+1 yıl*Yapmayın Allahaşkına konışmasında ilim, bilim, hikmet yoksa, bağırmakla, çağırmakla, karizma olmaz
*Gsmh da kaçıncı sıradayız kişi başına düşen milli gelirde bırakın ilk 5i , diğer G20Ülkelerinin içinde en sonuncuyuz bu Hükümeti'nin verilerine göre ( sen daha 2. lig sesin hatta 3. lig habire havalı havalı bağır çağır bu karizma mı
*bir bana iflas edermiş de evlatlarına söylemezmiş, en son artık duyarlar ev de satılınca Aslında ne kadar büyük enkaz olduğu gidince belli olacak
*hiçbir kurum bağımsız değilki Tüik başkanı 5Yılda kaç defa değişti bütün medyayı topladı çok sesliliği susturdu ceza ile satınalma ile
*Asıl kalkınma adalet ile olur, hukuk ile olur çokseslilik ile olur, hesap verebilir lik le olur o zaman GSMH de artar zenginlik olur, eşitlik olur huzur olur her kesim sağcısı solcusu liberali mutlu olur
*Avrupada niçin GSMH yüksek adalet den dolayı Ordan kanunlar din gibidir herkes ona uyar, onların 5eur bizim100tlancak bir kalıp peynir alamazsın71 Yorumla
En İyi Cevaplar
anlamadığım anket yapıyolar chp li isem İzmir'de ooo çok yakışıklı karizmasın ERDOĞAN hayranı isen yani senin gibi çağdaş falan filan ben İzmir'in karşıyakası , gültepesi üçyolunu bucasında neler gördüm yaşadım. nasıl bir küstahlık bu ya? nerdeyse 40 yıllık izmirliyim. siayset burada bile mimleniyorsun niye aşk ilİşki yazdın erdoğan diyon aga biz hepimiz bir ailede farklıyız. boş işler işim olmaz Erdoğan çok şey yAptı 2 yıldır çekieln operasyonu çekenler inlesin umrumda diil huzur battı. Karizma tek onda var şu anda. Beznzi çıktı zam indi tık yok. kdv kalksın kalktı rafta sıfır , ceplemeye alıştı bir kesim onlar bizi düdüklüyor. Tüsiadcı alayı. sallamaya devam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Gündem konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılEkonominin altında inim inim inledik
Paramızın hükmü kalmadı geçen et almadım sadece bir kangal sucuk aldım ve işte süt peynir vs 2 poşet market alışverişi yaptım 887 TL tuttu... Nasıl Yaaaa diye şoka girdim..
Siz ne karizmasından söz ediyorsunuz Allah aşkına?
92 Yorumla- +1 yıl
@infidelis bi peynir bi sucuk demedim. iki poşet dedim.. tek tek sayacak değilim. ucuzluk marketinden aldım. valla anlamak mümkün değil sizi. siz nerede yaşıyorsunuz ki?
bugün bi kadınla aynı anda marketteydik. tavuklara baktı baktı vazgeçti... dedi ki zararlı zaten. ben sizin her şeyden ve herkesten çok, ailenizden, geleceğinizden, çoluk çocuğunuzdan daha çok birilerine sevgi duymanızı anlamıyorum. yöneticiler, bizim için var. eğer sorun görüyorsak söyleriz. abartmıyorum. yaşadıklarımı anlatıyorum. iki poşet aldım. süt, peynir, bi kangal sucuk, biraz bakliyat, yumurta vs... bu rakamlar korkunç...
- Gündem konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılHe hee çok karizmatik... Erdoğan'ı lider olarak benimseyenlerin ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Sürekli azarlayan, tehdit eden, ayrıştırıcı bir dil kullanan insandan lider olmaz. Üniversite diploması meçhul, çevresindeki herkes hırsız ve yalaka. Ülkenin sıkıntılarını görmekten aciz bir sürü gibi çobanınızı savunuyorsunuz. KPSS'den 90 puan alıp mülakkatta elenen genci görmüyorsunuz. 3 yıl önce çuvalını 10 liraya aldığımız kuru soğanın kg fiyatı 15 lira en düşük (ŞOK) görmüyorsunuz. 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 32.000 TL, görmüyorsunuz. Çalışan nüfusun yüzde 40'ı asgari ücret alıyor, görmüyorsunuz. Gece gündüz AKP yalakalığı yapan troller hepimizin vergileriyle besleniyor, görmüyorsunuz. Ali Yeşildağ'ın milyarlarca dolarlık vurgunlara ilişkin ifşalarını görmüyorsunuz. Yandaşların yönetim kurullarından üçer beşer maaş almalarını görmüyorsunuz. Hepiniz ya körsünüz, ya anlama, algılama kapasiteniz sınırlı, ya da menfaatiniz var.
41 Yorumla- +1 yıl
Takip ediyormuşum, takipten çıkıyorum. Bir RTE hayranını takip etmekten utanç duyarım.
+1 yılHerkesin görüşü kendini ilgilendirir eleştirmeye yargılamaya hakkım yok elbette 😊şiirine ben devam edeyim istedim
Kim ne derse desin
sen gözümde birtanesin
İster kazan ister kaybet
sen zaten seçilmiş kişisinSeçilmiş kişi oldu şimdide,
Bu şirk değilde söyle ne?
Karar senin fikir senin, kim karışır fikrine,
Ama üzüldüm yazık, görmeyen gözlerine,
Beğenmekten yoruldum soruya yapılan görüşleri,
Çok fazla gördü bu halk, yukardan inişleri 💋
20 Yorumla
+1 yıl
Bu kişinin karizmasının yanında esamesi okunmuyor.
1064 Yorumla- +1 yıl
Kadınların adına konuştuğuna göre sanırım kendini kadın gibi hissediyorsun
- +1 yıl
Ak partilileri muhatap almıyorum iyi günler.
- +1 yıl
- +1 yıl
Atam ne güzel astı ama Şeyh Saiti, Seyit Rızayı 🤪
- +1 yıl
Genç kuşak dinsizleşiyor teknik olarak başardık.
- +1 yıl
Gençlerin çoğunluğu dinsiz sjsj
- +1 yıl
O resmiyette öyle gerçekte değil.
- +1 yıl
dinsizleşme ile ülkenin medeniyet seviyesi artmaz adalet ile artar swhhhhhhh bir aşın bu kafaları artık ya!
ingiltere , danimarka , iskoçyagibi ülkeler alıyor hintliyi , müslümanı belediye başkanı , başbakan yapıyor bizdeki kafalara bak hala ülke resmen 100 yıl geride..
aryıca ikinizin kendini ifade biçimi ne kadar da bilgisizce gidin biraz dünya gözüyle okumalar yapıp öyle tartışın aşırı bilgisizsiniz. - +1 yıl
@sdsfhdhfh Avrupa istilanin eşiğinde buna ilk karşı çıkan Polonya oldu. Avrupa'da islamofobi güçlenecek.
- +1 yıl
islamfobi , ırkçılık , ekonomik krizler artıyor dünya da zaten en geç 50 yıl sonra bir dünya savaşı daha çıkacak büyük ihtimalle nükleer silahlar kullanıp insanlığı tekrar ilkel hale getirecekler.
acizeleşen insanlar tekrar dini arayışlara girecek.
bu dönemler tıpkı 2. dünya savası öncesin de olanlar gibi sonra dünya savaşı oldu sonra dine yönelimler arttı sonra dinsizleşme yine tarih tekerrür ediyor yine.
insan her şekilde ilkel yani bunu bilim insanları da dile getiriyor bu yüzden böyle bilgisizce tartışmalarınız çok saçma - +1 yıl
@sdsfhdhfh Bilgisizce tartışmalarla alakası yok. Dinler bir zamanların mitolojileri gibi geçerliliğini yitirecek. İlkel olanlar hala eski yasaları insanlara diretenlerdir.
- +1 yıl
dünya , evren kaç yıldır var bu asla olmadı olamaz da dünya var olduğundan beri belirli dönemlerde dinsizleşme geçirip kıtlık , savaş gibi sorunlarla boğuşmaya başlayıp sonra yeniden farklı şekillerde kendini dizayn edip yeni inanışlara yönelmiştir.
günümüz neslinde dinsizleşme arttığı halde yoga , astroloji gibi inanışlara büyük bir yönelme var insanlar kendilerini tatmin hissetmek istedikleri için sürekli yeni bir şeye inanıp tapıyorlar bu yüzden dinler asla bitmez ! - +1 yıl
@sdsfhdhfh insanoğlu yaklaşık 50.000 yıldır dünyada. Dinler yaklaşık 5000 yıldır etkisini sürdürüyor Astroloji vb. yeni inanışlar devam edebilir ancak hiçbiri cennet karşılığında savaşı emreden mitolojiler kadar tehlikeli olmayacak.
- +1 yıl
@sdsfhdhfh Kemalistler 6 oku dayatıyor ancak Kemalizmin temel prensibi aklı esas almasıdır. Atatürk'ün benim sözüm bilimle ters düşerse bilimi seçin diye lafı var. Atatürk bunu dediyse kimseye ses çıkarmak düşmez.
- +1 yıl
@sdsfhdhfh evet ama ortaçağdan daha iyi durumdayız bence insan hakları açısından :D
- +1 yıl
bir kere atatürk'ün öyle bir sözü yok önce güzel araştırıp emin olup sonra yazın.
bilgisiz özgüvenine hayranım
teyit. orgden bakabilirsin xper 2 olduğu için link atamıyorum
kemalizmin temel prensibi aklı değil şekilciliği esas almaktır 100 yıldır türkiye de bunu yaşayıp sonuçlarını gördük swhhh ben kopenhag kriterlerine kıymet veren bir insanım türkiye'nin hiçbir bilgisizliğini almadım çok şükür - +1 yıl
@sdsfhdhfh Teyitin açıklaması pek mantıklı gelmedi Atanın sözünün illa nutukta veya Afet İnan'ın herhangi bir kitabında olması şart değil. Kaldı ki geldikleri gibi giderler sözünün de net bir kaynağı yok sadece yaverinden biliyoruz. Kaldı ki zamanında 2. sınıf insan muamelesi görürken bugün eşit yurttaş görülmeni de Kemalist devrimlere borçlusun.
- +1 yıl
kemalist devrimlere borçlu değilim osmanlı döneminden beri türkiye zaten batılılaşma hareketi içerisindeydi belli ki nezihe muhhidin'i bilmiyorsun swhhhh
kendisini araştır da ortaokul inkılap kitaplarından öğrendiğin yanlış , bilgisizce ve çocukça şeyleri bana savunma.
kendisi 1900 başlarından beri kadın hakları için mücadele eden biriydi.
1920'li yıllarda kadınlar halk fırkrası kurup kadın haklarını savundu partisi atatürk döneminde kapatılıp kadın haklarını savunduğu için kendisiyle alay edilip hırsız diye itibarsızlaştı.
kadına yaşatıklarından dolayı kadın hastanede yattı.
kemalistler sırf kendisini daha modern gösterip kadın hakları meselesini de tekeline alıp nezihhe muhiddinden çok sonra kadın haklarını verdiler.
ben kadın haklarını nezihe muhhidine borçluyum :) kadın hakları için acılar çekip itibarsızlaşma politakasına maruz bırakılan koca yürekli kadına hadi şimdi ortaokul bilgilerini de al da git - +1 yıl
@sdsfhdhfh Fazla hararetli gibisin diyelim bildiğim bilgi yanlış bunu sakin dille anlatabilirsin. Biliyorum moduna ve egosuna girmişsin yarım yamalak taraflı kaynaklar okuyup ego kasman gülünç diyebilirim. Kadın haklarına gelecek olursak şeriatı Mustafa Kemal'den başkası kaldıramazdı merak etme. Bu işler nutuk atıp cemiyet kurmakla olmuyor.
- +1 yıl
@sdsfhdhfh Ayrıca ortaokul kitaplarından okumuyorum merak etme. Sen önce Atatürk'ün yazdığı tüm kitapları oku. Ilık demokratlık tavırların bana sökmüyor.
- +1 yıl
@sdsfhdhfh Kitapların çoğu yurtdışında bulunuyor Mısıroğlu ve taraftarları sağolsun gereğince çoğalttılar :)
- +1 yıl
swhh hadi yallah şimdi muahhhhhh çok kaynaktan yararlan.
nezihe muhiddin ismi de her kaynakta geçen popüler biri keşke bu kadar bilgisiz olduğunu belli etmeseydin inkılap kitaplarında geçmiyor o da belirli kişileri ön planda göstermek için.
nezihe muhhidin gibi popüler bir kadını bilmeyen bir bilgisizle tartışmam önce araştır baya bilindik bir isim ve o dönem de çeşitli haksızlıklara uğramış modern bir kadın hadi iyi günler. - +1 yıl
@sdsfhdhfh Bilmediğimi söylemedim zaten ama dediğim gibi bu işler cemiyet kurmakla nutuk atmakla olmuyor :). Artık Atatürk size ne yaptıysa hala adamın ölüsüyle uğraşıyorsunuz size acımaktan başka bir şey yapamayacağım.
- +1 yıl
atatürkle bir derdim yokk belirli şeylerini de desteklerim sadece sürekli belirli kişileri ön plana çıkarıp hakkını yediğiniz insanlar zoruma gidiyor , islamcılardan farkınız olmayıp kendinizi modern zannetmeniz zoruma gidiyor , geçmiş şuanki dönemden çok farklı olmadığı halde mükemmelmiş gibi göstermeniz zoruma gidiyor. hadi iyi günler anlaşamayız biz asla ben endoktrinasyondan geçmemiş temiz zihniyetli bir kişiyim aramızda çok fark var iyi günler
- +1 yıl
@sdsfhdhfh Eminim Atatürk'le bir derdin yoktur. Ben Atatürk döneminde uygulananları savunmuyorum merak etme benim kriterim 21. yüzyıl şartlarıdır meritokrasidir elitizmdir. Zaten iki cümlenizden birini kendinize övmeye ayırmanız ne kadar bilgisiz olduğunuzu kanıtlıyor. Çağdaş, modern geçinen ama bilimden ve gerçeklerden kopuk yaşayan bir insansınız maalesef.
- +1 yıl
swhhhhhhh bunlarda kemalist olunca kendilerini dünyanın en bilimsel insanı zannediyorlar.
genelde geri kalmış ülkelerde ve fikirlerde kendilerini tatmin etmek için bilim , araştırma gibi popülist kelimeler kullanılır gelişmiş ülkeler ise bunların zorunluluk olduğunu bilip direkt uygular ve adalet , hukuka çok önem verir anladın mı?
bu arada rica ederim biraz her şeyi türkiyeye gözüyle bakmayı bırakıp olayla , kişilere dünya gözü ve adaletiyle bakın.
sizler gerçeklerden kopuk olduğunuz için bazı şeyleri hunharca savunup kendinizi direkt bir gruba aitleştiriyorsunuz.
gerçek dünyayla da karşılaşınca da aşağılık kompleksine girip boşluklar içinde yüzmeye başlayıp sloganik sloganik kelimeler ve laflar seçiyorsunuz :(
iyi günler ahahhahahaha - +1 yıl
@sdsfhdhfh Bilim araştırmayı popülist kelimeler olarak görmen çok komik. Bilimin kendisi bizzat sorgulanmaya açıktır. 1000'lerce yıldır belli bir dogmaya göre yönetilen ülkeden gerçekleri benimsemeye çalışan bir ülkeye ortaya çıkaran Atatürk'tür. Senin çok değerli Kopenhag kriterlerin Avrupa'nın sonunu getiriyor. Adalet ve dünya gözüyle bakıyorsanız kusura bakmayın ütopik bir kafada yaşıyorsunuz. Gerçeklerle ve ütopyalar farklıdır. Bu konularda tahsiliniz olmadan konuşmamanızı önermiyorum veya uygun bir bilimsel çevrede yaşamadan.
- +1 yıl
100 yıldır ülkeyi bir halt edemeyenler avrupaya laf atıyor ya hahahh ahhahhahahahahahahhahahhaha doğru ya avrupa sizin ilkelerinizden örnek almalıydı.
avrupayı uyarında sizin ilkelerinize bakıp ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine getirsinler ahahhahahahaaahahahahahhahahhha.
bu arada bilim kelimesini içten değil de şekilci , sloganik bir şekilde kullanmanızı eleştirdim o vasıd yok ya hani :P
okuduğunu anla önce.
avrupa'nın sonu geldiyse türkiye'nin sonunu düşün sen ahahhaha zaten yeni bir dünya saavaşı geliyor insanların adaletsizliği , aç gözlülüğü yüzünden.
en azından adamlar kriterleriyle insanlarını uzun bir süre mutlu yaşattı.
ilkelerinizi çok şükür örnek almadılar yoksa 100 yıldır türkiye gibi olacaklardı ahahahhah.
hadi iyi günler şimdi doğru ya sizler daron acemoğlu gibi nobel ödülüne giden dünyaca ünlü ekonomistti sırf atatürk'ün beğenmediği uygulamalarını dile getirdiği için kitabında cahil ilan eden kemalistlersiniz hadi iyi günler bir de bilim bilim diyorlar hahahahha - +1 yıl
@sdsfhdhfh Okuduğumu anlattım merak etme. Evet Avrupa Dünya'ya mutluluğu yaşattı :D yakında Şeyhler tarafından yönetilen mutlu Avrupanızı görmeye bayılacağım. Japonya ve Güney Kore Avrupa'nızdan çok daha akıllı :D
- +1 yıl
bir bilgisizliğini daha düzelteyim öyle gideyim bari sonra bilgili insanların bulunduğu ortamlarda rezil olursunuz ahahhah
kuzey kore = rusya , çin destekli blok
güney kore= ise avrupa ve abd destekli blok bu yüzden güney kore çok gelişmiş avrupa ve abd desteği ve iyi ilişkilerinden dolayı.
bu arada güney kore ve japonya gençleri avrupa , abd ülkelerine aşırı hayran ve özenti.
çoğu da buralara kapak atmak için çok çalışıyor çünkü kendi ülkelerinin çalışma şartları çok yorucu.
hadi iyi günler :) - +1 yıl
@sdsfhdhfh Güney Kore'nin elbette ABD destekli olduğunu biliyorum ancak kendinizi aşırı bilgili sanmanıza aşırı güldüm. Kuzey Kore'nin Çin destekli olduğunu bildiğiniz için çok şey bildiğinizi sanıyorsunuz ya akşam akşam iyi güldüm. Avrupa kültürüyle Güney Kore-Japon kültürünün ve dünya görüşünün farklı olduğunu bilmeniz iyi olur. Ayrıca Amerikan dünya görüşü ile Avrupa dünya görüşünün farklı olması gibi. Birleşik Devletler Avrupa politikalarından memnun değil. Ayrıca çalışma şartlarının yorucu olması iyidir disiplin insanoğlunu güçlendirir :)
- +1 yıl
iyi günler çünkü çok bilgisizsiniz gerçekten aşırı hem de lütfen söyler misin nerde kültürlerinin benzediğini yazdım ya?
niye bana saçma sapan savunmalarla geliyorsun?
söylediğim şeyin içeriği ve cevapların çok alakasız.
daha fazla tartışmak istemiyorum hadi iyi günler.
kendinden , hobilerinden kısmayı disiplin zannediyor önemli olan çok çalışmak değil verimli çalışıp sonuçlarını almak ve refah içinde yaşamak.
disiplin dediğin şey yüzünden japonya ve güney kore de her yıl binlerce genç intihar ediyor.
hadi iyi günler aşırı bilinçsiz , okuduğunu anlamada problem yaşayan ve bilgisiz birisiniz bu son cevabım :) - +1 yıl
@sdsfhdhfh Cevabını kıvırmana güldüm orada ne kast ettiğini gayet biliyoruz. Ayrıca zayıf olan intihar eder. Evet önemli olan verimli çalışmadır çok çalışmayla verimli çalışmanın birleşimini kimse durduramaz. Bence uzmanı olmadığınız konularda ahkam kesmek yerine kariyerinizi geliştirin en azından insanlığa bir faydanız olur :)
- +1 yıl
peki kızlar soruyorda vakit öldürüp bilimden , insalığa faydadan bahseden şahıs şey kitap oku okuduğunu anlamayı geliştirmen için bir de bilinç seviyeni geliştir malum bilinç seviyesi olmadığı zaman faydalı zannedip zararlı şeyler yapabilirsiniz :)
hadi iyi günler her şeyin rezilce cidden - +1 yıl
@sdsfhdhfh Merak etme iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyorum. Malumunuz online döneme girdik. Okuduğumu anlıyorum merak etmeyin paragrafları fullemiştim :D
- +1 yıl
paragraflar , testler , iyi okul ve gerçek dünya çok ayrı gerçek dünyan çok geride kalmış bir de stratejik , analatik vb. zekalarının çok gelişmiş olduğunu zannetmiyorum sakın bana sınav sonucu , zeka falan deme :( ben de iyii bir yerde okuyorum fen lisesi mezunuyum neyin ne olduğunu iyi biliyorum hadi iyi günler
- +1 yıl
@sdsfhdhfh Ben IVY leauge liselerden mezunum merak etmeyin :D. He analitik zeka derken defalarca satranç şampiyonluklarım oldu. TYT Matematik ise cidden analitik zeka ister bil istedim :D
- +1 yıl
Arkadaslar bu güzel atatürk resmini paylastıgn ve kisisel yorumlarnz icin tesekkür ediyorm rica etsem baska yer de msjlasabilir misinz sürekli bildirim geliyor ve bakmak zornda kalıyorm rica ediyorm
- +1 yıl
Peki isterseniz yorumumu kaldırabilirsiniz benim açımdan sorun olmayacaktır. Veyahut ben arkadaşa engel atacağım karar sizin.
- +1 yıl
@sdsfhdhfh 345 kolaydı 3d de. Orijinal çözemeyen gerçek anlamda çözmüyordur.
- +1 yıl
@birsuskuncicek kararın nedir?
- +1 yıl
Engelleyebilirsn yorumun benm icin cok degerli kalsn isterm
- +1 yıl
@birsuskuncicek Teşekkür ederim aslında size rahatsızlık verdiğimden dolayı pek değerinin kaldığını sanmıyorum ama sen bilirsin.
- +1 yıl
Yo öyle düsünme
- +1 yıl
@birsuskuncicek nasil?
Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha yakın zamanda paradan 6 sıfır atıldığı halde kısa sürede bir 6 sıfır daha atılacak hale gelen ülkeyi yönetenler bırakın dünya liderliği ülke liderliğini bile haketmez. Dini kullanarak ülkeyi kötü yöneterek hiç bir lider kendinden övgü ile söz edilemez. Dünyada ekonomik sıralaması 16 siradayken 21 sıraya düşüren bir hükumete başarılıdır denilemez. Böyle ülkeyi yönetenler duya lideri denmez ülkeyi ligden düşürmüşsün
30 Yorumla
Bundan daha karizması yok hadi yaylanın
50 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 cokkkkk. guldum cokkkkkkkk
60 Yorumla- Gündem konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılSaka misiniz yaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cikarin artik su at gozluklerinizi bi Allah askina !!!
40 Yorumla Atatürkten başka karizma lider tanımıyorum, tanımayacağım.
51 YorumlaHerkesin görüşü kendine şahıslar önemsizdir önemli olan vatan ve orada durum hiç iç açıcı değil kim ne derse desin.
30 Yorumla
+1 yılAmerika nın TÜRKİYE ye gönderdiği ajan ne ara lider oldu ?
30 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılne erdoğanı çiçeğim ya Atatürk varken erdoğanda kim pabucumun lideri
30 Yorumla - Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
gördüm
31 Yorumla- +1 yıl
🙄
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk varken yanından geçemez.
30 Yorumla 
Bunu da inkar eden olur zaten 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuklarının , ülkenin geleceği diyorum başka bir şey de demiyorum.
bize karizma değil bize ekonomi lazım.
70 YorumlaBazı posta koyuşları editleri hoşuma gidiyor karizmatik de diyebiliriz ama en karizmatiği değil :)
00 YorumlaAdamı yüceltmeyin
atatürkü yüceltenler gibi.
karizma kelimesi bu adama çok uzak.
30 YorumlaMustafa Kemal Atatürk 🇹🇷 var unutmuşsun belliki hatrlatalm
00 YorumlaKarizma ayrı mevzu ama cumhuriyet tarihinin en önemli aktörü olduğu kesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha karizması vardı bu ülkede Gerçek lider Mustafa Kemal ATATÜRK
40 Yorumla
+1 yılBastım engeli. Hayırlı işler.
51 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Gizli Üye(25-29)+1 yılneresi karizma? yaşlıca bir adam suratı da sirke satıyor bir kere bile güldüğünü görmedim. benim oyum kılıçdaroğluna şu an kılıçdaroğlu erdoğandan yaşlı olmasına rağmen daha dinç duruyor asıl örnek adam kılıçdaroğludur.
00 Yorumla- Gündem konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılGüldürdün beni çiçek
30 Yorumla Akpli genç kızlarda hiç çekilmiyo
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir de ekonomiden anlasaydı, tühhh
30 YorumlaBenim için en karizma kemal kilicdaroglu 😌
13 YorumlaPadişahımız Erdoğan Hazretleri...
00 YorumlaGündem konusunda 310 cevap paylaştı. Kesinlikle öyle o bir dünya lideri
00 Yorumla
+1 yılRecep Tayip erdoğan atacam oyum Tayyibe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll mü bu soru
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence bu soru troll.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakikaten görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıcccccc
20 Yorumla
+1 yılKatılıyorum.. :))
00 Yorumla