Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Memleket Partisi Genel Başkanı #Muharremİnce adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ben şahsen doğru bir karar verdiğini düşünüyorum ama yinede adamı halen suçlayanlar var aynı zamanda bu Kemal Kılıçdaroğlu için daha güzel bir şans da olabilir tam tersine de dönebilir.

Tamam belki bunca zamandır CHP'yi kötüledi demediğini bırakmadı ama sonuçta adam çekildi artık bu saatten sonra millet ittifakı seçimi kaybederse Bence suçlayacak kimse yok.

Bir de böyle bir gazetecimiz var Fatih portakal denen bir tip seçim zamanı ortaya çıkar AK Parti seçimi kazandığı zaman ortadan kaybolur, hayır anlamıyorum tamam Muharrem İnce'nin adayı olması yanlıştı ama sonuçta adam çekildi öyle de böyle bu saatten sonra kimse Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kaybederse bu adam suçlayamaz.

O yüzden ben şahsen yerinde de doğru bir karar verdiğini düşünüyorum.

Bu konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum?

#GeceMuhafızı

11 Mayıs, 2023 Perşembe 15.17

Doğru bir karar
Yanlış bir karar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Ama tabi aynı zamanda istifa edip giderken millet ittifakına suçlarıyla açıklamalar da yaptı yani bu adam tam bir plancı
Güncellemeler
+1 yıl
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı. bu kararı nasıl değerlendiriyorsunuz? ↗ bu adam kadar karaktersiz bir insan görmedim, Kemal Kılıçdaroğlu telefonunu açmaz Tayyip Erdoğan'ın açar satılmış