Haklı haksız, işinize yarar, yaramaz ama birileri Türk siyasetine halktan daha fazla yön vermek istiyor bu ortada. Siz bu videolu, şantajlı, saldırıları kabullenebiliyor musunuz?

Haklı haksız, işinize yarar, yaramaz ama birileri Türk siyasetine halktan daha fazla yön vermek istiyor bu ortada. Siz bu videolu, şantajlı, saldırıları kabullenebiliyor musunuz?
Oyum Muharrem İnce ye olacaktı. Adamı her yerden taciz ettiler sıkıltırdılar, yetmedi iftiralar attılar ve en sonunda demokrasiye darbe vurup adamı adaylıktan caydırdılar
İftiracı namussuzlarla bir arada olmaktansa reis 1000 kat daha iyi bir seçim bence
Pasifikçiler gasp etmiş CHP yi.
Ankara 'dayım burada CHP nin ağır toplarıyla samimi olan bir müşterimi ziyaret ettim. Adam 3 kuşak CHP li bir profesör. Söylediği şey şu;
Deva-gelecek-ip hepsi fetöcü. CHP nin içinde Kürtçü akım güçlü. Atatürk'çü sayısı çok az ama sırf RTE gitsin diye içimiz eş vermeye vermeye CHP kk ya oy vereceğiz. Kk CB olunca da CHP nin başına e İmamoğlu gelecek. O da çok büyük showmen vs diye anlattı
Zaten başından bu yana AKP bin yarattığı bu propaganda şekli.. Şu anda eksiksiz tam anlamı ile 1959 yılını yaşamaktayız yanlız tek fark var o zaman ki Türk ordusu yok artık.
Mehcab amca haklısın O zamanki Türk ordusu yok. Çünkü o zaman Türk ordusunun üniformasını giyenlerin hepsi hırsızdı. Bana inanmıyorsan o dönemki kurmayların çocuklarına torunlarına bir bak. Amerika'da İngiltere'de Türk halkından çaldıkları paralar ile Sefahat yaşıyorlar. Asker maaşı ile Holding sahibi oldular. Sen kendi içindeki Hırsızları görmeyip dışarıya dil uzatamazsın
@BeniBöʎleBil Tabi haklısın dinini si*****m Feto denen o çocuğu ve diğer tarikat köpekleri gibi din ilehurdizlik yapmadılar eğer yaptilarsa ben ülkeme şerefi. le hizmet ettim ve tanıdım her asker öyledir.. Nsjsibendilerin Allah milyar kere belasını versin. Biz bir yuzuklegelip zengin olup Miami de saray alamadık.
Mehcab amca sen almadın zaten.. Ben alanları neden görmüyorsun diyorum.. O hırsızlara bir çift lafın olmayacak mı?
yapılan davranışı şiddetle kınıyorum.
muharrem ince solu bölmek için gayriahlaki davrandı ama ona yapılan da doğru değildi. ne diyelim...
sanmam yaa muharrem hep bildiğimiz muharrem...
Fetö kumpası bunlar. Fetö ile dirsek temasında bulunanlara, aynı tabaktan yemek yiyenlere sormak lazım
Hep derim siyaset kirli bir oyundur ve bu oyunda kaybeden hep halktır
Cevap
5Cevap
Kirli oyunlar
Muharrem inceyi hiç ana hiç sevmiyorum ama yapılan iğrenç bir şey kimseye yapılmamalı
Son 5-6 yılda Muharrem İnce'ye yapılan haksızlıkların muhalefetin seçimi kazanması halinde halka yapılacağını bir düşünün
FETÖ sever böyle şeyleri. Ulan kırk çakal birleşmiş Erdoğan'ı düşürmeye çalışıyor. İnanıyorum ki başaramayacaklar.
Fetö'cüler katalogdan seçtikleri karılarını önemli kişilerin koyunlarına sokarak şantaj hazırlıyorlar
gerçekten nefret ediyorum bu durumdan
Kaybetmemek için her şeyi mubah sananlar var...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?