Bende sorayım dedim 🤗🇹🇷
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Sinan Oğan
Muharrem İnce

Oy kullanmayacağım.(Kararsızım)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende sorayım dedim 🤗🇹🇷

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu
Elbette Recep Tayyip Erdoğana. Ermeni yahudi Rum entelijansiyasilerine vermem
Abi 3 farklı ırktan yeni bir melez yarattın resmen 😂
Mondrosçu Kılıçdaroğlu
@_Katherina buna verecem Rusya'yı iyi yönetti ☺️🤣😂
Spasibo ♥️
Pacalusta 🤗
Aslında kendim İzmir'de olup oyum Konya'da olduğu için oy kullanmaya gitmeyecektim, ama şu anda kararımı değiştirdim: İnşallah Konya'ya gidip oyumu Chp'ye ve Kılıçdaroğlu'na verip geri döneceğim.
Ömrü hayatımda CHP dışında birine oy vermeyen ben Recep Tayyip Erdoğan'a vericem
Oyum Recep Tayyip Erdoğan'a başkasına oy vermem. Hele chp zihniyetine asla oy vermem.
Her vatansever gibi oyumuz reise
Vatan satar olacaktı 😃
@HAKAANN99 vatan hainleri ile ortaklığınız ne yaparsanız yapın gizlenmiyor
2016 da hdp ile sanki biz mi ortaklık kurduk 😃 şu an hdp 6 lı masada bile yok 😃 size HÜDA-PAR ile bol kafa kesmeli yıllar diliyorum ✌🏻
@HAKAANN99 cidden olmuyor uğraşma.
Herhangi bir şey ispatlamakla zaten uğraşmam sizin gibi esseklere at gözlüğüne devam 😃
İlk kez duymak isterim hanginizin vatansever hanginizin vatan haini olduğunu.
Hakan bey hdp'ye siz de çözüm süreci ve hüda-par olayına açıklık getirin.
@HAKAANN99 yahu siz değil misiniz kılıçdaroğlu aday olmasın kazanamaz diyen. Şimdi adamın peşinde koyun gibi dolaşıyorsunuz. Siz sevdiğinize oy vermiyorsunuz. Sevmediğiniz ortak olduğu için koyınluk yapıyorsunuz. Bana hdp masada yok diyerek zeka seviyeni düşürme.
Beyler sakin, herkesin kendine göre bir ideolojisi var. Birbimize ne zaman saygı duymayı ogrenirsek bence o zaman kazanagiz
Sizce AKP ye oy verenlere ne zaman saygı duydu bu adamlar
2015 da hdp ile anlaşıp PKK yı davul zurna ile dağdan indiren akp PKK ya operasyon yapılmasın görmezden gelinsin denilerek 2016 da doğu da hendek operasyonlarına neden olmadılar mı? 250 nin üzerinde asker polis şehit oldu bunlar hdp ile anlaşıp oy alabilmek için.
@HAKAANN99 249 asker/polis/korucu şehit oldu. 465 asker/polis/korucu sağlığından olup gazi oldu. 131 sivil hayatını kaybetti hendek operasyonlarında. Bir de bunun canli bomba saldırıları var ve ordaki kayıp kat kat. Duzeteyim.
@HAKAANN99 bunlar oy değil silah bırakmaları için yapıldı. Öcalanın kardeşi de pkk ya silah bırakın demesi için TV ye çıkarıldı. Peki siz hiç hdp ye terörü pkk yı desteklemeyi bırakın dlyebildinşz mi. Dağ kadrosu neden habire AKP ye oy verirseniz biz biteriz herkes kemali desteklesin diyor. Neden apoyu seloyu serbest bırakacağız diyorlar. Biraz kafa yorun. Koyun olmayın
Açıklamanız bu mu yani? Devlet 1984'teki ilk eyleminde bile üç sivili yaralayan pkk terör örgütüne ve teröristlere silah bırakmak için şans tanıdı ihtiyatsızlık yapıp açıklamanız doğrultusunda?
249 asker ve polis 2016 da da söz de darbe tiyatrosu ile bir o kadar insan öldü bunların hesabını verin önce. Dağ kadrosu 2015 de de AKP'yi destekliyordu onların kimi desteklediğinin bir önemi yok. Eğer millet ittifakı seçimi kazandığında apo hapisten çıkmazsa götúnû verecek misin?
@Venetor bana mı soruyorsunuz
@Venetor apoyu kim asmadiysa zamanında en suçlu odur bence. Kan gölüne doner demişti birileri. Donecekse dönecekti. şu an kafamız rahattı en azindan
@HAKAANN99 senin seviyene ben
Evet. Aslında ikinize de soruyorum. Sonuçta birinizin testekledigi ittifak hep ile dolaylı olarak görüşüyor birinizin desteklediği ittifakta çözüm sürecine ımza attı ve şu anda yanında hüda-par var. Bunları nasıl savunuyorsunuz merak ediyorum.
@Venetor hüdapar ile bizden önce millet ittifakının 4 lideri de destek istedi. Hüdaparın siz pkk ya destek verdiğini duydunuz mu?
Hizbullah ve PKK eşittir aynıdir. Ama şunu da unutmayalim, bu ülkenin bir silahlı kuvvetleri var. Kimse vatanın bölünmesine izin vermez. İlk önce halk olarak biz bölücülüğe izin vermeyiz zaten.
Hizbullah diye bir terör örgütü var mı şu anda ülkemizde
Üstteki yorumda (hdp ve desteklediği olacak. Otamatik düzeltmenin hatası. )
Ben apolitiğim. Yanlışa yanlış derim kim olursa.2 gün önce hüda-parlı bir kadınla konuştum. Kadın bana ne dedi biliyor musunuz? İslamcı, seriat ile yönetilen kürdistani kuracağız dedi. İster kominist - sosyalist ister şeriat odaklı olsun fakat kürdistan isteyenlerin sonu birdir.
Kadın da bana arkamızda koskoca başkomutan var dedi.
2015-2016 da pkk'lilar ile küçük hizbullahçi grup birbirlerini öldürdü. Evet, var. Sadece çok güçlü değiller ve pasifler şu anda.
@Venetor yahu şu anda kürdistan kurulmasın diye suriyede olan kim. Onca operasyon yapan kim. Peki seçimden sonra suriyeden çıkacağız diyen kim. Suriyeden çıkmak kimin işine gelir
Açıkça beyan etmeyen, ama birçoğumuzun Hizbullah destekçisi olduğunu düşündüğümüz bir parti var. Kurucusu Hasan Nasrallah'tir. Lübnan çıkış yeridir. Sayıları da az buz değildir..
Suriyede olmamızın sebebi pkk /pyd yönetiminde bir kürdistanı engellemek. Destekliyorum bunu. Fakat zamanında çözüm süreci hatasının yapılması ve hüda-par oy vermemem için yeterli. Millet ittifakının pkk ve pyd'ye karşı ılıman tavrı da oy vermemem için yeterli.
@Venetor hüdapar olmasa destek verecek miydiniz
Pkk da Hizbullahta bu ülkede binlerce asker polis şehit etmiştir ve akp ikisi ilede belirli dönemlerde ortak olmuştur. Birde utanmadan savunuyorsun burada yazık vatana ihanetten senin gibiler yargılanmalı
Çözüm süreci?
@HAKAANN99 yahu pkk ya pyd ye laf edemeyen adamlar gelmiş yargıdan bahsediyor
@Venetor haklısın kardeşim sana bir şey diyemiyorum. Keşke kazansa biliyomusun? Herkes benim gibi düşündüğü için oyum boşa gider diye korkuyor. Hadi ben 10 kişiyi ikna ettim ama milleti nasıl ikna edebiliriz ki herkese ulaşmak zor şu saatten sonra.
@Venetor çözüm süreci ne için yapıldı sizce? Büyük operasyondan önce son kez şans verdi devlet silah bırakmaları için. Baktı ki adamlar yanaşmıyor sonra da tepesine bindi. Çözüm sürecindeki şehitlerimizin kanı selonun elindedir. Bugün kim seloya selam yolluyor kim serbest kalacak diyor. Cidden buna diyecek sözünüz var mı
Neye ikna edeceksiniz milleti.
Sinan Oğan için.
Diyelim 2. Tura kaldı o zaman ne olacak
Mansur Yavaşın KK nin PKK hakkında açıklamalarını dinle A haber izleye izleye kafanın içi saman dolmuş.
@HAKAANN99 evet o kadar milliyetçi geçinen adam hdp ye destek istedi. Biz şok olduk ama siz inandınız sanırım
-Devlet başka bir devlet ile barış yapabilir.
-Devlet özgürlük savaşçıları ile de barış yapabilir.
-Özgürlük savaşçıları sivillere zarar vermez.
Pkk sivillere zarar verdi mi?
-1984'deki ilk eyleminde bile 3 sivili yaraladı. Günümüze kadar binlerce sivili katletti.
-O zaman pkk özgürlük savaşçılarından oluşan bir oluşum değil terör örgütüdür.
-Devlet terör örgütü ile barış yaparsa bir kazanım elde edebilir mi? Hayır.
2009 Oslo görüşmeleri ve 2014 çözüm süreci arasındaki zaman diliminde terör operasyonları durma noktasına geldi. Çözüm sürecinde mide bulandırıcı birçok görüntü gördük. Ceylan Pınar saldırısı sonrasında çözüm sürecinin bozulması akabinde hendek operasyonları başladı. Barış görüşmelerinde hdp üzerinden şehirlere sızan pkk ve ypg ile çatışmalar sonucunda 249 askerimiz şehit oldu. 465 askerimiz sağlığından oldu. 131 sivil vefat etti. Buna karşılık 2544 terörist ölü /yaralı /tutuklu olarak ele geçirildi. Sınır dışı harekatlarda ve açık arazi operasyonlarında meskun mahale göre çok daha az kayıp ve terör örgütüne daha fazla tahribat verdigimiz aşikar. Şehirlere inmelerine göz yumuldu. 22 ilçe harabeye döndü ve milyarlarca dolar kaybı oldu buraları tekrar eski haline getirmenin.
Chplilerde son kez hdp'ye pkk'ya şans tanıyacak sizin gibi. Bunda ne var?
Böyle mantık mi olur?
Ayrıca 2014 seçimlerinde eski adıyla Bdp 'nin (Barış ve demokrasi partisi) selahattin demirtaş ile oy oranı %4.16 idi. Cözüm sürecinden sonra 2015 seçimlerinde hdp'nin oy oranı %13.1 oldu. 2018 seçimlerinde %11.7 oy oranına sahipti. Savunamayacağız kişileri zorlama desteklemeyin.
@Venetor pkk yı bitme aşamasına getiren bir partiyi savunuyorum. Peki siz kimi savunuyorsunuz. Sinan Oğan a destek vermenizi anlarım. Ama 2. Turda ne diyeceksiniz. Bu arada dediklerinizi kabul ediyorum anlamı taşımasını bu cevabım. Ben sizinle aynı çerçeveden bakmıyorum o sürece
PKK'nın bitme aşaması mı 😃 Herifler Suriye'de ordu kurdu mevcutları 150 bin kişiden fazla ve Türkiye Cumhuriyeti ile sınır komşusu. Yaparsa ak parti yapar 😃
Ben otokrasiye ya da oligarşiye evrilmesini engelleyecek bir denetim mekanizması ile birlikte teknokratik bir sistemi savunan apolitik bir gencim. Ülkemizdeki siyaset ve politikacılar içler acısı ve berbat. Sinan Oğan nitelikli ve temiz birisi gibi gözüküyor. Birkaç yayınını izledim ve geçmişini biraz araştırdım. Kazanamayacağı kesin olsada yine de en çok oy hakeden o. Fakat ben ilk oyumu kullanmayacağım. Çünkü bu berbat sistemin devam edeceği boş söylemlerle konsolide edilen devasa büyüklükteki fanatik, partizan topluluklardan belli. Yani oyum , oy kullanmayanlar istatistiğine yansıyacak yüzdelik olarak. Benim tek yaptığım kendi benliğime ihanet etmeyip doğruları dile getirmek. Yanlışları savunmuyorum. Sizse doğruları ve yanlışları çok fazla olan x partisinin doğrularının ve yanlışlarının tümünü savunmayı kendi benliğinize reva görüyorsunuz. Vicdanınızla bol şans dilerim.
Burasıda anketcilerle dolgu taştı her köşe başında seçimle ilgili sorular var
Recep Tayyip Erdoğan <3
İlk turda KK kazanmalı.
millet ittifakı
Kemal Kılıçdaroğlu.
Tayip erdoğana
CHP-KK ❤️
PKK FETÖ skci Erdoğan'a.
Recep Baba
Dedem önde 😊
kemal kılıçdaroğlu
Kılıçdaroğlu