Biz Türkiye cumhuriyetinin vatandaşı olarak vatanseverliğimizden, demokratik haklarımızdan dolayı belirli görüşlerimizi savunuyoruz ve oy veriyoruz. Ama bu iş artık ileriye gitmeye başladı. Sistematik bir şekilde alt yapımızı değiştirmeye çalışan insanlar görüyorum! Hilafet kurmak isteyenleri iyi bir vatansever, dînî parti olarak göstermeye çalışıyorlar. Yorumlarında, iyi olduklarına dair algı yaratmak isteten fake hesaplar da var. Seminerler falan düzenlenmiş İstanbul’da, Bursa’da vs.. Aramıza iyice sızdılar. Atatürk’ten nefret eden tipler, cumhuriyeti yıkmak isteyen tipler artık mecliste olacak! Hüdapar nasıl meclise kadar girdi ! Neden bunlara destek verildi?
şunların bi ideolojisine bakar mısınız? Çok ürkütücü

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
chp liler atatürk lafini agziniza almayin artik yav ataturk sevginizi hdp ile sandiga giderken gosterdiniz. kasmayin artik ataturk uzerinden prim zira alakaniz yok ataturkle. tek bildiginiz laf atam izindeyiz lakin pesinden gittiginiz adam hem ermeni kokenli hem soylemleriyle milli guvenligi tehdit eden biri.
Atatürk’ün değerlerine en çok biz sahip çıkıyorum. Akpye veren kesim burada Atatürk’ün cehennemde odunu bol olsun yazıyor. Küfürler ediyorlar. Çok yanlış taraftasınız.
Atatürkün kurduğu ulusal uniter yapıyı değiştirip özerklik sözü verenlerle, 100 yıllık cumhuriyet değişecek diyenlerle, mustafa kemalin itleri diyenler de dahil mi buna?
Evet dahil
o zaman sinan doğana oy kullanman gerekiyordu millet ittifakına oy attıysan sende Atatürk düşmanlarıyla Atatürkün kurduğu ulusal üniter devlete düşman olanlardansın
İrtica ve şeriat tehlikesi var ikinci turda oy Kkye
Biz ülke yıkılmasın diye bu çabayı gösteiyrpuz. Onların ideolojisinde İran gibi bir sistem kurmak var. Biz de bu toprakların evladıyız! Siz önünüzdeki tehlikeyi göremiyorsunuz! Hdp zaten vâr olan bir partiydi. Zamanında RTE de onlardan yararlandı. Milleti ittifakı, hdp ile birleşmek zorunda kaldı. Oy oranını arttırma şansları buydu. Yeter ki ekonomik, hukuki, manevi çöküşe son verilsin diye. Gidişat kötü. Hak vereceksiniz. Umarım çok geç olmaz. Bu hasta kafalılar hiçbir zaman bu kadar güçlü olmamışlardı. Hizbullahı meclise almak nedir! Birde ben hizbullahçı değilim diyor ama bağlantıları mevcut. Korkunç.. 😣
ayriyetten hangi hukuk sisteminden bahsediyorsun? bu ülke devletin şekli cumhuriyet olduğu halde 3 kez hukuksuz bir şekilde milletin meclisi basılmış darbe yapılmış? 17 yaşındaki çocuğuun yaşı büyütülmüş asılmış sağcı olsun solcu olsun ben ona bakmam hukuk ne zaman vardı da bu topraklarda hukuk düzeni yıkılacakmış? bu ülke de herkes gibi öss sınavına girmiş kazanmış ama üniversite eğitimini alamamış kadınlar oldu, nerdeydiniz o zaman madem hukuk düzenini tahsis etmek istiyorsunuz? yav size mi kaldı hukuk önce cumhuriyet olduğu halde bu ülke seçilmiş meclisiye sivil kamu hukukunu anayasasını yapsın, hala 1980 den kalma 21 inci yüzyılda anayasayla yönetiliyor bilimin üstünde YÖK diye dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan darbecilerden kalma kurumla akademik eğitim ilerliyor madem hukuk çok önemli önce bunları sorgulayacaksınız, hukuk dediğiniz ama sizin sadece benim oy verdiğim parti kazansın o ülkeyi yönetsin gerisi kürdistan kursun mustafa kemalin itleri desin mustafa kemal batıya 100 yıl avans verdi diyenlere sesini çıkarmasın bu sizin hukuk anlayışınız
Yahu şeriat gelecek diyorum sen ne diyorsun ülke Afganistan'a dönünce aklın başına gelir
Sana şu dörtlükle açıklayayım
Celladına Aşık Olmuşsa Bir Millet
İster Ezan İster Çan Dinlet
İtiraz Etmiyorsa Sürü Gibi İllet
Müstehaktır Ona Her Türlü Zillet
Ama bu cumhuriyetin zor kurulduğunu biliyoruz. Nasıl böyle kolay kolay, onu yok sayanlar, ona karşı olanlar, rahat gezebiliyor? Rahatlığımızın farkında değil miyiz? İran kafası bunlardaki. Bunun islamla alakası yok. 😭 birde pişkin pişkin şirin davranmaya, manipüle etmeye çalışıyorlar. Ne hale geldik😖
Bir canımız yok mu eğer bu zorlamaya gelirse biz de emin ol ne olursa olsun elimizden gelen mücadeleyi veririz.
İşte bu duruma gelmesin! Olan bize olacak. İstedikleri de bu değil mi? Bunların kafası hasta 😔 uyuyor bunlar uçmuşlar
Anlamıyorlar bacım anlamıyorlar. Kör olmuşlar kör. Din bu ülkedeki en büyük silahtır
Çok korkunç ya, fanatik taraftar gibi bırakmıyorlar resmen. Cidden şöyle soruyorum artık; Bir ofisiniz olduğunu hayal edin eleman alıyorsunuz 20 yıldır her seferinde affetmenize rağmen daha da beter oluyor, iş yapmıyor size küfürler ediyor ve yoldan gelen geçeni ofise alıyor. 20 yıl sen ona dayanmışsın, bundan sonra da böylesine maaş verir misin? Bunu bile böylesine anlatmama rağmen anlamıyorlar. Üzücü.
Gel de bunu anlat işte
Anlatmayı denedim, yaptım öyle bir acemilik. Anlamadı tabii.
lol 80 tane pkkli girince bir sey olmuyor da 4 tane seriatci girdi diye mi bu hale gelecegiz
Bunu bununla hafifletmezsiniz! Onların ne kadar tehlikeli olduğunun farkına varmadınız mı daha? Kaç hükümet çöktü bu hasta yanlış dinî düşünce yüzünden. Ülkemizde barınmaları sorunken şimdi de meclisimize girdiler. Zaten sosyolojik sorunlar yaşıyoruz! Ayrıyetten onlar hem milli hem dînî tehdit oluşturuyor.
Kimse anayasanın ilk 4 maddesine dokunmaya cüret edemez.
İrlanda’nda millet sokağa çıktı ama bir şey değişmedi. Öyle bir ayarlanıyor ki o. Elin kolun bağlanıyor. Ben bunları yaşamak istemiyprum 😔
youtube.com/shorts/-u_wlTsdvMA?feature=share
Ümit Özdağ böyle demiş
İnşallah değerlerimize sahip çıkarız. Halkı gizliden içten manipüle edip bunlara da göz yummalarını sağlamazlar ve bizim üzerimize farklı sebepler sunarak, yanlışmışız gibi lanse ederek, kışkırtmazlar.. beyin yıkama işi bunlarda çok yaygın 😔 şimdi bile güzelleştirmeye çalışan fake hesaplar gördüm. Görev edinilmiş gibi
Hudapari kimse takmiyoo kendi kendilerine havliyorlar
Şikayet edip kapattırmak lazım bunların ışidden farkı yok
Meclisteler. Gözüme günlerdir uyku girmiyor düşündükçe. Ağlıyorum. Bu düşünceler çok korkunç ve çok hasta !😭
İslamı daha nasıl rezil hale getirip devlet düşmanı olarak gösteririz derdine düşenlerin oluşturduğu şeyler bunlar
Evettt, tamamen islama düşman etmek için.. Allah yardımcımız olsun da kurtulalım şunlardan. KK alır umuyorum..
Umarım başarırlar.
Neyi?
@jsena hilafeti getirmeyi şeriata dönmeyi diktatör rejimine geçmeyi saltanatı tekrar kurmayı.
Hmm, bunun yerine biz seni sınır dışı etmeyi düşünsek daha faydalı iki tarafa da. İran'a gidebilirsin, orada yardımcı olurlar sana emin ol. Ama dikkat et de yarın bir gün kafanda silahı bulmayasın.
@jsena Benim ne işim var ki İran da? Deli miyim ben. Avrupa varken niye oralara gideyim.
Avrupa' da beklersin saltanatı. İstediğin hayatı İran'da zorla yaşatıyorlar. Bak da kendine uyarla. Ülkemizi batırmaya yönelik saçma yorumlarını da iyi düşün.
@jsena Benim saltanat beklentim yok ki. Dinsiz imansız biriyim ben saltanat ile hilafet ile ne işim olur.
@jsena Benim düşünmemi gerektirecek bir durum yok. Bu ülkenin insanı kafayı yemiş. Manyaklar gibi bunları önüne koyanları destekliyorlar. Desteklesinler. Umarım o beklentilerine kavuşurlar da cumhuriyetin ne kadar büyük bir nimet olduğunu anlarlar. Ve umarım it gibi pişman olurlar ama geri dönüşü de olmaz. Pisliklerinde boğulsunlar çünkü ne dersen de ne söylersen söyle boş. Bunu gerçekten istiyorlar ve buna kavuşmadan hiç bir haltı anlamayacaklar. Demokrasi, özgürlük, cumhuriyet vs gibi kavramlar bu topluma lüks bile değil haketmiyorlar.
Ben sizi o taraftan sandım.. Özür diliyorum öncelikle, ben de isterdim böyle olmasını, gerçekten onlara her şey müstahak çünkü. Ama olan bize oluyor yine.. Bu sorun ya zaten.
@jsena benim bu güne kadar tarafı olduğum tek topluluk bu ülkenin insanı bu ülkenin milletiydi. Artık tamamen tarafsızım dediğim gibi ülkem insanım milletim kendisine bunları layık görüyor başında bu insanları istiyorsa buyursunlar
Haklısınız, haberleri izlediğimden beri aynı şeyi söylüyorum ama ben de onların içinde yanmak istemiyorum. Depremde hepsi çıktı yardım istedi, %70 de oy verdi..
@jsena buna tepki gösterdiğimiz için diğer kesim bunu kullanmaya başlıyor. Oysa tepki gayet doğal. Bunun deprem yardımları ile alakası yok sadece akıl almaz bir durum. Yalan mı söyledi orada devlet nerde diye haykıranlar? Bu aşırı paradoks. Zaten diğer kesimde aşırı maaş alan ve toplumu galeyana getirmeye çalışan bir sözde genç kesim var. Bunlar stratejik oyunlar. Her şeyi göze batırıyorlar kendilerinki batmasın diye. Bizim millette buna kanıyor. CHP gelince din elden gidecekmiş. Yok öyle bir şey buna müsaade edilir mi? Bulmuşlar bir bahane arkasından senelerdir koşup her haltı yiyorlar. Sizinkiler hizbullahçıları soktu. Alın size anladıkları din. Bu islam değil. Sapıklık.
Haklısın, çok haklısın ama bunu anlayamıyorlar ben buna üzülüyorum..
Ee knk sonra ayd