Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Seçim sonuçlarını hangi kanaldan takip ediyorsunuz?
Seçim sonuçlarını hangi kanaldan takip ediyorsunuz?
Ben sonuçlarla Web üstünden sabote edildiğini düşünüyorum halk artık bıktı insanlar şişirilmiş sahte bi enflasyon saçmalığıyla soyuluyor bundan memnun olanlar elbet var ama enflasyonla cebini dolduran godamanlar hiç biseyin tadı tuzu kalmadı ? milyonlar hayattan soğudu? binlerce insan battaniyelere sarılarak toprağa topluca gömüldüler artık bu ülkede olan bitrn hiçbişey beni şaşırtmıyor
FOX TV'den takip etmek en mantıklısı diğer kanalların hepsi taraf tutuyor özellikle devlet kanalı dedikleri TRT'ye açıp bakarsanız milletin CHP'ye gömdüğünü rahatlıkla görebilirsiniz orada hani tarafsızlık:?
İlk turda bitmediği kesinleşti artık ama rte nin bu kadar oy alacağını kimse tahmin etmiyodu😂. Kilicdaroglu aday olmasın diyenleri suçluyodular. Ne kadar haklı olduklarını gösterdiler bence.
2023 yıl ve sağcı solcu muhabbeti hala bu kafa ise... umarım akp gelir... Gelir de oy verenler ne kadar saçma bir düşünceyle parti seçtiklerinin farkına varır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Fox tv genelde.
Ben sonuçlarla Web üstünden sabote edildiğini düşünüyorum
halk artık bıktı
insanlar şişirilmiş sahte bi enflasyon saçmalığıyla soyuluyor
bundan memnun olanlar elbet var ama enflasyonla cebini dolduran godamanlar
hiç biseyin tadı tuzu kalmadı ?
milyonlar hayattan soğudu?
binlerce insan battaniyelere sarılarak toprağa topluca gömüldüler
artık bu ülkede olan bitrn hiçbişey beni şaşırtmıyor
FOX TV'den takip etmek en mantıklısı diğer kanalların hepsi taraf tutuyor özellikle devlet kanalı dedikleri TRT'ye açıp bakarsanız milletin CHP'ye gömdüğünü rahatlıkla görebilirsiniz orada hani tarafsızlık:?
İlk turda bitmediği kesinleşti artık ama rte nin bu kadar oy alacağını kimse tahmin etmiyodu😂. Kilicdaroglu aday olmasın diyenleri suçluyodular. Ne kadar haklı olduklarını gösterdiler bence.
Emin ol Mansur Yavaş aday olsaydı %55 oyla bitirirdi
Bizde arkadaşlarımla istişare ederken öyle söyledik. Bu kilicdaroglu bu işi yaramayacaktı biliyordum
A haber den takip etmeyende ne biliyim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂😂
Şimdilik CNN birazdan tele1 fox ve szc ye gececem moraran suratları seyretmek çok güzel
İnternetten.. https://secim.ntv.com.tr/
Szc halk tv fox chp yi destekleyen kanallar diğerlerinin alayı Tayyipci
Değiştire değiştire izlemiştim ben bir kanala bağlı kalmak saçma
2014'te kazandıklarını anlayınca 7 buçukta seçimi belirleyenler, 2023'te veri girmemek için kıvranıyorlar.
Şu an Fox Tv 'den izliyorum :)
TRT1 kanalıyla başladım ama değiştirerek takip ediyorum
Bir cok kanaldan bilgisayar ekranını küçük parçalara böldüm oturdum hepsini izliyorum
Tabikide Fox CHP mizin kanalı
Solcuların kanalında işimiz yok. A Haber.
A haber i görünce televizyonu kırasım geliyor , bizde sağcı kesime bayılmıyoruz
Bayıl demedim görüşümü söyledim
Tabiki ntv
2023 yıl ve sağcı solcu muhabbeti hala bu kafa ise... umarım akp gelir... Gelir de oy verenler ne kadar saçma bir düşünceyle parti seçtiklerinin farkına varır.
Sırf yüzlerini görmek için a haber
Kızarmıyorda😂😂😂
Erdoğan kazandı diyorlardı bi ara🤣
Her kanala ara ara geçiyorum şu an atv'deyim
Malum partili değilim ama eski alışkanlıklardan dolayı TRT haber, 😁 grafikleri daha kolay o yüzden
Hepsine baktım tek tek
SZC tv'den takip ettim.
Bixi aşkım dan takip ediyorum 🥰
Fox ve sözcü TV den takip ediyorum
Değiştiriyorum sürekli :)))
Sürekli değiştiriorum:)))
Takip etmiyorum ilgim olmuyor
Sözcü ve Cüneyt Özdemir
Trt fox cnn haber türk hepsine bakıyoruz.
Neo Toprak canlı yayınından bakıyorum
Cnn türk'ü izliyordum.
Fox açtım bi gülüyorlar babam çok kızdı kapat şu dengesizleri dedi o yüzden şu an a haber izliyoruz
Hepsine göz atıp ortalamayı düşünüyorum 😂
A Haber yabiki. diğer kanallar güvenilmez..
HALK TV
TRT1
Halk TV
Halk TV
Fox TV.
Fox...
Tele1 ya da szc
fox dan izledim
Trt en doğru kanal.
Cnntv
Fox dan seyrediyorum
Foxtan izliyoruz