Erdoğanın ekonomideki ve göç politikalarindaki basarisizligi , kilicdarın egosu (mansur'u aday yapmaması) ve hdpyle yanyana yürümesi, sinan oğanın oy gücünün az olması
Kime oy verirsem de icime sine sine vermeyecegim
Erdoğanın ekonomideki ve göç politikalarindaki basarisizligi , kilicdarın egosu (mansur'u aday yapmaması) ve hdpyle yanyana yürümesi, sinan oğanın oy gücünün az olması
Kime oy verirsem de icime sine sine vermeyecegim
Su korona donemi ve Ukrayna savasi sonra olusan ekonomik dengesizlik yüzünden ben oyumu RTE ye vermekten vazgececek degilim. Bunu duzeltecek olanlar yine RTE ve Cumhur ittifaki olacaktir.
Suriyelileri geri gonderecek olanda yine RTE ve Cumhur ittifakidir.
Ben KK ve arka planda birbirlerinin kuyusunu kazip medyaya gülümseyen Millet ittifakina guvenmiyorum.
Birileri terorün tekrar hortlamasini emperyalist ulkelerin usagi olmamizi sorun etmiyor olabilir ama ben sorun ediyorum. Ulkemizin tekrar hasta adam lakabini almasini istemiyorum.
20 yillik Türkiyemizin kazancini tekrar bunlara peskes cekmeye hic niyetim yok.
Teror= Ekonomiyi de vuracaktir. Bu net.
Şu an Güneydogu illerimizin daglarinda yerli yabanci turistler geziyor. Tekrar PKK teror orgutunun mekani olsun istemiyorum.
Guneydogu illerimizdeki insanlarimizin isyerlerinin kepenklerini kapatan PKK lilar olsun istemiyorum.
Surekli megri megri bahanesinin arkasina siginip HDPYESILSOLPKK ile is tutanlara prim vermeye hic niyetim yok.
kilicdarın egosu (mansur'u aday yapmaması) ve hdpyle yanyana yürümesi
ya Allah aşkına hdp ile yan yana yürümesi diyorsun da zamanında bu iktidar bırak yan yana yürümeyi kucak kucağa idi hdp ile.
hala kararını vermediysen şöyle tavsiye verebilirim sana:
eğer mevcut düzenin ve bu şartların sürmesini istiyorsan git akp ye ver.
ama yok bu düzen değişsin diyorsan da karşısında en güçlü olan adaya ver.
Cevap
5Cevap
Bu videoyu izle haberi oku ondan sonra kararını ver.
www.instagram.com/.../?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Cok da secenek yok zaten ha :D siz ütopik bi kurtarici filan bekliyosunyz galiba da oyle biri yok oyle birine gerek de yok
Mansur aday olsa oyum aylar öncesinden belli ve net olacaktı
Anladim anladim da mansur da kendi siyasi gelecegini dusunmustur ekrem yine aday tam netlesmeden bi atilacak gibi oluyodu öne de mansurda hic tik yoktu bu konuda ayrica sen mansur dersin baska biri de cikar ekrem der mevzu uzar gider bu adamlar her gun bu isin bizzat isin icinde umarim iyi hesaplamislardir her seyi
Bence iyi düşün bak amerika falan hep düşman rteye demek ki dik duruş var ekonomi böyle olmasa işsizlik artacaktı durağan akışta bişeyleri büyütmek için bişeylerden feragat etmek lazım hadi hayırlısı
Değişim şart diyorsan karşıt tarafa, beter olalım diyorsan ampule bas.
Oğan'a ver o zaman
Bay kemal her durumda daha iyi. Tayyip10 yıldır zaten bir şey yapamıyor, ne değişecek yine
Bay kemal ne yaptı bu süreçte? Gereksiz heykeller dışında? Konuşmaması dışında.. Ne yapsslar yaranamazlsr sizlere gerçekten
10 yıldır mücadele etmesi yetmez mi mk gidin tayyip babanıza verin oyunuzu sonra da ekonomiden şikayet edin
:D boş ver güzelim gel kahve içelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?