CHP İstanbul adaylarından Ütebay, cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun söylemediği sözlerin yer aldığı broşürleri dağıtan kişileri suç üstü yakalattı. Gazeteci Ağırel, yakalanan kişilerden birinin TÜGVA temsilcisi olduğunu yazdı.

CHP İstanbul adaylarından Ütebay, cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun söylemediği sözlerin yer aldığı broşürleri dağıtan kişileri suç üstü yakalattı. Gazeteci Ağırel, yakalanan kişilerden birinin TÜGVA temsilcisi olduğunu yazdı.
İyice suyunu çıkardılar çocuk oyuncağına döndü, kişiler şahıslar hiç önemli değil bırakın da hakkıyla kim gelecekse gelsin başa dedikodu kazanı gibi ülkede siyasetin bile bir ağırlığı kalmadı, o onun adına bir şeyler söylüyor öbürü diğerine kaset yaptırıyor kocaman insanların yaptığı işlere bak Allah akıl fikir versin.
Benden korkuyorlar ya dış görünüşümden çekinir herkes 😂 o yüzden daha broşür almadım zaten israf bana göre. Almam hiç
40 yaşımdayım hiç bu kadar kritik bir seçim hatırlamıyorum.
Güç ve rant kolay kolay bırakılacak bir şey değil. Son dakkaya kadar her türlü pisliği yapacaklar. Ben asıl seçimden sonra insanları birbirlerine kirdırmalarından korkuyorum.
Cevap
15Cevap
Hayır ama hiç şaşırmadım bu ülkede oldukça normal böyle şeyler. yani karakter yok
Bunlar hep bunu yaptılar birde montaj ile Kemal kılıçdaroğlu'nun arkasına birilerini koymuşlardı. Ne diyim ki ya kul hakkına giriyorlar birde yazık.
Keşke karaktersizlik konusunda yarışmasalar. Böyle sadece o partide şerefiyle namusuyla çalışıp bu ülkeye herhangi bir katkı sağlamaya çalışan insanları karalıyorsunuz. Birazcık emeğe saygı ve biraz haysiyet ya.
yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış
pazartesi sabah olcak bütün yalanları sırayla ortaya çıkacak
Aynısını Cumhurbaşkanı içinde yaptılar her iki taraf içinde hoş değil karalamak yerine vaadlerinizi projelerinizi reklam edin
İşte bunlar dindar kesim. Yalan, iftira, bozgunculuk ağızları yuva yapmış.
Ak kadar kötü bir zihniyet yok çok tehlikeli insanlar
Asagida Kemal Kilicdaroglunu destekleyenlerin aslinda Kemal Kilicdaroglunu ne gecmiste ne de simdi dinlemediklerini ögrenmis olduk.
Kemal Kilicdaroglu bu sözleri soyledi. Sizler hangi ulkede yasiyorsunuz arkadaslar.
Bir de iftira atiliyor diyorsunuz.
Derseniz ki bu brosurleri CHP li gibi gorunup dagitiyorlardi. Ona benim de itirazim olur. Bu yanlistir.
Ama Kemal dedem bu sozleri soyledi. Nokta.
Söyledi ya da söylemedi illa soyledi diyorsan git arastir savunduğun insanlarin geçmişine bir bak ama iyi bak
bi seçiminde adabı olur. bi bitsede kurtulsak. ne çirkefleşti herkes...
Akp bı de bunları arkasına aldı. Kaybedeceklerini anlayanca nasl karalama yapacaklarini sasirdilar
Yatacak yeriniz yok sizin Allah cezanızı versin diyorum onlara
Şaşırmıyorum çok normal bir şey. Ülkede yolunda giden bir şey kalmadı ki
bunlarin hepsini soyledi bu arada.
https://www.youtube.com/embed/Fys9B7v0d0ohttps://www.youtube.com/embed/uyi82p0_yN8Iste kanit. Tebrik ederim kardesim.
1. dünya savaşından sonrada ingilizler uçaklardan böyle yalan yanlış kağıtlar atıyorlardı
ingilizlerin devamı işte bunlar
o rus bu lukta sınır tanımıyorlar :D
@sorgulayan34 ee so what?
bunların reisi, chp nin seçim reklamını pkk lılarla montaj yapıp mitinginde göstermedi mi?
bırakın artık yalanı dolanı
neler var yaaa, ama nedense akpye karşı tek bir şey yok , ilginç 🤣korku dağları aştı
İt gibi titriyorlar 🤣
sıççırtalım
Bunları kılıçdaroğlunun demesi dışında bir problem yok.
Düşmanın bile şereflisi nasip olsun bunlar düşmandan bile beter
Aslinda dogru eger kazanirsa bu olacak ozaman herkes anlayacak yalnci sahtedar oldugunu
Çok ilginç insanlar var ya
öncesinde bir de emniyet müdürü ile görüşmüşler
Bunlar birde camiye gidiyorlar utanmadan.
Hayır ben hiç görmedim dağıtmadılar
Bu broşürleri görsem daha sevinirdim ne güzel demiş diye djdkd
Kesin chp li çıkar bunu yapan bak görürsünüz
Ne yaparsa yapsinlar oyum bay bay Kemal'in.
Bunların mesleği Hirsizlik ve Yalan.
Şaşırmadım
E yuhh
hayır ama komikmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?