İnadına mı :D dalga mı geçiyorsunuz siz? erdoğana oy veriyorsan zaten zihniyetin bellidir başka şeyleri bahane etmeye gerek yok erdoğana vereceğim de geç. Zaten Atatürkçü Laik Türkiye’den yana olsa gönlün ona oy vermezsin tarafın o demek ki ona veriyorsun
@Bilgilikız58 Geçen seçim %52'nin biraz üstünde aldıydı. Max oy kaybı kitlesinden %5-6 ve yeniden refah gibi partiler yüzünden bu oy kaybının %60'ı geri geliyor. 2018 seçimlerinde hdp dahil tüm muhalifler oy verse bile muharrem incenin oy oranı %47 olurdu. Mhp'den olduğu gibi iyi partiden de Sinan Oğana oy transferi var. Rte alır diye düşünüyorum. Kemik kitlesi muhaliflerden çok daha fazla çünkü.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ailecek Kılıçdaroğlu diyoruz bir önceki seçimde rte dedik gördük ebemizinkini…
Muharrem İnce ye yapılan alçaklık cezasız kalmayacak.
İnadına RTE ye vereceğiz oyumuzu.
Kemal in kazanma sanaı varsa da artık yok
İnadına mı :D dalga mı geçiyorsunuz siz? erdoğana oy veriyorsan zaten zihniyetin bellidir başka şeyleri bahane etmeye gerek yok erdoğana vereceğim de geç. Zaten Atatürkçü Laik Türkiye’den yana olsa gönlün ona oy vermezsin tarafın o demek ki ona veriyorsun
Hile hurda olmazsa KK kazancak bu seçimde
😂😂😂
Konyada chp ye basılmış oylar yakalandı haber izle
@süperstaralem1642 propaganda bunlar
@süperstaralem1642 saray rejimi kaybedeceğini anlayınca tüm tuşlara basmaya başlamış shsjjsjsjsj
@süperstaralem1642 tamam popcorn
14 mayısta geceleyin meydanda olcam fatih portakal ve isamil saymaz gibi olsun yüzünüz ama canlarım
Öyleymiş tamam patlamış mısır
Maalesef ki Rte %1-7 arası farkla alır gibi. Tabii ikinci tura da kalabilir fakat nihayetinde aynı sonuç olacağını düşünüyorum.
RTE prime döneminde %51-52 ydi imkanı yok
@Bilgilikız58 Geçen seçim %52'nin biraz üstünde aldıydı. Max oy kaybı kitlesinden %5-6 ve yeniden refah gibi partiler yüzünden bu oy kaybının %60'ı geri geliyor. 2018 seçimlerinde hdp dahil tüm muhalifler oy verse bile muharrem incenin oy oranı %47 olurdu. Mhp'den olduğu gibi iyi partiden de Sinan Oğana oy transferi var. Rte alır diye düşünüyorum. Kemik kitlesi muhaliflerden çok daha fazla çünkü.
Benik gibi ilk oyunu atan çoğu kişi kk, ondan önceki seçimlerden farklı olacak
*Benim
Artık devir değişmeli bu saltanat yıkılmalı 🙌
Chp vaadleri yalan hangisini yaptı oyum Reise ,.
Kemal dede kurtar bizi 🥹❤️
KK adayımız ☺️❤️❤️❤️
Kemal abi kurtar bizi bu sefaletten 🥺
kılıçdaroğluu
Kemal baba 🫡