Aklın ve bilimin aydınlığının dogmaların karanlığını yendiği bir seçim olacak umarım.

Aklın ve bilimin aydınlığının dogmaların karanlığını yendiği bir seçim olacak umarım.
Akıl ve bilimle eğer cehaleti yenseydik, yarın 65 milyon seçimi boykot ederdi.
Çünkü Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca hatta Tanzimat Fermanı ile başlayan halkçı yönetim istekleri her ne kadar siyaset arenasında yer bulup kökleştiyse de ortaya hırsızcı partiler çıktı.
Ben bu seçimleri hangimiz daha size iyi hissettirmeden hırsızlık yapacağız, bunu seçin şeklinde okuyorum.
İki taraf da aynı zihniyetin farklı çıktıları...
İktidarın akıl, bilim ve ferasetle alakası olmadığını 21 yıldır görüyoruz ama o kadar politize olmuş ki AKP'liler, RTE gidince sanki ülke batacak zannediyor.
Ama muhalefete de bakınca çapsız, bilgisiz bir lider görüyorum. Açıkladığı bir tarım politikası yok. Açıkladığı bir hayvancılık politikası yok. Açıkladığı katma değer ürünlerini üretecek bir politika yok...
Hadi bunları geçtim, iki tarafında kalkmış olan YAPAY ZEKA treni ile ilgili hiçbir stratejik düşüncesi ve eylemi yok.
Ulan bu ülkede milletin uçkur altı magazine şekilde siyasete alet edilirse ve buna millet prim veriyorsa ülkenin tamamınından tiksinmem gerekiyor.
Deniz Baykal'ı liderlikten indiren o kaset olayında en başta ben karşı çıktım. Adamın doğruluğunu ve dürüstlüğünü özel hayattadaki tercihlerinden anlayamaz kimse...
Bakınız dünyanın en refah ülkelerinden Finlandiya. Başbakanlık yapmış o kadının yaşadığı hayata bakın, kimse o hayatı eleştirmedi, genç ve güzel kadın ve özel hayatı bizi ilgilendirmez dediler.
Deniz Baykal olayında bu millet Deniz Baykal'ın arkasında dursaydı, bugün bu iki lider de olmayacaktı.
Onun için ben oyum geçersize...
Ancak kullanmadığıniz her oy RTE 'ye yarayacak bende muhalefetlere pek güvenmiyorum ama RTE yeniden kazanırsa felâket olmaz mı? Yüzyılın felaketi gerçekleşmez mi sizce?
@Baharın_Kraliçesi şu oy kullanmamamın kime yaradığını bir karar verin lütfen. AKP'liler CHP'ye yarar diyor, CHP'liler AKP'ye yarıyor diyor.
Demek ki ikisini de yaramıyor ki, karşı tarafa yardımcı olmakla suçluyor.
Kim Türkiye Cumhuriyeti kuruluş değerlerine göre devleti yeniden yapılandırırsa ben ona oy veririm ama hırsızlık ikisinden de var.
CHP'nin İSKİ Gate'yi unutulmuş, Ergun Göknel ve Nurettin Sözen İstanbul'u yedi bitirdi.
Yani balık hafızalı değilim. AKP'nin de temelini biliyorum, Refah Partisi, Abdullah Gül ve kayıp trilyonlar, CHP ve İSKİ Gate'yi de biliyorum.
İki parti de hırsız. Ben hırsız seçmem.
evet tabii ki kullanacağım. aslında çevremden baskı görüyorum akpye ver ya da kullanmayacaksın diye JSKFKSKFK ama bizim damarlarımızda ittihat ve terakki kanı yatıyor.
Bu devirde kimse sultan değil
Hükümdar değil bezirgan değil
Bu kadar güvenme hiç kendine
Kimse şah değil padişah değil
Kullanacağım.
Kullanacağım.
Yıllardır Atamın kurduğu partiye saygı duymadılar ve inanıyorum Cumhurbaskanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak.
Bugün Z kuşağı olarak tüm dengeyi bozacağız.
Cevap
4Cevap
Evet kullanacağım
Aga yarın ilk oyumu kullanacağım bitsin bu çile...
evet kullanacam tabii
Yani sen kullanmazsan bozuşuruz zaten
Tabii kullanacağım. Çok heyecanlıyım.
Evet oy kullanacağım
Vatandaşlık görevimi gururla yapacağım ❤️🇹🇷❤️
100 seneki hâl tekrar ortaya çıktı.
Kullanmıyorum türk vatandaşı değilim
Kullanıcam
Fikrin değişmiş.
Çok heyecanlıyım oyumu basarken masa kırılmazsa iyi mfkflfödöldlf
Evet değişti
Güzel :D. Ben de heyecanlıyım aynı zamanda sandık görevlisiyim.
Sandık demişken hangi nolu sandığa atacağımı bilmiyorum nerden bakıcaz
Öğrendim okuduğum ortaokulda atıcak mışım bir de ailemdeki herkes aynı sandığa atıyoruz denk mi gelmiş acaba
Bizde de öyle bence bilerek ayarlamışlardır
Evet tabii ki kullanacağım.
Kullanıcam
Tabiki ✌
Belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?