hüda par kim çapı ne
AKP KAZANMAYACAK HİCBİR SEY BİTMEDİ
Abla bende bunu istiyorum ama sadece sordum
hazmetmen zor olacak ama
-20 yıllık iktidar en düşük oyunu aldı
-İkinci tura kaldı :)
- Çaldı çırptı yine kazanamadı
- Türkiye Cumhuriyeti laik hak hukuk adalet ve özgürlükten yana bir devlettir. Bizi kadınlarımız kurtaracak
Hahahah ah benim cahil kardeşim erdoğan istedi ama 50 üstüne çıkamadı bile oylarla oynaya oynaya anca 49 yapabildi kabullenin bitiyorsunuz. Balkon konusmasında açıkladı aslında her şeyi iyi dinlememişsin demek ki. Bir devir bitti ŞİMDİ ÖZGÜR MUTLU YÜKSEK REFAH ZAMANI
Ne güzel biliyosun oy verdiğin kişiyi emir verse 51 olur falan hahahah bak kardeşim bu ülkede yolsuzluğa yer yok tek adamla yönetime de yer yok bunu kafanıza soka soka kazanacağız daha fazla uzatma 15 gün sonra görücem sizi