Ya bizim halkimizda gerçekten kafatasının içinde beyin olmayanların oranı oldukça fazla. ulan hem oy atacak adam yok derler hem de 3 dik bilen yaşı genç olan geçmişinde fetoyle bilmemneyle işi olmayan rüşvet yemeyen adamı görmezler. bir oy bile olsa oyum Sinan ogana kardeşim 🇹🇷
Saygı duymana bişey diyen yok birader. biraz sorgulayıcı olun yanlış olan bazı şeyleri bırakın yanlışta ısrar etmenin lüzumu yok. benim ne parti uyeligim ne çıkarım var. amacım ülkenin başına artık kariyerli donanımlı biri geçsin. ne olursa olsun Erdoğan gitsin diyenlerden değilim. Erdoğan gidecekse yerine makul bir aday gelmeli artık
Ya burada zaten kemale oy veren yok yorumunun altındaki 3 kişi de Sinan ogan diyor. Sen neden ogan demiyorsun o saçma geliyor bize. bikmadin mi hala bu israf düzeninden
Ülke battı hala Erdoğan bugün bir memurun maaşı işçinin maaşına denk olacak seviyeye geldi nerede bu insanların emekleri aldıkları eğitimler hepsi bosa gitti bu ülkede insanların okumasını istemiyorlar rüşveti liyakatsizligi her tarafa yaydilar bunun bedelini depremde çok kötü ödedik kizilay çadır sattı millete çadır neyse sonra da Recep Tayyip Erdoğan zaten kk yi ağzıma alıp söylemiyorum bile su an en güvenilir en oy verilecek adam Sinan Ogandir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kemal Kılıçdaroğl.
Pkk ile kol kola olanlara inat Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan
Sonuna kadar Ogannnn
Böylelerine cevap yazıp kendilerini bişey sanmalarina neden olma @Kirginimcokk0
Kıskandın mı lan dürrük
Ne kiskanicam la zaten konuşuruz, konu o değil konu sizin gibi koyunlar ile muhatap olup seviye düşürmek istememek.
Sonuna kadar Sinan ogan 🇹🇷
Ağlayın karşim ağlayın. Anket yapmış ona bile tahammülü yok. Samimiyetsizler
Hırsızlara oy yok birader hadi
Ya bizim halkimizda gerçekten kafatasının içinde beyin olmayanların oranı oldukça fazla. ulan hem oy atacak adam yok derler hem de 3 dik bilen yaşı genç olan geçmişinde fetoyle bilmemneyle işi olmayan rüşvet yemeyen adamı görmezler. bir oy bile olsa oyum Sinan ogana kardeşim 🇹🇷
Yaşaaaa mechul 👏👏
Kardeşim ben saygı duyuyorum siz zırlıyorsunuz neyin tribindesin
https://youtu.be/EABvrB3Hl3U
Peki buna aciklaman var mı? Eğer varsa söz Tayyibe vericem.
Saygı duymana bişey diyen yok birader. biraz sorgulayıcı olun yanlış olan bazı şeyleri bırakın yanlışta ısrar etmenin lüzumu yok. benim ne parti uyeligim ne çıkarım var. amacım ülkenin başına artık kariyerli donanımlı biri geçsin. ne olursa olsun Erdoğan gitsin diyenlerden değilim. Erdoğan gidecekse yerine makul bir aday gelmeli artık
@meçhulbestekar bende onu diyorum pkk nın bile desteklediği adaya oy vermem. Recep Tayyip Erdoğan kazanacak
nick namesi realist olan ama kendisi hayalperest olan kardeşim. Sinan oganla pkknin ne alakası var
@meçhulbestekar kılıçdaroğlundan bahsediyorum
Ya burada zaten kemale oy veren yok yorumunun altındaki 3 kişi de Sinan ogan diyor. Sen neden ogan demiyorsun o saçma geliyor bize. bikmadin mi hala bu israf düzeninden
https://youtu.be/EABvrB3Hl3U
Dostum bunu açıklarsan söz ikimizde oy vericez.
Recep Tayyip Erdoğan varken başkasına oy vermek saçma kardeşim. Kılıçdaroğlu ile oğan arasında kalsam bende Sinan oğan a oy verirdim
@meçhulbestekar aynen öyle
Ülke battı hala Erdoğan bugün bir memurun
maaşı işçinin maaşına denk olacak seviyeye geldi nerede bu insanların emekleri aldıkları eğitimler hepsi bosa gitti bu ülkede insanların okumasını istemiyorlar rüşveti liyakatsizligi her tarafa yaydilar bunun bedelini depremde çok kötü ödedik kizilay çadır sattı millete çadır neyse sonra da Recep Tayyip Erdoğan zaten kk yi ağzıma alıp söylemiyorum bile su an en güvenilir en oy verilecek adam Sinan Ogandir
En azından çıkıp seloyu saliverecegiz demiyor ya da hudaparla işbirliği yapmıyor
Adamın safi belli duruşu belli
Aynen öyle ne yeşil Kürdistan diyen akp ne de kızıl Kürdistan diyen chp ile aynı safta olmam ben
@Kirginimcokk0 memur maaşı ile işçi maaşı aynı seviyeye gelmişmiş yalanını...
Neredeyse gelecek
@Kirginimcokk0 hadi ordan be
Olum bir gecmis yıllardaki farkla su an ki farkı karsilastir bakayım
@Kirginimcokk0 geçmiş yıllarda kamu işçileri daha çok alıyordu dikkatini çekerim. Zekan yetmez belki
Tabi canım eski memur ve işçi maaşlarıni karşılaştır bakayım asil senin matematigin yetmiyor galiba hesaplayamiyorsun
Sinan Oğan🇹🇷
Süpersin 💪🇹🇷