Ahirette gerçekten adalet yerini bulacak mı? Cennette her istediğimiz var mı? Bu dünyada yaşayamadığımız şeyleri orada yaşama şansımız var mı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet hepsi olacak Allahın adaleti çok büyük ve doğru olandır
Bu dünyada haram olan şeyleri istiyorum onlarda var mı? Bu dünyada istediğim kızlar başkalarına gitti. Bunun da telafisi var mı?
adalet zaten orada var. Dünyada yok
Diğer yorumları oku ondan sonra cevap ver. Mesela bu dünyada millet karıları kızları bağırta bağırta beceriyor. Var mı bunların telafisi. Ben zannetmiyorum hiç. Bu dünyadaki sahneler o tarafta yoktur. Ve Ceza amelin cinsinden diyorlar ya hiç sanmıyorum bu şekilde bi ceza olduğunu
Bunu kimse bilmiyor
İyi ya işte bilmediğimiz şeylerin peşinden gidiyoruz. Ben böyle belirsizlikler içinde kıvranırken millet yaşıyor hayatı bu dünyada.
Belirsizliklerin peşinden gitmek zorunda değilsin
Belli olan ne ki? Zaten bu hayatta çoğu istediğim olmadı. Neyin peşinden gideyim ben? Benim istediklerimi başkalarının elde ettiğini görünce dünyam başıma yıkıldı.
Dini bile seks ve zevkle pazarlıyorlar
Benim söylediklerimle ne alaka? Konuyu değiştirmeyin
Alakası var, cennette her erkeğe 70 huri verilecek hepsi de çok güzel ve seksi olacak, her huri bakire olacak dünyada tatmadğın zevkleri tadacaksın diyorlar, bu ne anlama geliyor söyler misin?
Yani cennette böyle bişey yok mu?
Kim görmüş ki bunu dile getiriyor.
Ne istiyorsun sen
Haram olanları
Biraz açık olsan içki diyorsan sarhoş etmeyeni var karı kız diyorsan huriler var daha ne istiyorsun
Ohooo neler istemiyorumki. Anal seks istiyorum mesela. Başkalarının bu dünyada kirlettiği kızları istiyorum mesela hiç kullanılmamış olarak veya aynısından bi tane daha. Bu dünyada haksızlığa uğratanların kemiklerini kırmak istiyorum mesela. Bu dünyadaki sahneler var mı o tarafta.
O kadarı yok hemşehrim orada nefret yok darp yok analı bilemem ama kadar nimetin arasında da yani söyle düşün dünya güzellik yarışmasındaki en güzel 100 taneyi getirmişler (ki oradakiler daha güzel) sen sokaktakinin arkasını mı istersin o 100 tanenin önünü mü örnek biraz kaba oldu kusura bakmayın ama
Haaa demekki neymiş? Cennette her istediğimiz yok. Her zaman diyorum bu dünyada yediğin kazık yerinden çıkmaz kolay kolay. Bu dünyadaki sahneler cennette bile yok. Bu dünyada millete neler neler nasip oluyor düşün orada bile yok.
Kardeşim burdakiler arka sokaklar da rıza babanın fotoğrafı oradaki 17 sezon 500 küsür bölüm
En kaba örneklerden biri
Sana bişey söyliyim mi kardeş? Yaşın laöın bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım. Pekçok şey gördüm. Ve değmeyecek bir kız için o kadar çok günaha girdim ki, 5 dakka koynuma girse bu kadar girmezdim. Ama gelgelelim bu kız başkalarının koynuna kolayca girdi. Ne anlarsan anla.
*yaşın kaç
*bu kadar günaha girmezdim
18. Ne yaşadın bilemem ama şunu biliyorum ahiret dünyadan hayırlıdır
Nasipsizliğin ne olduğunu biliyorum. Bu dünyada nasip olmayanlar orada mı nasip olacak?
Sen yeteri kadar gayret ettiysen evet dünya kafirin cenneti müminin zindanıdır