Gerçekten tepki oylarıyla mı oldu sizce yoksa bir devrin sonuna mı geliyoruz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tepki oyu değil Erdoğan için yolun sonu kendini düşündü emekliyi memuru çiftçiyi düşünmedi bitti yolun sonuna geldi
Umarım bitmiştir artık yeni döneme yeni ve Türk vatandaşını düşününen biri gelir
İnşallah gelcek aday belli umudum var
Aklındaki aday kim
Benim aklımdaki aday Mansur Yavaş
Nazar değmesin
Elbette tepki oylarıyla oldu 20 yıldır gram kaybetmeden açık ara farkla her oyu olan ak parti tepki göstermek istedi insanlar yoksa harita 2019 daki gibi olurdu
Ben bunu insanlar akillanmaya başladı olarak yorumluyorum tepkiden ziyade
Halk isyan etti ve gerekli cevap verildi. Mansur Yavaş seçimi hızlıca kazandı.
Peki mevcut Cumhurbaşkanı yerine kimi aday göstermeli veya muhalefet partileri kimleri aday gösterirse iktidar değişir
genel seçimde aslında kazanıldı. ama yurt dışı oyları bitirdi. çünkü yurt dışında yaşayan arkadaşlarım var. kur faizleri 5e 10a düşer diye Recep Beye oy veriyorlar. Hepsi Türkiyede yatırım yaptı. Düşün 5 milyonluk evin 500 bine düşmesini kim kabul eder. Gidin satmakla uğraşmak yerine akp ye oy verip, kazandırıyorlar. Almanyadaki Türkler biz aklımızı kullandık da Alman Vatandaşı olduk. Eşek gibi çalıştık. Süründük. Şimdi de Türkiyeye yiyip içip gezmeye gelmemiz hakkımız diyorlar. Türklerde aklını kullansın, Avrupaya gelsin bizler gibi diyorlar. Bu yüzden AKP genel seçimleri kazanmaya devam edecek.
AKP de bunu çok iyi biliyor. Bu yüzden bir oy yasağı getirmiyor.
Asla istemiyorum yabancı ülkedekilerin kaderimizi belirlemesini. Madem çok güzel şartlar altında yaşıyoruz e buyur gel sen yaşa Türkiyede. Ona da gelmiyolar ama sorsan hepsi orada zor yaşıyo
ama durum bu! Evet orada eşek gibi çalışıp, burada keyif yapıyorlar. ben bir lokantada 1000 tl masaya sayarken adam 10 dolar verip masadan kalkıyor. Bu adalet mi? Peki bunun olmasının sebebi nedir? Bunu herkes iyi biliyor ama bir davadır devam eden bir durumdan dolayı oylar hep aynı kişiye gidiyor. Avrupalı Türkler zaten durumdan memnun.
Olan Türkiyedeki Türklere oluyo bu şekilde
8 milyon insan sandığa gitmedi tamamen tepki, ve güzel bir tepki oldu yerini buldu. Ama o değil de güzelim çalışan ilçe belediyeleri de elden gitti vaat sunamayan adamlara
Valla ilçeden ilçeye değişir tabi
İktidarla ortak olup 2 dönemdir copumuzun bile alınmadığı bir ilçeden cevapladım bu yorumunu..
Sorarsan büyükşehir de iki dönemdir ak
Tabi ki de tepki.. diğer tarafın bir başarısı yok.. diğer seçimde yrp atak yapabilir gibi..
Mesela Ankara .. 26 puan fark attı bence bu Mansur Yavaşın başarısı takdir etmek gerekiyor. Onun dışında yaşadığım yerde de yeniden belediye başkanı seçilmiş olsa da ciddi bir düşüş var bunun da sorgulanması gerek
Mansur yavaş sosyal hizmet adı altında milletin cebini doldurduğu için olabilir mi? Ankara belediyesinin Sgk ya prim borcu ne kadar bunu bir araştırın 4.5 milyar lira.. yani bizim milletimiz hizmete değil cebine bakıyor😊
Çünkü devir cebinin boş olduğu bir devir. Geçen gün Süleyman Demirelin söylediği bir sözü duydum. Boş tencere iktidar değiştirir diye. Bunda da kimin parmağı var acaba 🙂
Evet belki öyle.. ama üretim yok diyen bir milletin önce üretim bilincinde olması gerekiyor.. bunun da yolu proje ve hizmetleri yaymak.. yoksa hazinede para bitince değişecek iktidar da kalmaz.. yani anlatmak istediğim şu: sürdürülebilir bir kalkınma için vizyon lazım. Cebe para değil
Bence her ikisi de gerek. Aldığımız nefese kadar para ödüyoruz artık. Vizyon sahibi bir aday gelirse ki umarım gelir çok daha günler yaşayacağımızı düşünüyorum. Ama iktidar değişirse koca bir enkaz devralındığı gibi bir gerçek de çok açık.
Al birini vur ötekine.. particilik değil artık pragmatizme bakmak lazım
Değişim olursa iyi olur tabi
Değişim diyenin kendi içimde değişim yapması lazım.. muhalefet bu ülkedeki en büyük sorun :)
Ben bu saatten sonra gerçekten iyi birinin çıkacağını düşünüyorum sonuçta ana muhalefet el değiştirdi
Atatürkün portresini indirip inönü kendi portresini astırdı.. onlarda zihniyet değişmez.. ah ah hala umudu onlara bağlamak..
Evet devir değişiyor
Umarım değişir
Tepki oyu
Sona geliniyor
İnşallahh