Adam sizin yüzünüzden ok troller yüzünden fenalaştı birde adama Akp’li diye durmadan saldırdılar

Gerçek fetöcüler kimmiş bakalım

Adam sizin yüzünüzden ok troller yüzünden fenalaştı birde adama Akp’li diye durmadan saldırdılar

Gerçek fetöcüler kimmiş bakalım

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
0.5 muharrem 2018 de buna severek oy vermiştim pişmanım akp piyonu herif hayatımda yaptığım en büyük yanlış
Aynen akp piyonu sen 77 mv düzelt akp çıkarı seni
istediğin kadar ağla zırla gotünü yırt şu an tayyiple yarışacak tek cephe millet ittifakı ister oy ver ister verme sonra ula yine tayyip kazandı diye zırlamaya devam edersin benimde istediğim çok aday var ama türkiye de siyaset böyle yürümüyor maalesef
Asıl Akp’li Kk Fetöcüleri chp milletvekili listesine sokan Kılıçdaroğlu kimin ne olduğu ortada
zortt fahrettin altunun daşşağını emdikten sonra gelen maarrem ince sevdası
Ulan Kılıçdaroğlu Pkk’lıları meclise sokmuş hala savunuyorsunuz o 2 tane teröriste vereceğime ince ya da oğana veririm gönlüm rahat olur
Bir tarafta Pkk diğer tarafta Hizbullah ikisininde anasını avradını s. yim
aynen kardeşim pkk jpg ypg img şok a101 BİM
Sırrı Süreyya Sakık:Atatürk’ün itleri diyor Hdp’li vekil hadi Atatürkcüsünüz ya buna nasıl göz yumuyorsunuz adamlar size it diyor Apocu şerefsizler ile yan yanasınız
yoo yan yana falan değiliz hdpnin kendi ittifakı var sadece seçmenleri destekleyecek ki bu olay ilk bile değil ayrrıca sinan oğan ve muharrem bile hdpli kardeşlerimin oyuna talibim diyor siz isterken kardeş chp isteyince uwuu terörist CHP zihniyeti sgit babalık ya ne skime veriyosan ver oyunu hadi meşgul etme oynar başlıklı ılık gtlü muhaliflerle işim olmaz
muharremle sinanla yenersin tayyibi ayrıca o çok sevdiğin sinanın twitter profilini bir gez bakayım akpli babandan daha çok tayyip övmüş
Apo’yu saldıktan sonra Kılıçdaroğlu görcem sizi
Ulan Pervin buldan öcalanın üzerindeki tecrit kalksın dedi ertesi gün Kılıçdaroğlu ile konuşma anlaşma yaptılar Kılıçdaroğlu diyememiş mi ben teröristi savunan ile konuşmam diye hala utanmadan sıkılmadan savunuyorsunuz
aynen kardeşim apoyu salacak ülkeyi bölecek ülkenin adı artık türkiye değil kürdiye olacak ok
aynen kardeşim gizli bilgi dimi içeriden aldın anlaşmanın bilgisini helal ajan 031 mert
Evet doğu Kürdistan olacak
sen çok akp algısı yemişsin twitter da falan takip ettiğin fahrettin altun tarafından fonlanmış s1kko sayfaları okumayı bırak ihtiyar neyse hadi işim gücüm var seçim gecesi kazanamazsak ne yapacağız diye düşünmem lazım daha, sizin gibi oy bölüp köstek olanlara vakit ayıramayacağım
Akp algısı mı yemişim hahshaj Akp Chp ikiside bana göre saçma terörist partiler birde gelip Akp’li dersiniz ya bize gülüyorum ya
https://youtu.be/i1IrgLHWI2A
Sen bunu açıkla ilk aslan Kemal deden ne sözü vermiş sırrı sakıka
ben sana akpli demiyorum farkındaysan hiçbir cümlemde de demedim ama akpnin başarmak istediği şeyi başarmasında büyük yardımınız dokunuyor bunun sonucunu da ileride göreceksiniz ama çok geç olacaktaaaaa neyse ne anlatsam boş inandığın gibi takıl dostum
çûk kırığı efe aydal videosu mu attın bana cidden ayrıca o kadar emin konuşup iddia başlığı adı altında video atman ayrı komik awk neyse dostum tekrar dediğim gibi senin oyun sana benim bana hangimiz hatalıyız ileride görürüz hadi meşgul etme
seçimi kazanıp kürdiye kurcaz apoyu başbakan yapıcaz sözü vermiş
Efe aydal donanımlı adamdır
eet arkaşlar şimdi bu sjwler arkaşlar evet arkaşlar sol gericiler arkaşlar evet şimdi şöyle arkaşlar
İkinci attığım fotoya bak Pkk terör örgütü değildir diyen Türkan Elçi’yi Milletvekili yapmış Kk amacı ne
dostum hâlâ ne kanıtlamaya çalışıyorsun ya sabaha kadar tartışsak anlaşamayacağız yani bu çok net ben sana cevap vericem sen bana cevap vericen bir kere siyasete bakış açılarımız farklı zaten o yüzden tekrar diyorum istediğine at oyunu doğruyu yanlışı seçim sonunda ki süreçlerde göreceğiz
Sinan oğana atıcam Kk’ya atmaktan iyidir Mv seçimindede memleket partisi
Valla biz su Akp den kurtulalım da sonrasına bakarız zaten adam 75 yaşında ne kdr aday olabilcek
fotoğraflarda çok sağlıklı çıkmış, Ali Yeşildağın yolladığı:)
Hata yaptı bu seçimde.
Neyin hatası?
Fetöcüleri meclise dolduran Kılıçdaroğlu hata yaptı asıl