Gündem Yurt dışında yaşıyorum, oy kullanmak istiyorum. Oyum etkiler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cok etkiler mi oyum Güncellemeler+1 yıl Cok gec Yurt dışında yaşıyorum, oy kullanmak istiyorum. Oyum etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Gündem konusunda 324 cevap paylaştı. Kapandı diye biliyorum oylar ama açıksa kullanın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 oy birsey yapmaz ya ama herkes senin gibi düşünüp kullanmazsa nanay 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kullanalim mi Yorumla
erenus32 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl şu an süre bitti diye biliyorum ama kullanma yurtdışında yaşıyan insanların bizzim kaderimizi belirlemesi kadar saçma bişey yok 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sus hahhahha Yorumla erenus32 +1 yıl net akp ye verdin Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla erenus32 +1 yıl Allah senin gibilerin belasını versin Yorumla Soran +1 yıl Kes sanki laf olsun bela tutcak Yorumla
whitedaisyy11 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Oy kullanma bence zaten yurt dışındasın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tüm türkler kullaniyo Yorumla whitedaisyy11 +1 yıl Tamam ama ülkenin durumunu en iyi ülkedekiler bilir doğru bi seçim olacağını düşünmüyorum açıkçası Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bitti yurt disi oylar 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime atacan Yorumla Soran +1 yıl Söyliyemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rte mi Yorumla Soran +1 yıl Sen kime vercen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kk Yorumla Soran +1 yıl Etma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman sende atmaEkonomi cok kotu oradan goremiyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl O düzeltmicek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En azindan artmasi dururAma su ankiler duzeltemeyecegini kanitladiYapabilecek olsa simdiye yaparlardi demekki olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Keske eski kural kalsaydu, zina yapanlar hapse gitse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E bunlar kaldirdi Yorumla Soran +1 yıl Evt ben dubaie gidenleri duyuyorum herifler geceleri disarda sahilde uyuyor falan esyasi vs calinmiyor ceza varmis orada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kapandı diye biliyorum oylar ama açıksa kullanın
1 oy birsey yapmaz ya ama herkes senin gibi düşünüp kullanmazsa nanay
Kullanalim mi
şu an süre bitti diye biliyorum ama kullanma yurtdışında yaşıyan insanların bizzim kaderimizi belirlemesi kadar saçma bişey yok
Sus hahhahha
net akp ye verdin
Haha
Allah senin gibilerin belasını versin
Kes sanki laf olsun bela tutcak
Oy kullanma bence zaten yurt dışındasın.
Tüm türkler kullaniyo
Tamam ama ülkenin durumunu en iyi ülkedekiler bilir doğru bi seçim olacağını düşünmüyorum açıkçası
Bitti yurt disi oylar
Yo
Kime atacan
Söyliyemem
Rte mi
Sen kime vercen
Kk
Etma
O zaman sende atma
Ekonomi cok kotu oradan goremiyorsunuz
O düzeltmicek
En azindan artmasi durur
Ama su ankiler duzeltemeyecegini kanitladi
Yapabilecek olsa simdiye yaparlardi demekki olmuyor
Keske eski kural kalsaydu, zina yapanlar hapse gitse
E bunlar kaldirdi
Evt ben dubaie gidenleri duyuyorum herifler geceleri disarda sahilde uyuyor falan esyasi vs calinmiyor ceza varmis orada
Kullanma
Cok gec