Gündem Seçime son 9 gün kaldı, ne düşünüyorsunuz kim alır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kılıçdaroğlu çok güçlendi. Chpnin yanında olmak çok mantıklı şu an Seçime son 9 gün kaldı, ne düşünüyorsunuz kim alır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tatliprenses_hchdh Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Secim olmadan soylu sandiklara saldirdi o yuzden cumhur ittifaki kazanmak icin her seyi yapicaklar inşAllah kazanamazlar onlsr Türkiyenin basina gelmis en kotu seyler 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kılıçdaroğlu hakkındaki aklımda tek soru şu anda velevki muhalefet seçimi kaybetti. Kılıçdaroğlu istifa eder mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Asmdldldşxöxşs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Chp şimdi değil 50 yıl geçsin gene gelemeyecek iktidara kandil ile devam eden terör sevicilerine oy yok yırtma boşuna g ö t ü nü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gaybı allah bilir aslan parçası sen keyfine bak Yorumla Asmdldldşxöxşs +1 yıl Gaybı Allah bilir. Tahmini ben koç yaslan geriye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Secim olmadan soylu sandiklara saldirdi o yuzden cumhur ittifaki kazanmak icin her seyi yapicaklar inşAllah kazanamazlar onlsr Türkiyenin basina gelmis en kotu seyler
Kılıçdaroğlu hakkındaki aklımda tek soru şu anda velevki muhalefet seçimi kaybetti. Kılıçdaroğlu istifa eder mi?
evet
Chp şimdi değil 50 yıl geçsin gene gelemeyecek iktidara kandil ile devam eden terör sevicilerine oy yok yırtma boşuna g ö t ü nü
gaybı allah bilir aslan parçası sen keyfine bak
Gaybı Allah bilir. Tahmini ben koç yaslan geriye
Kemal Kılıçdaroğlu
Nasıl güçlendi
Ben AKP nin kazanacağını düşünüyorum
Heyecan dorukta