Gündem Yarin oylar kime gidiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce kim alacak? 2. tura kalirlar mi? Güncellemeler+1 yıl Benden oylar Sinan OGAN'A 🐺🇹🇷 Yarin oylar kime gidiyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Komik 😂 zaten onlar kendi aralarında çoktan kurgulayu yapmışlardır. Garibim insanlarda her şey normal sanıyor 0 0 Yorumla
GHOST-VENOM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kilicdarogluyla / RtE bas basa ya inanamiyorum hangisi kazansa sictik bari sinan abe kazansa 🤠 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hay agzini opem sonunda dogruyu goren kisi Yorumla Soran +1 yıl Oylar Sinan Oganaa Yorumla GHOST-VENOM +1 yıl İyide cogu kisi Sinan ogani tanimiyor bile tam bir milliyetçi Yorumla Soran +1 yıl Maalesef oyle.. ama oyum belli dogrunun yanindayim Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Muharrem İncenin çekilmesi öncesi 2. Tur diyordum ama şu an karışık bence 0 0 Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kılıçdaroğlu tahminimce %5 ila 7 fark ile ilk turda alacak. 0 1 Yorumla FatihSayınn +1 yıl 😂 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Recep Tayyip Erdoğan oyum inşallah kalmicak 2. tura 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İlk turda bitireceğiz Allah'ın izniyle kk dedem alev alev geliyor 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 328 cevap paylaştı. Sinan Oğan doğru adam fakat yanlış zaman maalesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklisin:(( Yorumla ncwpnfpbwlncw +1 yıl Bence adaylar içerisinde en donanımlısı sinan oğan fakat önce iktidarın değişebilmesi için Kılıçdaroğluna vereceğim daha sonraki seçimde sinan oğan olabilir ne yazık ki pek tanınmadığı için %3 civarı bir şey alacak Yorumla
nutella_01 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Erdoğan.. 0 7 Yorumla Kuzeyx7 +1 yıl Acil xaz önemli çok önemli Yorumla Kuzeyx7 +1 yıl Acill Yorumla Soran +1 yıl Yazma bu kuzey chpli Yorumla Kuzeyx7 +1 yıl Tipimden mi anladın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Anlarim ben Yorumla Kuzeyx7 +1 yıl Zeka işte beyin. Zehir gibisin Yorumla nutella_01 +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Komik 😂 zaten onlar kendi aralarında çoktan kurgulayu yapmışlardır. Garibim insanlarda her şey normal sanıyor
Kilicdarogluyla / RtE bas basa ya inanamiyorum hangisi kazansa sictik bari sinan abe kazansa 🤠
Hay agzini opem sonunda dogruyu goren kisi
Oylar Sinan Oganaa
İyide cogu kisi Sinan ogani tanimiyor bile tam bir milliyetçi
Maalesef oyle.. ama oyum belli dogrunun yanindayim
Muharrem İncenin çekilmesi öncesi 2. Tur diyordum ama şu an karışık bence
Kılıçdaroğlu tahminimce %5 ila 7 fark ile ilk turda alacak.
😂
Recep Tayyip Erdoğan oyum inşallah kalmicak 2. tura
İlk turda bitireceğiz Allah'ın izniyle kk dedem alev alev geliyor
Sinan Oğan doğru adam fakat yanlış zaman maalesef
Haklisin:((
Bence adaylar içerisinde en donanımlısı sinan oğan fakat önce iktidarın değişebilmesi için Kılıçdaroğluna vereceğim daha sonraki seçimde sinan oğan olabilir ne yazık ki pek tanınmadığı için %3 civarı bir şey alacak
Sinan ogana bosuna veriyorsun. Zaten kaybedecek.
Erdoğan..
Acil xaz önemli çok önemli
Acill
Yazma bu kuzey chpli
Tipimden mi anladın 😂
Anlarim ben
Zeka işte beyin. Zehir gibisin
Tamam
Adam olana vericem
Kk... ye
Kılıçdaroğlu
Tabiki KILIÇDAROĞLU