Sevdiğim kız reisciyim dedi ben bundan nasıl vazgeçeceğim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normalde ilişkide farklılıklar olabilir ama reisciyse direkt ayrıl onla bütün bağını kopar
Aranizda Nisan soz vs yoksa direkt terket. Reisciyim ne ya ulkenin ansni skti. Tovbestagfurulllah. Koy tekmeyi gitsin
Mantıklı ama seviyom keratayı da
Kerata sjjz. Kac yasinda kiz sevgili misiniz
Burdan anlatmasam görürse ağzıma eder
Niye gorsun KS kullaniyor mu
Hicbir fikrim yok
Sen hangi parti
Ne fark eder ki benim siyasal görüşüm senin için
Merak ettim. Yalniz reisciyim diyen birinin zekasiz oldugunu dusunuyorum. Ki boyle biri okumus biri de degildir buyuk ihtimalle okumus olan kesimde tirt seyler okumus oluyo. Herneyse nefret ettigim bir partiyi savunan biriyle gorusum uymadigi icin tanisma faslinda bitiririm ben iliskiyi karar sana kalmis iyi sanslar
Ben türkçüyüm ve yaklaşık 1 buçuk senedir konuşuyoruz
Turkcu ne demek bilmiyorum ülku. cu mu ulkucuyse mhp akp ittifakta anlasirsiniz yahu. 1,5 sene de baya uzun bir sure daha yeni mi soyledi
İkisi farklı şeyler araştırmanı öneririm ve yeni söyledi evet
Butun türk dilli halkları turkiye hakimiyetine sokmayi ongeren kavram. Eger boyleyse bende türkcuyum soyum tatar turklerine dayaniyor. Ki akp mason siyonist yahudilerden olusuyor musluman grnmlu abdnin getirdigi ve yönettiği bir iktdr. Anlasamazsiniz her konuda tartisma cikar gibi bu zamana kadar niye saklamis Şu an seni cebte gordugu icin saklamis olmasin bunu
O kadar zeki olduğunu düşünmüyorum onun ama öyleyse de kendine başka kukla artırım onun gibi basit birisi için siyasal kimliğimden vazgeçecek değilim ve seninle aynı görüşte olmama gerçekten sevindim bu ülkenin aydınlık yüzleriyiz ;)
Evet ama ne yazik ki seneye secimi kazanamayacaklri icin ulkeye tika basa yasadisi gocmen soktular anayasa ihlali bu. Demografik yapimiz bozuldu. Bunlara vatandaşlık vermelerine ragmen kazanamayacaklar ve zamaninda kazanamayacklarini anladklarinda heryerde canli bombalar patlattirdilar bu afganlara suriyelilere kim bilir neler yaptirmaya calisacaklar. Allah korusun akil fikir versin bu insanlara hala savunanlara bu aki
Evet düşündükçe tüylerim ürperiyor resmen bu durumu gerçekten ne hale geldiğimiz ama seneye daha net belli olucak şu an çoğu kişi idrak edemiyor durumu sohbetin gerçekten çok iyi geldi izin verirsen eklemek isterim
Sevdigi olanla konuşmam bana ters rica ederim iyi geceler
İyi geceler ama ayrıldık şu an :/
Aa uzucu
Haklıydın sen sayende oldu teşekkür ederim hafifledim resmen
Nee iyi misin jsjsjs ben dedim diye niye ayriliyosun
Farkına vardım
Bı an önce vazgeç beyni yokmuş
Dışardan zeki gibiydi ama içi böyle olunca
Bu konuları konuştukça soğursun
Kendisi açtı ilk
o kız da ayrılır belki senden CHP zihniyetinden isen sakmljfkldsdf
Chp zihniyeti derken
ona zıtsan yani biter bu ilişki
Açık olursak ben hanımcıyım biraz sözde gayet ona paralel giden benim ama istediğim herşeyi kendi fikri gibi sundurup sonra kendime onaylatıyorum
Yol yabtı köprü yabtı sen masom musun csfsgfw
ŞCMSŞCMŞSÖSİSDK
Ya gülme moralim bozuluyo vallahi
Kaç kurtar kendini
Nasıl işte seviyorum
Seviyorsan vazgeçme reisçiyse reisçi konuşmayın bu konuları
Ama benimde öyle olmamı istiyor
Ne saçma iste Sende olmamasını iste kavga gürültü hoop soğursun ilişkiyle siyaset ne alaka
Ama tek sıkıntı onun için çok şeyden vazgeçtim öncesinde ben ve çok seviyorum aynı zamanda
E o zaman reisçi ol sonuçta oy ataken yanına girmez ya😁😁
En iyi görüşe hak kazandın 💯
😁😁😁
Allah keşke sendeki zekanın %1ini onada verseydi dışardan son model mercedes içi Tofaş Şahin
Benzetmene bayıldım😁😁
Teşekkür ederim 😄