Recep Tayyip Erdoğan seçimde farklı şekilde önde. Kılıçdaroğlu yine kaybetti ne düşünüyorsunuz 😂😂?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl10 parti birleştiler bir yandan yurt dışı bir yandan terör örgütü fetö hepsi oyun oynadılar hala devam ediyorlar oyunları allah fırsat vermedi. Umarım ikinci turda Cumhurbaşkanımız Erdoğan alır.
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah kazanacak 😎
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Gündem konusunda 878 cevap paylaştı. Kilicdara karşı bir zahmet önde olsun kilicdar muhalefetin eline geçen her kozun içine erdoganin işine yarayacak şekilde eden kişi burada asıl kaybeden kilicdar çünkü gizliden gizliye yürüttüğü erdoganin yardakcisi olma isini batırmış 😂😂
00 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. neresi farkli tirrek algi yapma. kaybetmesi kilicdaroglunun sucu degil bu halk kendine yapar. kilicdaroglu alir maasini emekliligi yasar.
05 Yorumla- +1 yıl
Sen halk değilmisin komik kardeşim. Demek derdiniz ülke değil.
- +1 yıl
Devrik cümle kuruyorum fazla Türkçe çalıştım sjsjsjsjsj😛
+1 yılŞu Kemal olmasa güzel şeyler olacaktı düzgün biri yok
00 Yorumla
+1 yılmuhafazakar ve sag goruslu milliyetci kesime hitap etmedikten sonra herkes kaybeder.
00 Yorumla
+1 yılDolar 50 lira olunca gelen pişmanlık hissi.
077 Yorumla- +1 yıl
popiş kılları ne anlar. Dolar 100 tl olsa gurur duyacak zekada ki insanlara söylediğin şwye bak😄😄
- +1 yıl
Teröristlerle işbirliği yapacağıma açlıktan ölürüm daha iyi. Çünkü ben vatansız ve soysuz değilim
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin rte şivan perverle mesut Barzani'yle el ele konuşurken. abdullah öcalan'ın mektububu okuturken vatan haini olmuyorsunuz yani öyle mi😆😆😆😆😆
- +1 yıl
@JacquisLove ağlayacağına gülüyorsun. Belki de aklını oynattın kaybedilen onca seçim yüzünden. 😆
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Umarım tez zamanda bu dileğinize kavuşursunuz 😇
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin seçim kaybedilmedi sen önce sorduğum soruya cevap ver. Veremiyorsun cünkü verecek yüzün yok. Doğrulardsn kaçarak yaşayamazsın üzgünüm
- +1 yıl
Umarım sen de bir terörist tarafından işkence edilerek öldürülürsün.
- +1 yıl
@kekstra__ bir şey anlatmaya çalışmıyorum zaten, onlarla alay etmek hoşuma gidiyor sadece😂
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin sorduğum soruya cevap gelmedi 😋😎Rabbim yine ne kadar haklı olduğumu gösterdi. 🥰
- +1 yıl
@kekstra__ dile kolay 21 yıl fycgkcgkchkkcggck
- +1 yıl
Birinin 4. karısı olduğunda pişman ola ola gelir yazarsın butaya😎gerçi yazamazaın kadınların telefon kullanması bile yasak olur. Gerçi sizin gibilere mübah😄🤮hoşunuzada gider diye düşünüyorum
- +1 yıl
@JacquisLove aynen 21 yıldır telefon yasaktı zaten. Sallarken istikrarlı ve uyumlu sallayın kardeşim. Argümanlarınız çok boş ve balon. Kendinizi geliştirmelisiniz. Aksi takdirde 21 yıl daha iktidar olamazsınız
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Benim babam emekli polis bu vatan için kaç gece nöbet tuttu bilemezsin sizin gibi makam koltuğunda oturup milliyetçilik taslamadı. Polis çocuğuyum ben sizin gibi çakma vatansever değilim
- +1 yıl
Helal kardeşim. 🥰
- +1 yıl
@JacquisLove şikayet et hesapları askıya alınsın 😄
- +1 yıl
Hesap kaldırma yetkim yok site de korkudan sessiz kalıyor gibi. İletişim başkanlığı gene iş başında anlaşılan
- +1 yıl
@JacquisLove eyvallah kardeşim hshshzhzhzhhzhzkKklkj
- +1 yıl
Polis çocuğu olup teröristlere oy veren de ne bileyim🤦🏻♀️ diyecek söz bulamıyorum gerçekten
- +1 yıl
@kekstra__ Kemal mi şiir okuyor? 😳Okuma biliyor muydu o ya?🤔
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Siz karşınızdakini terörle itham ediyorsunuz o kadar hayal dünyamızdan çıkın. Babam da polis ve Atatürkçüdür. Birlikte Kılıçdaroğluna verdik. Bu ülkenin hala polisi ve askeri Atatürkçü barındırıyor merak etme.
- +1 yıl
@kekstra__ ya hesap kapatsalar ne olur kapatmasalar ne olur🤣 ülke bizim bırak hesap da onların olsun bari gjvhbjjojgfh
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Bu ülke kemalist rejimindir babanızın malı değil bunu diyeyim
- +1 yıl
Yarın bir terörist sırf polis çocuğu olduğun için seni korkunç bir biçimde öldürür de haberlerde duyarsam hiç şaşırmayacağım ve üzülmeyeceğim de. Çünkü bir insan Kemal'e oy verdiyse teröristleri bağrına basmış demektir. Bunlar yaşanmış şeyler, yakını polis asker vs olduğu için korkunç biçimlerde öldürülen çok kişi biliyorum özellikle de geçmişte. Sen şimdi kalkıp bunları savunuyorsan hiç kusura bakma o teröristler tarafından en kötü biçimde öldürülmeyi de hak ediyorsun
- +1 yıl
Bir devlet dairesine git de kimin portresi olduğunu iyice idrak et 😉
- +1 yıl
@kekstra__ ülke Kemalist rejimin diyor ya🤦🏻♀️ sonra da diktatör diyorlar reise o alkol kokan ağızlarıyla
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Sinan Ateş gibi de öldürebilirler acaba hangi ölümü seçsem kendim için
- +1 yıl
Nasıl öldü Sinan Ateş
- +1 yıl
Cevap yok şaşırmadım
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Malum şahıslar öldürdü
- +1 yıl
Yani?
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Sen nasıl istiyorsan öyle anla
- +1 yıl
@kekstra__ kim eşit söylesene? Sizin gibi troller KPSS'den 60 puanı zor alıyor ama torpille mülakattan 90 alıp devlet memuru oluyor, KPSS'den derece yapan adam sizin gibiler yüzünden mülakattan eleniyor bu mu eşitlik ve adalet? 😄
- +1 yıl
@crossfield bazı kişiler öyle yapıyor evet ama burada reisin suçu ne? O torpilleri yapanlar bir baltaya güç bela sap olabilmiş cehapeliler. Baksana şu arkadaş bu ülke Kemalistlerin demiş yani ayrımcılığı o yapmış
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Reisin suçu nedir ya adam her yere kendi adamlarını atıyor Atatürkçüleri tasfiye ediyor. Balyoz ergenekon'u unutmadık
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin ce-hape KPSS'den nasıl torpil yaptırabilir söyler misiniz? 🤣 Hükümette ce-hape mı var? YÖK'ü ce-hape mı yönetiyor yapmayın yahu
- +1 yıl
Rejim Kemalizm ona dokunamiyorlar anyasaya gereği ama yönetim sizde neyse yakında rejim de şeriat olur da ben çoktan ülkeden kaçarım
- +1 yıl
Umarım Avrupa Birliği de ticari antlaşmaları bitirir de Türkiye de natodan çıkar. Araplarla beraber çöllerde yuvarlanirsiniz
- +1 yıl
@kekstra__ verecek cevabın olmayınca ağla dersin tabi 😄
- +1 yıl
@kekstra__aynen bi Kemalizm diyorlar bi RTE diyorlar 🤣 Kk seçmenleri bunlar ne dediklerini bilmemeleri çok normal gdjkdgdgj
- +1 yıl
Bu Arap ırkçılığının sebebi nedir
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Irkçılık mı ben ırkçılık göremiyorum
- +1 yıl
Ne dediğini bilmiyorsun yavru! Hem Kemalizm asla ölmeyecek diyorsun hem de rejim yakında şeriat olur diyorsun 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Kemalizm ölmez diyorum evet şeriat gelir evet ama gün gelir devran tekrar döner kuzum 😉
- +1 yıl
Xgxgjxgjxgj Kemal dedeniz ayrı komedi siz ayrı komedi
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Evet ama en azından diplomam olacak malum şahıs gibi lise mezunu kalacak değilim
- +1 yıl
Lise mezunu dediğin kişinin seni yönetmesini kopppek gibi izlemek zorunda olman çok hoşuma gidiyor 😏
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Valla ben sadece bu halka acıyorum bilgisiz birinden yönetilmek ne acı
- +1 yıl
Kimin tarafından yönetilmek isterdin peki, bunun mu? "Hattı müdafaa yoktur... Iıı... Hattı müdafaa yoktur... Şey pardon" ksjdhdgd başlı başına bir komedi
Bir de kendinize Atatürkçü dersiniz, Atatürk sizi görse yüzünüze bile tükürmezdi. - +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Nas diye ekonomi yöneten bir lider. İngilizcesi I speech kürsüden öteye gidemeyen bir lider
- +1 yıl
O İngilizcesiyle dünya liderlerinin hakkından gelen lider. Onunla gurur duyuyorum. Konuyu değiştirme! Siz Atatürkçü değil misiniz bu nasıl bir komedi! Atatürk'ün şu sözünü unutmayın diyor kendisi unutmuş bile soğan kafa yemin ediyorum komedyen olsa bu kadar güldüremezdi xvjxgjxgjc
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin konuyu değiştirmiyorum ayrıcı ingilizcesiyle hakkından gelmek falan sjsjss. Kk iyi bir lider değil evet ama Tayyibe 10 çeker en azından Atatürk'e düşman değil
- +1 yıl
Off 30 küsur yaşındayım şu iki dakikada bir o kadar daha yaşlandım. Neden anlamak istemiyorsunuz. Atatürk günümüzde olsaydı Kemal'i palyaço bile yaptırmazdı hatta onu asardı. Evet bu arada reisin Dünya liderlerine nasıl ayar verdiğini bilmiyorsan dünyadan haberin yok demektir.
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Yaşlanınca kafa yıpranıyor sanırım
- +1 yıl
Siz gencecikken bile kafanız yıpranmış yaşlılığınızı hayal bile edemiyorum.
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Hadi teyze git çocuk sev
- +1 yıl
Neden Kemal'in yaşı benim iki katımdan fazla o niye orada kendini alay konusu yapıyor
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin genç aday olsa ona mı verirdik
- +1 yıl
Sinan Oğan?
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Onun kazanması zor olduğu için vermedim yoksa ben Oğana verirdima
- +1 yıl
Hah işte tüm kemalciler böyle düşündü. Eğer hepiniz Kemal'in yerine ona verseydiniz o kazanırdı. Ben ne yapabilirim ki mantığıyla hepiniz kaybettiniz. Bunun kazananı da biz olduk😏😏😏
- +1 yıl
@eminehanımdiyeceksin Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilllet sürünmeli seviyor gelsin ek vergi zamlar
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeyin basmıyor demi senin? Adam çiftçiye destekleyecek bu gün traktöre mazot aldım bidona arabaya da aldım aynı litreden aldık
Çiftçiye mazot ucuz olsa millet tarlaya bos bırakmasa ekin ekse
Un fiyatları düşse ekmeğe sence zam mı gelir? En basit örnek
Cevap sahibi+1 yılAma siödi ek vergiler ile unun çuvalına zamlar gelcek elektrik zam derken ekmeğin tanesi 20₺ olacsk haberin yok
2-3 yil önce kac para idi ekmek? 1₺ di şimdi kac 5 gelefrk sene 10-20)
Cevap sahibi+1 yılVerdiği icin demi ben arabayla traktör aynı litreden mazot aldım 😂 güldürme beni
Cevap sahibi+1 yılEn basit çiftçi traktöre araba İle aynı paraya mazot alıyor
Cevap sahibi+1 yılAz önce arkqdasa da yaptım aynı hesaba
Sen 38 gün çalış 38 gün ne eder 500 € yapar
Sen 500€ icin 38 gün çalışmam gerekiyor
Ama yurt dışındakiler 3 gün
3 güm = 38 gün
Sence bu eşitlik iyi öi- +1 yıl
traktor bedava dediniz noldu sonra? ya biz carpici reklam olsun diye soyledik yoksa ne bedavasi zuhahahah diye guldu adam. :)))
Cevap sahibi+1 yılBenim için sorun yok benim durumumu iyi her hafta ben mangal yapıyorum et yiyorum ama millete yazık
Cevap sahibi+1 yılBu hafta balık alacsm geçen tavuk but aldım beğenmedim ama alamayanlar var hemde oldukça gazla bu yüzden Akp olmaz millet eğine ekmek alamaz durumda olan kisiler var
- +1 yıl
kardesim demokrasi var bu ulkede. millet onca ekonomik sikintiya ragmen muhalefeti secmediyse muhalefet oturup dusunmeli nerde hata yapiyorum diye. ben sana soyleyeyim. lgbt savunarak muhafazakar oy alamazsin. seloyu birakacam diyerek sag gorus milliyetci oy alamazsin. bu iki kitle cogunluk zaten. azinliga oynarsan kaybedersin bu kadar basit.
Cevap sahibi+1 yılAkp sayesinde mi yiyorum 😂 sallama
Yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılŞaşırmadım
02 Yorumla- +1 yıl
Bazen onlar için ağlayasım geliyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!