Chpkk diyenler var sosyal medyada ve bu nedenle Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediler. Çoğu kişi Sinan Oğan'a oy verdi. Sinan Oğan'a oy veren seçmen arasında yapılan anketler sonucunda 2. turda akp ye oy verecekler %63 chp ye oy verecekler %19 oy kullanmayacaklar %18.
Mesela Selahattin Demirtaş'ın neden serbest bırakılması gerektiğini hem chp hem akp seçmenine sorsak cevap veremez. Hdp yanlısı değilim. Hukuki açıdan söyledim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
umarım chp kazanır
Hukiki açıdan serbest kalmalı buna katılıyorum ama ben de oy vermedim davutoğlu ve babacan yüzünden ve kk aday olmamalıydı inatla oldu
Herkes dedi kk aday olmasın. Bu neyin inadı anlamış değilim. İşin kötü yanı insanların ayrışması mesela sen akp ye ben chp ye oy verdim. Birbirimize düşman oluyoruz bunun olmaması gerek. Toplum iyice ayrıştı
dostum herkes tarafini seçti bu saatten sonra hdp akp verecekmis gibi algilara kimse inanmaz. vermese de olur akp aldi zaten. gecmis olsun sizlere.
Sizler bizler? Ayrı ülkede mi yaşıyoruz? Hdp akp yi destekleyeceğini bildirdi ne olacak şimdi?
HDP AKP'ye mi deste verecekmiş emin misin doğru olduğuna
Evet, dünden beri uyumadım haberleri dinliyorum. Şunu söyleyeceğim. Mansur Yavaş gelseydi ilk turda CHP almıştı ancak Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan karşısında hiçbir şansı yok. Akp ikinci turda alacak. Ve hdp ile ortak diye chp ye oy vermeyen insanlar gidip akp ye oy verecek ve ses etmeyecekler.
40 yıl düşünsem HDP nin böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi😂 nerede yazıyor bu bu arada
Yazmıyor yapılan anket ve tv deki konuşmaları dinledim. 2. tursa kk nın kazanma ihtimali olmadığı için hdp chp nin yanında olmayacakmış, olursa ve akp kazanırsa sıkıntıya girecekler o nedenle akp ye oy verip destekleyecekler
İmkansız şeyler oluyor 😂E bor şey diyeceğim HDP pkk diye AKP ye oy verenler ne yapacak şimdi
Onlar araştırmadan rastgele oy verenler. şöyle söyleyeyim hüdapar Ali Gaffar Okan ve 5 polisi şehit etti 188 kişiyi domuz bağı ile bağladılar. domuz bağı yaz google a arat. İnsan kendi kendini boğuyor zamanla ve bu bir işkence yöntemi. Buna rağmen akp ye oy verenler hdp yi dinlermi sence
Ülkede ilginç şeyler oluyor neyse ben Avrupa vatandaşlığı almayı bekliyorum beni fazla ilgilendirmiyor artık