ben anlık olarak web siteden takip ediyorum, baya iyi. direkt güncelleniyor. siz nereden bakıyorsunuz merak ediyorum. link aşağıda

ben anlık olarak web siteden takip ediyorum, baya iyi. direkt güncelleniyor. siz nereden bakıyorsunuz merak ediyorum. link aşağıda

Anadolu ajansı satılmış bir ajans olduğu artık düpedüz ortaya çıktı zaten bunu bilmeyen mi kaldı manipülasyon yaparak insanların sandık başından ayrilmasini istiyorlar kendi devletinin kurumlarına bile güvenim kalmadı artık tarafsiz olması gereken TRT'de dahil olmak üzere
biz ülkeyi dedelerimizin kanlariyla aldık sizin gibilerde Araplara satilmasina izin veriyor git kendin gözünle gör araştır sonra gel kanal İstanbul projesinin olduğunu bölgenin şu an sahiplerini projenin maliyetini sonrada satılan arizelerin olabilecek tutarlarını gör kimler kaç milyar dolar cebine atıyor bir rant var ortada sen hala bahsettiğin şeye bak kaybettin diyorsun kaybeden sizsizin geleceğinizi kaybediyorsunuz farkında değilsiniz boğazı zincir geçirilmiş köle misali gibisiniz gerçekleri gördükten sonra konuş araştırmadan bilmeden yorum dahi yapma
Her iki kaynaktan AA ve ANKA yı aynı anda veren yerleri seçmeye çalıştım. Birisi veri almaya büyük şehirlerden başlıyorml, diğeri kırsal daha oy atılan çabuk sayılan sandıklardan. Çelişki oluyor. Sonra farkettim ki AA daha hızlı daha mantıklı. Diğeri millet ittifakı taraftarı bir kişinin sahip olduğu ajans olduğu için bilinçli taraflı veri giriyordu.
Ben de Anadolu Ajansından. Ancak moralim bozuldu.. kör zihniyetli insanların varlığına. Bu coğrafyaya fazlayım ben bir kez daha algılamış oldum düşünmekten sorgulamaktan ekonomiden bir haber insanlar çoğunluk.
Demokrasi anlayışı:Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. Demokrasi despotluğa dönüşür. Demokrasinin esas prensibi, halkın hakimiyetidir. Ama milletin idarecilerini iyi seçebilmesi için, yetişkin ve iyi eğitim görmüş olması şarttır. Eğer bu temin edilemezse demokrasi, otokrasiye dönüşebilir. Halk övülmeyi sever. Onun için, güzel sözlü demagoglar, kötü de olsalar, başa geçebilirler. Oy toplamasını bilen herkesin, devleti idare edebileceği zannedilir.(Platon)
Takip etmiyorum fakat aa'dan asla takip etmem hayatları yalan amaçları bariz bir şekilde algı yaratıp sandık görevlilerini ya bırakalım gitti zaten durumuna sürüklemek
Cevap
49Cevap
Takip etmiyorum ben
AA itibarsız bir kurum. Her seçimde aynı şeyi yapıyorlar, muhalefeti "kaybettik" psikolojisine sokmak için. FOX TV iki ajanstan birden veriyor, AA ve ANKA.
Karanlıktan aydınlığa çıkamayacak gibiyiz ilk sonuçlara bakacak olursak
Takip etmiyorjm o kadar umrumda değil hakeden alsın
Hiçbir ajansa %100 güvenmiyorum tam olarak ama fox tvden izledim seçimi muhabirleri komik ve konuşmaları sarıyor😅😅
Takip edip psikolojimi bozamam. En iyisi takip etmemek. Ortadoğu insanını işte böyle meşgul ediyorlar.
Anadolu Ajansı net bilgi vermiyor ki. RTE 60 ile başladı şu an 49 lara kadar düştü. Kime neye güvenecez bilmiyoruz.
Tv kanalların kafası karıştı hepsini dolaşıyorum sadece şehrim icin kac mv cikacak türden ntv seçim sitesinden takip ediyorum
Anadolu ajansı mı 🤔 desene geriden takip ediyorsun
Seçimi geriden takip ediyorsun dedim.. Anadolu ajansı manipülasyon yapıyor ama yemiyoruz artık , 50 nin altına düşecek gör 46-47 lere kadar gelecek
@UluBeg ne boş insansın teneke gibisin , vurdukça ses çıkıyor , vurmayacağım sana sesin boş çıkıyor
@UluBeg itaat mı 🤣🤣 efendim bi de 🤣🙃 benim köpeğimin ayakları senin o iki dudağından daha temizdir 😎
Halk TV en net bilgileri veriyor Anadolu ajansı panikte
Sonuçlar için henüz erken ilk aşamada AA her zaman aynı şey yapıyor.
Ayrı ayrı yerlerden
Anadolu haber ajansları
Yayınlar vb
AA bence güvenirliğini yitirdi.
Gerisi size kalmış.
Anka dan takip etmem için ya vatan haini olmam ya da CHP li olmam gerek
Ben de oradan takip ediyorum ama az az güncelliyor.
Kazanan belli zaten izlemeye gerek duymuyorum :D
Mynetden bakıyorum arada ki onlarda aadan alıyordur herhalde
TV den izlemeye mecbur bırakılıyom başka bir şey yok şaçma buluyorum sene 80 lermi cevap?
Bir şey değişmeyecek ki hersey kaldığı yerden devam edecek sonuç ne olursa olsun.
Sosyal medyada sonuçları farklı paylaşıyorlar, patladım ajdjwsi
Başka takip edecek yer yok zaten. Eskiden cihan haber ajansı vardı ne güzel. El birliğiyle kapattınız onu şimdi AA dan izlersiniz böyle
AA yı takip etmiyorum çünkü gerçek verileri paylaşmıyor 😄
Halk tv, aa nın verileri herseçimdeki gibbi değişik😅
Yukarı tepede kiminle be yapıyorsan yap anlıyorum seni sudaa
fox tvden izledim ne yapsalar boş her türlü gerideler ne diyeceklerini bilemiyorlardi😂🤣
Aa nin sistemi cok değişik ya iktidari yuksekten baslatti oylar yakinlasti adaletsizlik var sanki
Tele 1 den izleyen mallar vardı 😂Üç saat geriden 😂
aadan takip edende zeka yoktur
Bende şu an Fox TV izliyoruz.
YSK dan takip etmek istiyorum ama edemiyorum.
kızlarsoruyor. com dan takip ediyorum
YouTube canlı yayın Hakkarideyim maalesef dağdayım
Twitter'dan baktım bir kaç kez
Herkes ksfasina göre o yüzden umurumda değil
Takip etmiyorum. Sinirlenir dağı taşı yakarım
AA gerçek sonuçları vermiyor.
Takip etmiyorum
AA'ya inanılmaz, yalan yanlış bilgiler...
Anadolu ajansı 🤮
Şu an izlemiyorum ama CNN 'e bakarım birazdan.
Takip ediyom. an itibari ile
Devlete bağlı olanlar yalan söylüyor.
Erdoğan'ın kölesi olduğunuz için normal
Yine hile yapacak bu bariz belli
Kim kazanıyor izleyemiyorum ben
Anka ya da bakmak lazım
Oy verdim gerisine bakmam yarına kadar.
Ben de ama tv de açık
Reisle devam inşallah 😎
Pek öyle görünmüyor reis gidiyoo😃😃
gidiyo bebis merak etme baharlarr gelecekk🇹🇷🥳
Bakmıyorum