"Bir kanal açmaya çalıştık ama başaramadık" diye bir açıklama yapmış. Ama nedense bunun altında başka sebepler yatıyor gibi geldi bana. Oylar Chp'ye aktarılacak gibi.. Siz neler düşünüyorsunuz?
#Morp ❣

"Bir kanal açmaya çalıştık ama başaramadık" diye bir açıklama yapmış. Ama nedense bunun altında başka sebepler yatıyor gibi geldi bana. Oylar Chp'ye aktarılacak gibi.. Siz neler düşünüyorsunuz?
#Morp ❣
Yapamayacaksan en başından beri adım atmayacaksın bu yola girdi bi kere destekleyenleri de oldu fakat geri cayarak kendisine oy veren kitleyi kaybeder.
İyi oldu. Durduk yere oyları bölmenin anlamı yok. Bu iş ilk turda bitmeli.
Cevap
5Cevap
Bence kazanamayacağını anlamış olabilir siyaset ile aram yok hiç
Fetö ve chpliler kendisinin üstüne çok oynadı. Ya gerçekten dayanamadığı için adaylıktan çekildi ya da bir şey vaat edildi.
Bu adamın bu kadar fazla oyla geri çekilmesi hayra alamet değil. Ciddi bir şey var altında. Tehdit de olabilir.
Ergün Poyraz'ı vurduran chp'den her şey beklenir.
İktadarin değişmesini istiyor bunu kendisi yapamayacağını anladı sadece CHP az fark ile kaybederse direk hedef olacaktı ondan çekildi
@mngkargo ama meclise girsin isterim
İnce çekilse de inceye oy verecekler chp ye vermez Sinan oğana verir
Şantaj yaptılar adama bence.
Chp konuşup ikna etti diye düşünüyorum. Yurtdışında veriler oyları kemal kendine çekmek için. Ama böyle bişey olursa aşırı haksızlık olur.
Muharrem İnce istifa etmeden bir gün önce yayınlanan habere bakınız: www.yenisafak.com/.../kaset-ayni-kasetci-ayni-4529578
Sinan da aynı fedakârlığı yapsa keşke 🙏
sıkınyılı bu işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?