Güncellemeler
+1 yıl
Yattım kalktım yine yatacam zaten İhtimal yokmuş onu da öğrenmiş olduk. Hayırlısı diyelim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence var
Anadolu Ajansı %90 gösteriyor YSK %47 diyor. Şu an tımarhane gibi her ihtimal var çünkü birileri kaybediyor ve kaybederken de seçim sonuçlarını adam gibi vermiyorlar.
Halk son sözü söyledi abbas yolcu.
anadolu ajansı yerinde sayıyo daha sandıklar yskya hepsi gitmedi
@mehmetsercan Sonuç belli AKP aksi olsa çoktan konuşmaya geçerdi.
AKP, CHP'nin önde olduğu sandıkları itiraz ettiği için AKP yüksek başladı ancak itiraz edilen sandıklar eklendikçe fark düştü. Şimdiden sonra ikinci tur garanti ikinci turda da İstanbul seçimi gibi daha büyük tepki olacak fark gelecek.
sacmalama millet ittifakı önde olması imkansız onu gec sadece ilk turda bitmez ikinci tura kalır sen hayal dünyasında yasıyosun bu ülkede bi okadarda milliyetci var sinan ogan kırdı oyları ak partinin
@mehmetsercan AKP seçmeni Sinan Oğan'a hayatta oy vermez. CHP adayını beğenmeyen seçmen kaydı Oğan'a.
İzle ve gör en geç ikinci turda KK seçilecek ve saygı duyacaksınız.
saygı duycaz sıkıntı yok ama özerklık verirse paşa paşa rıza gösterceksiniz sizde ölemi ozamanda aygı duycanmı peki
@mehmetsercan Özerklik veya kürt ülkesi kurulması gibi şeyler Atatürk'ün bazı yerlere eklediği maddeler ile imkansız. Kütler bu ülkeyi seviyor aslında doğuda referandum yapsan hayır çıkar. Bu seçimde çoğu hdpyi bırakıp CHP'ye oy verdi HDP oyu düştü. Zamanında Atatürk'ün peşinden de gittiler tüm kütlere terörist muamelesi yapılıyor bence yanlış.
nese sen ölesan masum atatürkcü seni bende atatürükü severim kurucumuzdur ama kusura bakma türkiyenin üniter yapsını bozacaklar bi konusmasında kk ne diyo ilk 4 madde degisebilir diyo zemin hazır artık biji apoya selam cakarlar atatürkcüler biji selo biji apo neticede yan yana mitinglerde resimleri var ben demiyorum ac mitinglere aponun selonun atatürükün resimleri var eger sen yalancı diyosan sadece mitinglere bak derim
@mehmetsercan İlk 4 madde değişimi lafını ilk Bahçeli attı ortaya.
Öyle bir şey de olmayacak kendini kandırma esas amaç tek adam sistemini ortadan kaldırmak. Cumhurbaşkanı seçilen kişi resmen sınırsız yetkiye sahip bunun bedelini de yıllardır ağır ödedik.
yahu öyle bisey olmayacak diyo adam kk rcon kesti özerk yönetim sartını getircem diyosam getircem diye videosu var 4 madde videsounu istersen hemen atayım
@mehmetsercan gönder hadi o videoyu
www.youtube.com/watch
senin sölemene göre adam degistircem diyo sen degistiremez 4 madde var diyon eger degistircekse 4 maddeyi degistrcek ya da maddeleri degistirmeden direk özerklık vercek adamlr 45 yılda en gücsüz bitme noktasına gelmis pkkya özerklık vermiş olcak cok ilginc
Bitmez diyolar ama bana bitcek gibi geliyor çünkü büyük oyun dönüyo 30 kere sandık saydırıyorlar
Daha salı gününe kadar itirazlar sürecek hiçbir şey kesinleşmez
İhtimali yok. kalan tüm oyları akp alsa bile %50'ye çıkamaz. Seçim ikinci tura kaldı. Yatıp uyuyun
muhtemelen daha 2 3 saatı var sureklı ıtıraz edılıyor
şu an için 2. tura gidilir diye düşünüyorum
Zor gibi ama belli olmaz
avrupadan gelcek oylarla bitirebilir
Anadolu Ajansı sayımına yurt dışı oylar da dahil aynı anda açılıyor.
bilmem bakıcaz
www.youtube.com/watch
@kafeinsiz peki bu vıdeoda özerklık sartını nasıl getircek senin deyisine göre ilk 4 madde degismesse
Burada bahsettiğiniz farklı bir olay Avrupa Birliğinin şart koştuğu bir durum. Eyalet sistemi vs ile pek alakadar değil. Avrupa Birliğine üye olan tüm ülkelerin kabul ettiği bir şey. Bizde de kabul edilmiş bir şey uygulanır mı bilmem ama kısmi uygulama olabilir. Kontrollü bir şekilde yapılabilir.
@kafeinsiz yani 4 maddeye gerek olmadan verebilme ihtimalı var peki özerklıgı veirrse icerigini biliyomusun kendi valisi kendi kaymakamı kendi polisi kendi askeri hatta abartmıyorum avrupa bilgi özerklıgının icerigi cıkan madenleride kendi kullanabılme hakkı sadece Ankara'ya sorumlu olmak peki ırakta oldu türkiyede olursa pyd ypg surıyede yaparsa nolur birlesiyoruz referandum apıyoruz dediginde nolcak ya türkiye müdahale etcek ya da susup ülke kurmalarını beklıycez peki türkiye suscakmı tabiki susmuycak pğeki enerjisini oraya harcarsa nolcak kürtle türkü kırdırıp olay bitince pastadakı payını alcak ac kurtlar dolu olcak amac türkiyeyi zayıflatmak ic savas cıkarmak sadece türkiyede güneydogudamı kürtler var her ilde var masum vatan askı olan kürtlerde hedefte olcak tabi sen saldırırsan onlarda kendini müdafa etcek olay kaosa neden olcak amaclandıgı sekil bu adamlar pkk bitme noktasına gelmıs eylem yapamaz hala gelmıs üst kadme tek tek öldürülürken sen bi anda ısıtıp 45 yıldır alamadıgı seyi yıllardır onca sehit verdik alamadılar ama biri gelcek biz özerklık vercez diycek madem öleydi niye 40 binden fazla sivil asker ögretmen kürt vatandasımızı kurban verdik teröre yani bunu böyle yumusatarak gösteriyolar insanı hakmıs gibi sonu öyle bitmeyecegini sende bende düsününce böyle bitmiycegini eninde sonunda kan akacagını bilyoruz bizimkisi bunu tam bitirme noktasına gelmısız türkiye üniter devlet yapısı desimeen halletmek ama maalesef yanasmıyolar hdp bunu istemiyo
Kürtlerin çoğunluğu bölünme gibi bir şey istemiyor ki Kürtlerin çoğu doğuda bile yaşamak istemiyor hepsi batı illerinde yaşıyor. Böyle bir şey olmayacağı ortada. Böyle bir şey olmayacak.
@kafeinsiz yahu istemiyolar madem selonun baskan aposu heykeller dikilcek bunu bile bile niye hdpye veriyolar adamlar acık acık sölüyo sırtımızı pyd ye ypg ye yaslıyoruz diye hatta mitingte ne dedi kendi bayragımız harıc diger bayrakları indirirsek sevniriz arkadaslar diye aba altından sopa gösterdiler musluklardan kan akıtacaklardı bnen bütün kürtleri zaten kastetmiyorum milliyetci kürtler var ama onlarda yüzde 30 temsil ediyo günaydouda nerdeyse yüzde 70 oranındakıler hdp ye oy veriyolar coguda pkkya destek verdigini aponun liderleri oldugunu kabul ediyo pkk kurucu biliosun neticede ne dersen de adamların fikri baska bunu aklından bile gecirmek bu ülkede suc 4 maddeyi sen söledin
%11 kaldi bitmez galiba 2. Tura kaldi
Var uyumak için etken.
Var bence büyük ihtimal.
Ya bitecek ya 2. Tur. 2. Tur gözüküyor ama bakicaz
hain çok olmaz
bitmedi bitmez
2ci tura kaldık
Biter
bitmeyecek sen uyu
Yok ikinciye kaldi.
Yat uyu