Kazanabilir
Kilicdaroglu varken kazanamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muharremin kazanma ihtimali hiç yok. Zaten Muharrem Millet İttifakının oylarını bölebilmek, onları yıpratabilmek ve bu sayede sürekli olarak kan kaybeden akp yi kurtarmak için malum yer tarafından hazırlanmış bir projedir. O malum yerin sosyal medyadaki trolleri sayesinde Muharremin sosyal medyada biraz karşılığı var gibi görünse de, halk arasında hiç bir karşılığı yoktur.
Akıllı davranmak ve tek bir oy bile fire vermeden, tek bir oy bile bölünmeden hepimiz gidip Millet İttifakına oy vermeliyiz. Sadece cb seçilmiyor, millet vekili seçimide olacak ve Anayasa değişikliği açısından meclisteki çoğunlukta çok önemli, o yüzden oylar bölünmemeli.
Bu ucube sistemden kurtulup, parlamenter demokratik sisteme geçtikten sonraki ilk seçimlerde kim kimi istiyorsa ona oy versin ama şu an öyle bir lüksümüz yok, ülke elden gidiyor...
Erdoğan varken kimsenin şansı yok.
Ayrıca Muharrem İnce'yi severim lakin bu ülkede bay Kemal'e oy verenler olduğu sürece böyle adamlar seçimi kazanamaz.
Cevap
8Cevap
Chp de koltuk sevdası olmasaydı Muharrem İnceyı aday yapsalardı bu secımde 60 ıle kazanırdı ılk turda cunku İnce Ak partıden oy alabılıyor ak partı secmenı kendısıne oy verıyor fakat K. k ak partı secmenı oy vermez verecem dese bıle sandıga gıttıgınde goturup Cumhur ıttıfakına basar oyu bunu dıyen cok ınsan gordum ben gecen secımlerde elı gıtmıyor kımsenın k. k bır kendısı anlamadı ıstenmedıgını herkes anladı
Herkes bir olup ona oy verse ya, ne güzel KK da RTE de öylece kalır. Ülkeye bir yenilik, ferahlık gelir. O ne öyle AKP ile aynı şekil sıkıntı yaşatmış CHP'ye geri dönmek.
Merhaba
İyi geceler
Hiç belli olmaz şu an chp önde gibi bakarsın seçimde ince önde o gün bi gelsin
İmkansız. Zaten kendiside biliyor bunu ama zaten seçim kazanmak gibi bir derdi yok onun. Amaç başka...
Amaç Erdoğan'a ikinci tur şansı vererek zaman kazandırmak.
@SymrnaCityStyle
ve CHP nin milletvekili sayısını azaltıp Anayasa değişikliği yapma isteklerine sekte vurabilmek.
Çünkü sadece partili cb değil milletvekili seçimide yapılıyor
Birşeyin bir çok sebebi ve sonucu olur. Evet o dediğin de çok mantıklı.
Siz az önce bana Özel mesaj mi attınız?
@SymrnaCityStyle
Hayır
Kolay kolay kimseye özelden yazmam
Muharreme oy veren oyunu çöpe atmış olur ve hatta dolaylı yoldan rte ye destek vermiş olur
kilicdarogluna oy verenlerin akış saglıgından şüpheleniyorum
Az araştırın zeki olun kazanamaz ne neden kendinizi 1v2 yol görüyorsunuz muharrem ince 3. bir yol dogrusu söleyen biri 40 50 60 yaşındaki aptal insanların hepsinin oyu geçersiz sayılmalı
Kazanamaz alacağı oy %3 Kılıçdaroğlu kazanır
İkinci tura kalabilirse evet.
Kazanamaz kazansada bir halta yaramaz
Vardır umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?