Merhaba
Muharrem İnce adayliktan çekildi biliyorsunuz ama ben yinede ona oy vermek istiyorum. Oylar geçersiz mi oluyor oy verirsem?
Muharrem İnce adayliktan çekildi biliyorsunuz ama ben yinede ona oy vermek istiyorum. Oylar geçersiz mi oluyor oy verirsem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçersiz olmuyor , bir çok kişi bunu yapacak zaten. Sözde çekildi ki bana vermeyin Kemale verin mantığı.
Asla kemale vermem kararliyim bunda. İnce olmazsa oğan'a
Milletvekilliginde ver ama Cumhurbaşkanliginda geçersiz olacak
Offf off çok sinirliyim ama inceye değil...
Yapacak bir şey yok 14 Mayısta gereken cevabı alacaklar
Valla bu kadar üzüldüğümü bilmiyorum ya ilk defa oy kullancam düzgün birine atıyım dedim yarım kaldım resmen neyse artık
Düzgün biri miydi tabi saygı duyarım ama ben Kemal Kılıçdaroğlunun hiç bir yanlışını görmedim dürüst adam gerisinin de önemi yok
Bana göre düzgün biriydi. Şu kaset olayından sonra falan empati yapsan biraz. Kemal'i de oldum olası sevmiyorum zaten
Ben dünya görüşü olarak çok farklıyım Kemal beyden ama şunu şöylemek isterim gerçekten dürüst bir hırsızlığı yolsuzluğu yok
Olabilir. Ama ben yinede sevemiyorum.
Saygı duyuyorum hayırlısı olur inşallah
İnşallah diyelim.
geçersiz ablam. canım bitanem mala anlatır gibi anlattılar neyini anlamadın 3 aday var
Erdoğan Kemal Sinan bukadar
geçerli sayılsa ne olcak allah aşkına kazanabilecekmi sanki. neden boşuna gitsinki oyun. ver Kılıçdaroğluna.
Kemale tırnağımi vermem kararliyim ne kadar dayatsanizda asla vermem.
rte yine gelsin ozaman.
Onada vermiycem Sinan en mantiklisi
kazanamayacağı belli olana verdiğinde bu rte ye yarayacaktır. ekmeğine yağ sürüyosun
Niye bilmem kaç seçim kaybetmiş birine mi verecegim hadi ordan dhxjsjxjsdj
rte secmen kafası ne diyim
Bi boka yaramaz maalesef bende başta onu düşünüyordum sonra vazgeçtim kk vericem
Niye ona oy veriyorsun adam çekildi
Tepki oyu🥺🥺🥺
Sinan Ogan a vermen daha güzel bir tepki olur
İkinci seçeneğim o zaten de diğer ikisine ASLA vermem
Sinan Ogan a ver gitsin ama seçim 2. tura gidersede kilicdaroglu na vermek lazım malum gelecek. Mecliste ne düşünüyorsun memleket partisi mi
Herhalde memleket partisi :) 2. tura kalmaz inşallah.
Oda maalesef etkisiz olacak eğer zafer ile memleket ittifak yapsaydı bir ihtimal yüzde 7 alıp barajı geçebilirlerdi ama şimdi maalesef iki 2 partininde meclise girmesi imkansız o yüzden stratejik oy kullanıp iyi partiye atmanı tavsiye ederim. 2. tur işi tamamen ortada kalmaz diye ümit ediyorum bende Sinan Ogan a vereceğim
Yok ben memleketime atacağım. Bari mecliste oyum olsun🥺
Tamam madem sen bilirsin😊 hayırlısı olsun
Aynen hayırlısı olsun.
hesaplanıyor geçersiz değil
Ver ogana