Gündem Olur da akp kazanirsa sizce bizi ne bekliyor? gizlitarifi Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Valla kafalar karışık Güncellemeler+1 yıl Biz gitmek yerine onları gönderecek bir yol mu bulsak Olur da akp kazanirsa sizce bizi ne bekliyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Çok kötü olur. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Gündem konusunda 369 cevap paylaştı. verdiklerini fazlasıyla geri almaya başlar ekonomik yönden zor günler 0 0 Yorumla
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl 25 yillik cocukluk arkadaşım beklemeden amerikaya gitti. Şayet çapulcular yine başa geçerse beni de yol bekliyor, gidecegim. 0 0 Yorumla
Ameli00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayatımız kayar daha ne olabilir demeyin 😂😂 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl İntihar mektubum hazır 1 1 Yorumla gizlitarifi +1 yıl Yapma kız kurtuluruz belki Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tum hainlik yapanlari tum ulkeyi bolmeye calisanlari tum ihanet icinde olanlarin icabina bakacak bu olacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok kötü olur.
verdiklerini fazlasıyla geri almaya başlar ekonomik yönden zor günler
25 yillik cocukluk arkadaşım beklemeden amerikaya gitti. Şayet çapulcular yine başa geçerse beni de yol bekliyor, gidecegim.
Hayatımız kayar daha ne olabilir demeyin 😂😂
İntihar mektubum hazır
Yapma kız kurtuluruz belki
Tum hainlik yapanlari tum ulkeyi bolmeye calisanlari tum ihanet icinde olanlarin icabina bakacak bu olacak
İyi şeyler bekliyor bence
Ben ülkeden gidicem 😄
Kazandı gibi görünüyor. yine
Aynen devam eder
üzgünüz