Cemaatler kapatılınca düşünce özgürlüğü adı Altında islama ve topluma zarar vere bilecek guruplasmalara karsı önem alınacakmı
Bazı derneklerde tecavüz devlet yönetimine müdahale oluyor onlarda kapancakmı
Cemaatler kapatılınca düşünce özgürlüğü adı Altında islama ve topluma zarar vere bilecek guruplasmalara karsı önem alınacakmı
Bazı derneklerde tecavüz devlet yönetimine müdahale oluyor onlarda kapancakmı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İslama ve topluma en büyük zararları, İslam'ı ağzına alıp da din satanlar yapmışlardır. Kendi halince camiye gidip namazını kılana kimse bir şey demiyor.
Cemaat kapatıldıktan sonra ifade özgürlüğü adı Altında islama ve topluma zarar vere bilecek guruplasmalara karsı önem alınacakmı diyorum konuyu Baska yere cekip soruya cevap verme
Soru net fikir özgürlüğü adı Altında islama ve topluma zarar vere bilecek guruplasmalara karsı önem alınacakmı diyorum
Valla bence sıkı bir yönetim olur bugüne kdr erdogan yüzünden göremedik kk gelince denetlenme daha çok artar özellikle arkasında koskoca 2 cb yardımcısı ile müko olur
Cemaat iyi kalsın kötüsü kapasın dah sonra ifade özgürlüğü adı Altında islama ve topluma zarar vere bilecek guruplasmalara karsı önem alınacakmı o önemli
Cemaatleri kapatanı bu halk da kapatır.
Cemaatler bu ülkenin temel direkleridir.
De git