Gündem Kim kazanacak sizce erdoğanmı kemal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Reis insallah kazanirrr Kim kazanacak sizce erdoğanmı kemal mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görünen o ki seçim ikinci tura kaldı.Ve burada belirleyici unsur Sinan Oğan. Şartlarından 4 tanesini açıkladı.— Anayasa'nın ilk 4 maddesinin değişmezliği — Sığınmacıların gönderilmesi — Ekonomi politikası — Terörle mücadeleKesinlikle doğru ve önemli hususlar.gel bakalım akp 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erdoğan kazanır, ikinci tura kalırlarsa bilemem. Hakkımızdan hayırlısı olsun 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 307 cevap paylaştı. Erdoğan gibi gözüküyor https://secim.ntv.com.tr/ 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 573 cevap paylaştı. Bilmiyorum, derbi sonucunu bekler gibi heyecanla bekliyorum. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Gündem konusunda 10,3b cevap paylaştı. Erdogan allahn izniyle 1 0 Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Reisimizi balkon konuşmasına bekliyoruz :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Insallah
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Reisi saraylarda yaşatıp kestane balları manda yoğurtlarıyla kurutulmuş mangolarla beslemeye devam 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ulan sen kimsin şerefsiz ben reisim için soğan ekmek yemeyi göze aldim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reisini sever Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Silkerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin gibi köpekler yüzünden bela oldu başımıza yarrk gibi zaten itttt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Man kafalı itttt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anneni tayyibe silktirne bağımlısı olmuşsun reisinin allahini yiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reisinin am1na cakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profiline kendini koymuşsun zaten uyuz it Yorumla
tavuklupilavveayran Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Erdoğan alacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Insallah Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl kım kazanırsa kazansın sen ben kaybedecegız 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pirooommm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Git baska yerde yap sizi vatan hainleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hüda par ne canisi bana aciklaaa? Cok iyi birile demiii askom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Görünen o ki seçim ikinci tura kaldı.
Ve burada belirleyici unsur Sinan Oğan.
Şartlarından 4 tanesini açıkladı.
— Anayasa'nın ilk 4 maddesinin değişmezliği
— Sığınmacıların gönderilmesi
— Ekonomi politikası
— Terörle mücadele
Kesinlikle doğru ve önemli hususlar.
gel bakalım akp
Erdoğan kazanır, ikinci tura kalırlarsa bilemem. Hakkımızdan hayırlısı olsun
Erdoğan gibi gözüküyor https://secim.ntv.com.tr/
Bilmiyorum, derbi sonucunu bekler gibi heyecanla bekliyorum.
Erdoğan'ım kazanacak 💖💖
Erdogan allahn izniyle
Reisimizi balkon konuşmasına bekliyoruz :D
Insallah
Reisi saraylarda yaşatıp kestane balları manda yoğurtlarıyla kurutulmuş mangolarla beslemeye devam
ulan sen kimsin şerefsiz ben reisim için soğan ekmek yemeyi göze aldim
Reisini sever
Silkerim
Senin gibi köpekler yüzünden bela oldu başımıza yarrk gibi zaten itttt
Man kafalı itttt
Anneni tayyibe silktirne bağımlısı olmuşsun reisinin allahini yiyim
Reisinin am1na cakim
Profiline kendini koymuşsun zaten uyuz it
Reis alacak bi iznillah
Insallah reis alir
Reis
İkinci tura kalıcak galiba