Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler yorumlarınız için çoğunluğa göre oyumu verip geçeceğim arkadaşlar her şeyim hayırlısı olur inşallah
Daha 18 yaşındayım Türkiye'ye tatillerde falan geliyoruz zaten bu yüzden siyasetle ilgili hiçbir fikrim yok Her kafadan bir ses çıkıyor ilk defa oy kullanacağım hangisine oy vermeliyim kimseyle ve haline girmek istemiyorum en doğrusu hangisi sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ülken için gençliğin için geleceğin için Kemal Kılıçdaroğlu'na oy'unu ver lütfen
CHP ye vermelisin bence. Ülkenim değişime ihtiyacı var.
Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP.
Nedenmiş
ŞERİAT'a geçit yok ondan.
Sizleri darağacında sallandırmalı.
Şeyh Saidi biz astık zahmet etme.
Onunla gurur duyuyorum sonuna kadar savaştı. Asılması sizin utanmanız gereken bir şey ama gururlanıyorsunuz kdndbdbdvd
Asanın ellerinden öperim gurur duyulası bir olay.
Valla asanın k*çini bile yalarsın buna alışmışsınız.
https://youtu.be/wE_kfPSjywY
Belli belli
Vallahi video görünmüyor, ne anlatıyor?
Kadın popon kılıyım diyor Tayyibe
Jxhxhdhdhd e o kadının öyle demesi yüzünden herkese öyle demek mantıklı mı
@Merve_LovelyForever Çıkarım yapmak zor değil
Atatürk iyi biri mi
Cevap vermemen her şeyi açıkladı tsk
Ben cevap vereyim. Bu ülkede yaşıyorsan kimin sayesinde düşün istersen
@aaçelya1 hımm RTE mi?
Hayır Kemal Kılıçdaroğlu
Atatürk düşmanlarına verecek cevabım yok sana çölde başarılar.
@aaçelya1 jsnsbddbvd o daha iki kelime etmeyi bilmiyor, lan daha yürümeyi bilmiyor iggugjjvjvbkbk gülmekten karnım ağrıdı
Çöl? Çünkü onu nasıl savunacağını bilmiyorsun. Çünkü onu hiç tanımıyorsun. Çünkü çakma Atatürkçüsün.
Tanıyorum merak etme sen daha medeni bilgiler bile kitabını okumamışsındır bana Atatürk'ü anlatıyorsun.
İsmini bile ilk kez duyuyorum.
www.instagram.com/.../ Türk devrimi sandığından çok daha büyük
Aşırı ergence bir videoydu sknsbebebene
Sadece zaferin kime ait olduğunu gösteriyor :)
Ben bu tür sohbetlere bayılırım sohbet edelim mi ama özelden değil buradan. Ama saygı çerçevesinde ok?
İstemiyorum zaten fazla uzadı kendine iyi bak.
Bakarım merak etme
Kk ver kardeşim iyiliğimizi istiyorsan
sinan ogan
siyasseti okumus tek alakası olan o
Ekmeleddin İhsanoğlu
Sjjsdjdhmznxhshdhnx
Kesinlikle RTE
Kemal Kılıçdaroğlu - CHP tabi ki
Recep bizi bitirdi ekonomiyi, ülkeyi batırdı. Bize etmediği hakaret kalmadı. Bu koltuktan artık gitmesi gerekiyor. Daha çok mazeret var bunların dışındada
Hayır hiç de öyle değil yalan söyleme
Sen nerde yaşıyorsun bunları kulakların duymuyomu gözlerin görmüyomu. Sizin gibi geri kafalılar yüzünden bu haldeyiz
Geri kafalı sensin. Eşek heykeline baka baka sen de eşek olmuşsun haberin yok öşzduufhc
Senin gibi beyinsizlere ne desek anlamazsınız zaten kendimi senin için yoramam
Tamam yorma. Zaten beynin çok küçük, yorarsan soğan gibi ağlatır seni jfjfjfgj
Sende o küçük beyin bile yok işte, ayrıca RTEye verdiğiniz sürece o soğanı bile millet zor alıcak
Tamam abla sen verme RTEye ben veririm. Bunca yıl onu başkan yaptık yine yaparız biiznillah
Allahın izniyle olamıycak artık çok ümitlenme, tabi yine oy çalmaya çalışmazsa Bu zamana kadar hep çalarak kazandığı için
Hiçbir şey iftira kadar ağır değildir söyleyeyeyim. Ne ise reisin o az günahlarını da alın adam tamamen cenneti garantilesin.
Üfff bi git yaa bunları yaptıkca o cennetin kapısını bile göremez
Uzatma loo bunu Allah bilir, şu anda ayrı bir günah daha işliyorsun haberin olsun.
Onuda Allah bilir kim günah işliyo benmi senmi acaba
Uzatmaaa
Susarsan uzatmam zaten