Seçime bu kadar az kalmışken tansiyonlar yükseliyor. Hâlâ kafası karışık olanlar var. Son 2 yıl, son 1 yıl, son 6 ay diye diye seçime 6 gün kaldı. Kötü günleri geride bıraktık. Şimdi daha kötü günler mi bekliyor sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ilk turda
Yıkanmış çok zihin var, hipnoz olmuş.. Maalesef, başlamadan bitmiş bu seçimde.
bir önceki seçime kıyasla bir çok insanın uyandığını düşünüyorum ayrıca bu yıl ilk defa oy kullanacak insan sayısı çok fazla
Böyle düşünmemizin en büyük sebeplerinden biri sosyal medyadır. :) Sence bu ülkede daha tuşlu telefon kullanan kaç kişi vardır? En büyük hayali cam önüne çıkıp, dedikodu yapmak ve ya karşı komşusuna gitmek olan kaç kişi vardır. TR kanallarından başka bir şey bilmeyen, desteklediği şeyi neden desteklediğini bilmeyen, bildiğini sandığı şeyi bilmeyen ve ya bildiğini sorgulamayan/sorgulayamayan kaç kişi vardır? Ve daha söyleyemediklerim... :)
Seçim sonrası kaotiklik bekleniyo umarım ilk turda bitirirsiniz
umarım
Maalesef ilk turda Erdoğan alır
Kılıçdaroğlu aday olmamalıydı
olmayıp napcaktı ülke aşşağı yuvarlanma ya devam mı etseydi
Mansur yavaş'ı aday yapmalıydı
Mansur beyin aday olmasını çok isterdim ama kendisi en başından beri istemediğini söylüyor. Belki bir sonraki seçimlere kadar güzel planlar yapar, kendini ön plana çıkarabilir.
Ama maalesef kılıçdaroğlu
Karşı taraftan oy alamıyor işte
Kılıçdaroğlu aday olmasa net yıkılırdı erdoğan ama 2. Turda kalacak ve kimin kazanacağı kesin değil şu an
Sayın Oğan ve Sayın ince yüzünden bölünen oylar yüzünden ilk turda kaybetmekten korkuyorum.
Ben sinan oğan ve ince olmasa erdeğanın kazanacağını düşünüyorum ilk turda benim çok tanıdığım erdoğan dan inceye ya da oğana döndü ben de şahsen ne erdoğanı ne kılıçtaroğluna oy vermek istiyorum diğer adaylar olmasa oy kullanmazdım bie belki yani oy bölmek ile erdoğanı kazandırma ihtimali yok bu algı oyunu ve yanlış bi algı oyunu olduğunu düşünüyorum kılıçtaroğu erdoğan kazansın diye çalışıyor sanki
Kılıçdaroğlu ilk turda kazanacak gibi duruyor. Zaten tüm korkuları, panikleri ve son zamanlardaki baskı ve saldırıların artma sebebi bu işte
umarım bu saldırılar seçim gecesi de olmaz
Seçim esnasında değil ama Kılıçdaroğlunun kazandığı belli olduktan sonra yani gece geç saatlerde bazı saldırılar olabilir ama şu var ki Kılıçdaroğlu kazandıktan sonra emniyet güçlerinin yaklaşımı da değişir. Erzurumda olduğu gibi seyirci kalmaz, göz yumamazlar
Erdoğan alır inşallah ilk tur olmazsa da ikinci tur
Saygısızlık etmek istemem ama tüm hatalarına rağmen neden hala o. Belkide artık başkalarına da şans verme vakti gelmiştir
Karsısında ki adamın faydalı olacağını mı sanıyorsunuz? Kılıçdaroğlu kim ya
Kötünün iyisi işte. Erdoğan'dan iyi en azından. Yoksa o da mükemmel bir cumhur başkanı adayı değil
Erdoğandan iyi falan değil
Ya en yakın tarihli olaydan bahsedeyim. Erdoğan daha iyi olduğu için mi depremlerde bu kadar ağır kayıplar oluyor. Becerikli olsaydı
kentsel dönüşüm için hasarlı binaları önceden tespit ettirdi. ya da deprem toplanma alanları yapabilirdi. Yardım için kısa sürede tüm ekipleri yönlendirebilirdi. Yaşamış biri olarak 2 gün sonunda yardım adam akıllı gelebildi. O zaman da giden gitmişti zaten. O kadar vergiler nereye gidiyor mesela? Deprem oluyor halktan yardım, yangın çıkıyor halktan yardım, birinin başına bir şey geliyor halktan yardım. Nerde devlet hazinesi? Halkına "** diye hitap eden bir cumhurbaşkanından bahsediyoruz. Lütfen savunduğunuz kişiye bakın.
halkına s*ürtük diye hitap eden*
Herkese demedi o lafı
İlk turda bitmesi lazım
İlk tur alır Erdoğan Bey.
geçti o devir maalesef 😊
Göreceğiz. Geçmişten aldığım intibalar ile geleceği tahmin edince Erdoğanın kazanması kuvvetle muhtemeldir.
umarım yanılırsınız ne diyim bir 5 yıl daha bekleyemem
Basacaz piroya zonnk diye
2. Tura kalır
Ikinci tur
ikinci tur