Gündem Oy atarken 2 kere mühür bastım, geçersiz mi oldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mühür çok dandikti sadece Ev yazısı çıktı bende bidaha bastım dairenin hafif dışına bastım geçersiz midir? Güncellemeler+1 yıl Hepinize teşekkür ederim Oy atarken 2 kere mühür bastım, geçersiz mi oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 890 cevap paylaştı. Başka bir adaya da basmadığınız sürece yani tek aday bastınız ise sorun olmaz geçerli olur... 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. + Dairenin dışına taşması ve oraya 5-10 kere basman sorun değil. Oyun geçerli. 0 3 Yorumla HBsrr +1 yıl Benim daireden baya taştı sorun olru mu Yorumla blindguardian08 +1 yıl Hayır sorun olmaz o dikdörtgen dışına çıkılmaması veya fotoğrafa denk gelmemesi lazım oyun geçerli yani problem değil Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Hayır. Götürüp resmin üzerine basmadıkça sorun yok Yorumla
tahtsızbedevi34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende de ev çıktı ama yeterliydi keşke ikinciye basmasaydın 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 328 cevap paylaştı. Sıkıntı yok geçerli 0 0 Yorumla
Sümeyye2223 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl geçersiz değildir 0 1 Yorumla Sümeyye2223 +1 yıl rica ederim kardeşim inşALLAH baharlar gelecek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Başka bir adaya da basmadığınız sürece yani tek aday bastınız ise sorun olmaz geçerli olur...
Benim daireden baya taştı sorun olru mu
Hayır sorun olmaz o dikdörtgen dışına çıkılmaması veya fotoğrafa denk gelmemesi lazım oyun geçerli yani problem değil
Hayır. Götürüp resmin üzerine basmadıkça sorun yok
Bende de ev çıktı ama yeterliydi keşke ikinciye basmasaydın
Hayır geçersiz değil ama ev yazısı da kabul edilirdi.
Geceerlidir
Sıkıntı yok geçerli
geçersiz değildir
rica ederim kardeşim inşALLAH baharlar gelecek
sorun olmaz
Geçersiz olabilir