Gündem Kimle oy vermeye gideceğini söyleyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gizli olduğum için etiketlesem de bildirim gidemeyeceği için yorumları takip etmeniz gerekiyor fkdjdkf Kimle oy vermeye gideceğini söyleyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl . 1 46 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Bizi kimseyle eşlemedin, senle mi gidiyoruz? 😅 Yorumla Soran +1 yıl Olur senle de ben gidelim 😂😂😅 kız kalmadı napayım Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl O zaman hazırlan gelip alıyorum seni. Adresi de gönder bakayım. Yorumla Soran +1 yıl Şu an ders çalışıyorum ama sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun 😂 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Ohoo biz bu hızla bir sonraki seçime anca yetişiriz.. Yorumla Soran +1 yıl Daha vaktimiz var aaa Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Çalış çalış, ne okuyorsun bakayım? Yorumla Soran +1 yıl Öğretmenim 🙄 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Yukarı bakan emoji özetledi her şeyi.. 😅 Ne çalışıyoruz peki? Yorumla Soran +1 yıl Kpss 😂😅 yoruldum artık bıktımm Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Pes etmek yok olur inşallah. Şu an özelde sözleşmelisin o zaman? Veya sadece kpss ye hazırlanıyorsun. Yorumla Soran +1 yıl Yok sadece kpssye hazırlanıyorum yeni mezun oldum zaten Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl O zaman oy dönüşü diplomayı ıslatalım 😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😅 Ahaha nasıl olacak o Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Yani diploma aldığın için kahve borçlandın ayak üstü 😅 Yorumla Soran +1 yıl Daha diplomayı almaya gitmedim ki 😂😂 üşeniyorum Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Neticede devlet nezdinde var o diploma. İlla eline almana gerek yok :D Yorumla Soran +1 yıl O da doğru 😅😅 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Alt tarafı bi kahve.. Bu ne cimrilik böyle 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha tamam tamam oy verdikten sonra bi kahve içeriz 😅 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Kadın milletinin hazırlanması hakikaten saatler sürüyor ha Yorumla Soran +1 yıl Ben vazgeçtim galiba ya üşendim Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Seninle başımız belada.. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Neden Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Öğretmen adayısın üşendim dediğin konuya bak 😅Ayrıca kahve borcunu üşenmeyle kurtaramazsın haberin olsun Yorumla Soran +1 yıl 😂😅 Öğretmenler insan değil mi ya Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Tamam insan da, bu konu üşenilecek bir konu değil. Vatandaşlık görevi. Yorumla Soran +1 yıl Ay amann kimden bi şey anlıyoruz ki Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Orası ayrı bir konu :D Yorumla Soran +1 yıl 😂😅 Şimdi oy vermeyen ceza alıyor mu kesin olarak Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Senin hakkında 2 şeyden eminim. Cimri ve üşengeçsin.. 😅Her seçim ceza şöyle ceza böyle deniyor ama, ceza alanı görmedim hiç.. Yorumla Soran +1 yıl Ya 😂😅 üşengecim doğru da cimri değilim ama sadece çalışmadığım için babamin cebini de yakmak istemiyorum bu kadar Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl O zaman düzeltiyorum, tutumlusun :DEkle de oradan konuşalım bari, bura not defterine döndü. Yorumla Soran +1 yıl Konuşmadığımız şey mi kaldı ki şu 33 mesaj da birbirimizin hayatını öğrendik neredeyse cimri de olduk 🙄 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Yanlış anlaşılmasın ben kahvemin peşindeyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😅 tamam adresini ver yollayım Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Sadaka mı yolluyorsun ne kadar ayıp. İki kelam olmayacaksa n'apayım kahveyi. Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Estağfurullah öyle demek istemedim Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Neyse sohbetine doyum olmaz, ben ufak ufak oy vermeye kaçayım. Memnun oldum bu arada. Yorumla Soran +1 yıl Bende memnun oldum 😁 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl Sen evde k*çını devir, gitsem mi gitmesem mi diye düşün dur. 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ayıp gidecem inşallah djdjd Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl 2028 Genel seçimlere yetişirsin inşallah 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla __SimonDiyorKi__ +1 yıl İstek atan sen misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl söyle ama vermeye gitmedim :dhatta az önce ısrar ettiler çok gitmedim OASNWGDLDLEPWLWPWLSŞĞ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cezası varmış aşko yoksa bende gitmeyecektim 😂😂 Yorumla bsrtpl +1 yıl umrumda degl , g0tume giren cezalar bitmiyor zaten :d Yorumla Soran +1 yıl @basbugkursadDoğrudur aşkom 😅😂 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gittim ama eşleştireceğin kişiyle de giderim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @aforizmalar Yorumla
Sedaaydner Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Söyleme 😄 2 1 Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Seda Hanım sizinle eşleştirme geldi 😎10 dk hazır olun 😂 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl He de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kız yok tek git mülayim Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Gitmem o zaman kalsın Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl @boşbiri12 Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Onun ağzını kirmak lazim ya🤣 Yorumla Soran +1 yıl Niye yav 😂😂 Yorumla Dudu_Bubu +1 yıl Boş biriymiş baksana🤣🤣🤣 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 696 cevap paylaştı. Söyle? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @Sedaaydner Yorumla
BaşbuğKürşad Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Söyle 0 10 Yorumla Soran +1 yıl @bsrtpl Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl Ben onla eğlenmeye bile gitmem. Zaten soruyu kime oy vere… şeklinde okudum 🙈 yoksa benim bu soruda işim ne🙂 Yorumla Soran +1 yıl Neden ben bu kızın duruşunu çok beğeniyorum Yorumla bsrtpl +1 yıl cocuk benim ne kotulugumu gördün ayol APAHGSWODLWPQLPWLWLSŞsoran teşekkür ederim , kim olduğunu çok merak ettim , neden gizlisinn🙄 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederimm shaha hep gizli takılıyorum ama seni görüyorum aşkom yaşına göre çok olgun birisin seviyorum seni 😂😅 Yorumla bsrtpl +1 yıl thenks🙄😚 Yorumla Soran +1 yıl 😘❤️ Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl @bsrtpl ben senin ne kötülüğünü göreyim çocukça geldi pp ondan dedim 😀 Yorumla bsrtpl +1 yıl tamam sensinnnn AODKAHAGSOSLWPLŞ Yorumla BaşbuğKürşad +1 yıl @bsrtpl 👏 Yorumla
Donsuzbirerkek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Söle😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl @Zarifkelebek_ Yorumla Donsuzbirerkek +1 yıl Tanımıyorum 😛 Yorumla
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl @halemsu Yorumla kaciyorumm +1 yıl Güzel biri i Yorumla
aforizmalar Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kimliğini al gidiyoruz Yorumla aforizmalar +1 yıl İyi bari senle gideyim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo Yorumla Soran +1 yıl Neden sana bu sitenin en kaliteli üyelerinden birini etiketleyecem çıkarsan dkdkf (ciddiyim) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
.
Bizi kimseyle eşlemedin, senle mi gidiyoruz? 😅
Olur senle de ben gidelim 😂😂😅 kız kalmadı napayım
O zaman hazırlan gelip alıyorum seni. Adresi de gönder bakayım.
Şu an ders çalışıyorum ama sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun 😂
Ohoo biz bu hızla bir sonraki seçime anca yetişiriz..
Daha vaktimiz var aaa
Çalış çalış, ne okuyorsun bakayım?
Öğretmenim 🙄
Yukarı bakan emoji özetledi her şeyi.. 😅 Ne çalışıyoruz peki?
Kpss 😂😅 yoruldum artık bıktımm
Pes etmek yok olur inşallah. Şu an özelde sözleşmelisin o zaman? Veya sadece kpss ye hazırlanıyorsun.
Yok sadece kpssye hazırlanıyorum yeni mezun oldum zaten
O zaman oy dönüşü diplomayı ıslatalım 😅
😂😅 Ahaha nasıl olacak o
Yani diploma aldığın için kahve borçlandın ayak üstü 😅
Daha diplomayı almaya gitmedim ki 😂😂 üşeniyorum
Neticede devlet nezdinde var o diploma. İlla eline almana gerek yok :D
O da doğru 😅😅
Alt tarafı bi kahve.. Bu ne cimrilik böyle 😅
Ahaha tamam tamam oy verdikten sonra bi kahve içeriz 😅
Kadın milletinin hazırlanması hakikaten saatler sürüyor ha
Ben vazgeçtim galiba ya üşendim
Seninle başımız belada..
😂😂 Neden
Öğretmen adayısın üşendim dediğin konuya bak 😅
Ayrıca kahve borcunu üşenmeyle kurtaramazsın haberin olsun
😂😅 Öğretmenler insan değil mi ya
Tamam insan da, bu konu üşenilecek bir konu değil. Vatandaşlık görevi.
Ay amann kimden bi şey anlıyoruz ki
Orası ayrı bir konu :D
😂😅 Şimdi oy vermeyen ceza alıyor mu kesin olarak
Senin hakkında 2 şeyden eminim. Cimri ve üşengeçsin.. 😅
Her seçim ceza şöyle ceza böyle deniyor ama, ceza alanı görmedim hiç..
Ya 😂😅 üşengecim doğru da cimri değilim ama sadece çalışmadığım için babamin cebini de yakmak istemiyorum bu kadar
O zaman düzeltiyorum, tutumlusun :D
Ekle de oradan konuşalım bari, bura not defterine döndü.
Konuşmadığımız şey mi kaldı ki şu 33 mesaj da birbirimizin hayatını öğrendik neredeyse cimri de olduk 🙄
Yanlış anlaşılmasın ben kahvemin peşindeyim 😂
😂😂😅 tamam adresini ver yollayım
Sadaka mı yolluyorsun ne kadar ayıp. İki kelam olmayacaksa n'apayım kahveyi.
🙂 Estağfurullah öyle demek istemedim
Neyse sohbetine doyum olmaz, ben ufak ufak oy vermeye kaçayım. Memnun oldum bu arada.
Bende memnun oldum 😁
Sen evde k*çını devir, gitsem mi gitmesem mi diye düşün dur. 😅
Ayıp gidecem inşallah djdjd
2028 Genel seçimlere yetişirsin inşallah 😂
😂😂
İstek atan sen misin?
Evet
söyle ama vermeye gitmedim :d
hatta az önce ısrar ettiler çok gitmedim OASNWGDLDLEPWLWPWLSŞĞ
Cezası varmış aşko yoksa bende gitmeyecektim 😂😂
umrumda degl , g0tume giren cezalar bitmiyor zaten :d
@basbugkursad
Doğrudur aşkom 😅😂
Gittim ama eşleştireceğin kişiyle de giderim
@aforizmalar
Çok saçma ama söyle djjdj
Söyleme 😄
Seda Hanım sizinle eşleştirme geldi 😎
10 dk hazır olun 😂
He de
Kız yok tek git mülayim
Gitmem o zaman kalsın
Söyle
@boşbiri12
Onun ağzını kirmak lazim ya🤣
Niye yav 😂😂
Boş biriymiş baksana🤣🤣🤣
Söyle?
@Sedaaydner
Söyle
@bsrtpl
Ben onla eğlenmeye bile gitmem. Zaten soruyu kime oy vere… şeklinde okudum 🙈 yoksa benim bu soruda işim ne🙂
Neden ben bu kızın duruşunu çok beğeniyorum
cocuk benim ne kotulugumu gördün ayol APAHGSWODLWPQLPWLWLSŞ
soran teşekkür ederim , kim olduğunu çok merak ettim , neden gizlisinn🙄
Rica ederimm shaha hep gizli takılıyorum ama seni görüyorum aşkom yaşına göre çok olgun birisin seviyorum seni 😂😅
thenks🙄😚
😘❤️
@bsrtpl ben senin ne kötülüğünü göreyim çocukça geldi pp ondan dedim 😀
tamam sensinnnn AODKAHAGSOSLWPLŞ
@bsrtpl 👏
Söle😂
@Zarifkelebek_
Tanımıyorum 😛
Söyle
@halemsu
Güzel biri i
Evet
Söyle
Kimliğini al gidiyoruz
İyi bari senle gideyim
hepsine bas
Söyle.
Evet
Gizliden çık öyle
Yoo
Neden sana bu sitenin en kaliteli üyelerinden birini etiketleyecem çıkarsan dkdkf (ciddiyim)