Ülkede ekonomik kriz var aman kimse bunu konuşmasın diye taktik değişikliği yapıyorlar. Bir de bunlara inananlar var ne düşünüyorsunuz?
AKP proje söylemek yerine muhalefete iftira atarak mı iktidar olacak?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ülkede tek lafıyla herşeyi yapabilecekken yapmamış seçim vaadi olark şunu yapcm bunu yapcm dio çıkmış mitinglerde kim inanr bu yalanlara. Biz sana bı kere şans vermisz Cumhurbaşkanı olmuşsun ülkeyi b@ka sokmussun yapman gereken şeyleri yapmamış seçime vaat olark saklamissn smdi de utanmadan mitinglerde akp yi desteklemeyenleri PKK olmakla suçluyor iki vaat sıralayıp Kılıçdaroğluna saydirio alistk artk konuşmaları bell ezberlemis. PKK die sucladg halk 15 temmuzda gösterdi ne oldgnu. Seçimde de ak koyun kara koyun bell olacak inşallah
Tabi hiç sölemediler😃duyanda inanır. Sankı CHP Kılıçdaroğlu hep sölüyor. yapma eğilimindeler. Ne iftirası atılmışsa
CHP atmamış atmaz ya, neye göre kıme göre iftira ise konuşan konuşuyor zaten kım engel oluyor, bı de bunlara inananlar var oluyor da.
böyle yorum düşünceler böyle olduğuna inanan, böyle olduğunu sananlar çıkarıyor açık net. İşine geldiğini düşünmek konuşmak anasını satayım ülkede tarafsz doğru düzgn düşünüp konuşup tartışan yok. Partizanlık yapıp nefret ettıklerıne karşı propaganda yürütmeye bayılırlar kendı partileri adamları sütten çıkmış akkaşık.
nerden biliyon sorgulamadigimi, sanki tum akpliler ekonomiden memnun gibi algi yapiyorsunuz. cogumuz memnun degiliz ama pkk kilicdarogluna oy istiyorsa ben orada dururum. sihalara dokunacaz diyorlar dururum. en cok nukleer santrali olan abd de KK cikip akkuyu nukleer enerji tesisine karsiyiz diyorsa ben orada dururum. soğani buluruz iyi kotu de bu saydiklarimi bulamayiz.
Devletin her kademesi içine sokulan Fetöcüleri saymıyorum. Fetöcülere AKP tarafından verilen destekleri saymıyorum. Fetö tarafından çalınan soruları saymıyorum. PKK üst düzey yöneticisinin '' Bizimle en çok görüşen Erdoğan '' demesini saymıyorum. Apo'ya '' Sayın '' demeyi suç olmaktan çıkardık demelerini saymıyorum. Çözüm sürecini hiç saymıyorum. Devletin, Erdoğan döneminde PKK ile masaya oturmasını/anlaşma yapmasını saymıyorum. Nisan - Mayıs 2023 tarihi itibariyle İmralı'ya, Erdoğan'ın talimatı ile üst düzey yetkililerin gönderilmesini ve 2 defa anlaşma yapılamamasını saymıyorum. Acaba ne anlaşması? diye sormuyorum bile.
Gün gelecek, nasıl Fettullah Gülen'e hocaefendi dediğiniz için şu an utanıyor/bunu reddediyorsanız, aynı şekilde AKP'y e oy vermekten de utanacak, oy verdiğinizi bile reddedeceksiniz. O günün gelmesini bekleyin. Kandırıldık dediğiniz gün yakındır.
kimse pkk ya gelin birlik olalim devlet yonetelim demedi dagdan inin bitsin bu teror dendi o yuzden gorusmeler yapildi ama bugun chp nin yapmak istedigi odur hdp bakanlik doguya ozerklik. feto de feto arkadas hadi biz kandirildik siz neden bugun fetocu yazarlari aday gosteriyorsunuz? muharrem ince bile size fetocu diyor. pkk yurt icinde bitti gitti. sira yurtdisina koklerini kazimak kaldi bunlar farkinda onun. sen Allah icin duran kalkan bu secim cok onemli yazsana youtube. o terorist elebasini dinle sonra konisalim.
Kılıçdaroğlu daha dün Bakanlıkların kime verileceğini açıkladı. Bakanlıklar CHP ile İyi Parti arasında paylaşılacak. HDP'yi bırak, diğer 4 ortağa bile bakanlık verilmemiş, üstelik masa bunu kabul etmiş. Gelmiş HDP bakanlık diyorsun. Yalan kaynağın çok güzelmiş gerçekten. A Haber heralde?
Muharrem İnce'de aynı Tayyip'in dilinden, kendinden olmayanı Fetöcü ilan etmeye başladı. Zaten tek yapabildikleri budur, o sebeple ciddiye almaya gerek yok bu tür insanları. Fetöcülerin biz kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Dediğin video'ya bakacağım gün içinde.
namus sozu vermediyse bakanlik vermeyecegine dair inanmam bak. zira namus sozu cok onemli ibb den kimse cikmayacak diyip herkesi attiklari namus sozu. iyi partinin oyu mu kaldi. eridi gitti hdp den sonra. Şu an chp/hdp ortakligi var digerleri sus biberi. ve habire gecmiste su gecmiste bu oldu diorsun. hadi biz diyorum ya hata yaptik siz niye bugun el ele kol kolasiniz. illa gecmesi konusacaksak basortusu yasagini da konusalim. ezan yasagini konusalim. ataturk resminin paradan kaldirilmasini konisalim. 12 ada nasil peskes cekilmis onu konusalim. millete tasarruf haftasi verilirken ayni haberin altinda Gazi heykeli viyanadan yola cikti geliyor haberini konusalim. 80 yildir baskalarinin fabrikalarinda baskalarinin malini urettik milli ve yerli uretimimiz tek İP idi onu konusalim. devrim otomobilleri nasil engellendi onu konusalim. neden durmadan darbe oldu onu konusalim. chp nin gecmisi pkk dan kabarik.
şaka misin sen. tank? ucak? siha? gemi? araba? fuze? roket? daha sayamadigim bi ton savunma silahi? gaz? petrol? hastane? baraj? nukleer santral? libya? suriye? irak?
chp icraatleri : cekirdek citlayan eşşek ve çeşme.
bu ekonomide bile cogu solcunun yine tayyip kazanacak demesi nasil rezalet bir muhalefet oldugunuz gostergesi.
soğan bu kadar onemliyse bu ay dogal gaz faturasi odemedin git o parayla cuval cuval al sonra oyunu reise at. 😉😉😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunların yeni akıl ettiği çoğu projeyi AKP zaten yapmış ya da yapıyor. AKP direkt yapıyor knki, ver yetkiyi gör etkiyi.