Adaylara falan bakıyorum seçimle alakalı hepsi birbirinin laciverti gibimsi bir Sinan Oğan seçilse derdim yalan yok ama onun oyu da %5 i geçemez. Bilmiyorum artık gerçekten sıkıldım yani 85 milyonluk ülkede nasıl oluyor da hep aynı isimler çıkar veya Sinan Oğan gibi insanlar niye oy alamaz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çünkü icraat yok. Adam yok. Oyum net Erdoğana. Bizim seçimlerde çok saçma bir aday çikarma politikasi var. 6 li masadan yine kilicdaroglunun cikmasi cok sacma mesela. ya da ibb seçimlerinde ekremin cikmasi adam zerre taninmiyordu birden cikti aday oldu ya da muharrem ince. Yani önceden yükselerek bir seyler basarmis olarak gelip de aday olunmasi lazim. Sıfır icraat ve mevkiiden gelen adama ben ne diye güveniyim?
Yani 13 milyon arap'ın Türk vatandaşlığı almasına razıyım diyorsunuz :) tabi ki gidip atabilirsiniz.
Peki zaten ülkeyi batırmış bir adama tekrardan oy vermenin mantığı ne oluyor?
@Sarışıngenc23 Adam haklı ki 13 milyondan da fazla bence rahat 20 milyon var
Ablacım tamam okk ama zaten sen bu yaptığınla ileride olacak bir savaşa evet diyorsun. Sence bu kadar mülteci ileride sorun çıkarmayacak mı?
Bu mülteciler hakkında yaptırımlar zaten olacak sizce mülteci mi daha büyük sorun selahattinin abdullah ocalan ve gibilerinin hapisten cikmasi ve ülke yonetiminde açikça söz sahibi olmaları mı? Ben asla körü körüne savunmuyorum ama bilgisiz insan bile şuanki tehlikeyi görebilir. Adamlarin yillardir asla bir icraatı olmadiği gibi yapilani da inkar ediyorlar ve hdp ye sözler veriyorlar. KK ben hastanede olan hapiste olan adam dhkp-c'den de olsa hdp den de olsa ziyaret ederim diyor. KK eşi terorist cenazesine katiliyorm kusura bakmayin bunlar benim asla göz ardı edebileceğim şeyler değil. Ben bu kadar vicdansız bu kadar vatansız bu kadar kuru düşman olamam. Mülteci sorununun da çözüleceğinr inaniyorum.
Şehit ailelerini dinlediniz mi bilmiyorum şu an "chp ye oy veren kim varda hakkim helal değildir" diyorlar. Şehit kanı böyle ucuz değil kimse de onları öldürenlerle işbirliği yaparak bu ülke başina geçemez. Allah korkumuz olmalı başta. Nasil hesap vericez? Geri kalan her sey hallolur Allahin izniyle
Sadece duyduklarınla hareket eden bir insansın belli neyse. Öncelikle inan bana mülteci sorunu çözülse zaten çözülürdü ama adamın umurunda değil çünkü onlar onun için bir oy kaynağı. Ayrıca dediğim ilk cümleye de gelecek olursa git araştır bakalım eşinin cenazesine katıldığı kişi kim? Akp den duyduklarınla gelme buraya bunu bir diyeyim neyse... Hdp konusuna katılıyorum ama kusura da bakma çıkarı için her şeyi yapabilecek bir adam istemiyor artık bu ülke. Yarın gider hdp ile erdoğan yine ittifak olur ne diyeyim sana. Zamanında neler neler yaptı bilmiyoruz sanki. Geri kalan her şey ayrıca üstte de dediğim gibi hallolmuyor ha olsaydı görürdük daha da batırdılar ülkeyi sadece.
Chp napiyor pardon? Siz de ki bu ne düşmanlik bu ne körlük ben anlam veremiyorum. Chpnin turkiyede sahip olduğu yuzlerce belediye var hangisinde hangi faaliyeti var? Ekrem napiyor İstanbul'da mesela sıfır. Adamın iettye gelen zamdan haberi yok. Biz yasiyor biz biliyoruz 3 4 ay aralikla zam geliyor minibuslere iettlere dehşet pahalı şu an. Hicbir sey yaptiği yok bedava olacak öğrencilere demisti bedava olmadi resmen yalan dolan. Erdoğan ne söz verdiyse tuttu eyt ile kaç kişi emekli oldu benim cevremden dahi. Bunlarda ayrim var mi chp akp diye? Yok. Bundan yillar once benim babam belediyede calisirken chpnin kazanmasindan sonra işten çikartilarak emekli edildi zorla. Kendi adamlarini aldilar. Neyse. Yani icraatlari olsa he şu var diycem KK aşiri komik mesela dolari sifirliycaz diyor muhalefet bile gülüyor bu sozlerine nasil yapicaksin? Diyorlar yapicaz iste kendi kendine düşer o zaten diyor 😶 adam resmen bol keseden atıyor yani. Ayrica islam hakkinda ki hareket ve sözlerinden bahsetmiyorum bile. Unutmadık hic birini. Yazdiklarimin hepsi bizzat kk'nin videolu kendi söylemleri ne akpden duyucam siz ezbere konusmayin artik. İzmir chp belediyesi "biz hiç icraat yapmiyoruz gene bize oy veriyorlar" diyor. Yani bence ben daha bir sey demiyeyim muhalefetin seçmeni hakkinda. Sizlere feraset ve özellikle vicdan diliyorum. Hdp ne zaman erdoğanla ittifak olmuş sözler vermiş? Benim gönlüm rahat ama siz nasil rahatsiniz göz göre göre teorist destekleyenlere oy verebiliyorsunuz ne diyim ki?
Halan düşmanlık diyorsunuz ya cidden ilginç. Birçok faaliyet var ve geneli akpden iyidir ha İstanbul için de bir sürü şey yapmaya çalıştı adam ki yaptı da ama malum Akp hep engel olduğu için olduğu kadar. Ha ayrıca da eğer İstanbul'da niye bu kadar zam geldi diyorsan onu reisini soracaksın işte. Benzine niye bu kadar zam geldiğini en iyi o bilir. Erdoğan ne söz verdiyse tuttu mu? Eyt teklifini bile yapan chp ne anlatıyorsun son yıllarda Erdoğan'ın yaptırdığı her şey chp sayesinde bir dua etsinler. Kendisinin zamanında eyt için ne dediğine aç bak anlarsın. Doları sıfırlyacaz diye kimse bir şey demedi ama düşürecekler. Nebati denen bir maldan herkes daha iyi yönetir ekonomiyi en azından liyakat sahibi biri gelsin de neyse... Erdoğan hdp'yi de geç pkk ile iç içeydi yaa daha ne anlatayım. Fetö mü dersin yoksa pkk veya hizbullah adamda hepsi var maşallah. Asıl ben size vicdan diliyorum. Bir ülkeyi adam batırmış ve halan gelip bana onu savunmayın
Klasik chp seçmeni tek laflari "yaptik ya yapiyoruz yapicaz" ama ortada hiç bir şey yok. Bir de bir çok faalieyti var geneli akpden iyidir diyorsunuz bu nasil bir dusmanlik? Bal gibi de düşmanlik. Siz gayet iyi biliyorsunuz. Iha siha kızılelma, togg, tcg, uzay projeleri, en yoğun ve buyuk 8. Havalimani İstanbul havalimani, eyt, basortu yasağinin kalkmasi, imf borcunun sıfırlanmasi, toki ile yarim ev projesi, bir sürü millet bahçesi, şehir hastaneleri, bedava ve kuyruksuz sağlik hizmeti, daha neler neler. Bunlarin birini dahi chp yapamazdi Şu an elinde bulundurduğu belediyeler de de yapmiyor zaten. Ülkenin hayrina ne yapmak istediler de erdoğan engelledi ya 5 yaş çocuğu gibi komik olmayin "yapmak istedi ama erdoğan engelledi... 😪" yapma ya 😃 öyle mi olmuş? Adam İzmir depreminden sonra konutlar yapilacak dedi 2 konut yapti daha yok. Geçen sene istanbuldaki kar felaketinde uludağda tatil yapiyordu. Benim bulunduğum semtte 7 8 yildir insaat halinde olan bir parkı daha yeni bitirdi. Adamın ülke batırdığı falan yok siz gelip bana hdp ile el ele tutuşan açik açik selahattini cikaricaz diyen chpyi savunmayin. Şehitlerden utanın lütfen
Anladım trolsün sen hemde zır cahilinden neyse bugün de paranı aldın yine iyisin ama son günleriniz de tavsiyem öncelikle o konutları depremdekileri belediyeler değil de hükümet yapıyor bir öğren de öyle gel hadi abisi
Bak ben sana trol diyor muyum? İşte bu kadar ezbercisiniz o kadad kendi fikriniz yok ki hepiniz ayni cümle. Başin sıkışınca söylenenler hoşuna gitmeyince "troll bu yaa! Para aliyooor" Aynen. Bizim değil sizin son günleriniz alişsan iyi edersin seloya ümit verenlere koltuk falan yok
Her akplinin söylediği şeyleri diyorsun e ne diyelim? Olaya taraflı bakan bir trolsün kusura bakma değişim Şart
Değişime layik bir aday var mi allah için ya? Sirf erdoğan gitsin diye insan böyle cb olmayi birak mahalle bile emanet edilmeyecek insana oy verir mi? Hakiki aday olsa valla hiçbirimiz erdoğanda ısrar etmeyiz. He var Şu an bi Sinan Oğan var. Sinan oğana vermektense niye kk'ye veriyorsunuz muhalefet dahi desteklemiyor. Cunku durum ortada.
Abicim sen niye vermiyorsun madem oğana söyle? Ben de isterdim ama maalesef oy oranı yok bu bir gerçek