Selahattin Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesine neden olur mu?

Açıkçası dünden bu paylaşımları gördükten sonra umudum kalmadı, yani tamam kabul ediyorum ben de AK parti'yi sevmiyorum ama zamanında Tayyip Erdoğan'ın destek veren HDP o zaman açık açık vermiyorken neden şimdi Kılıçdaroğlu'na hedef olarak gösteriyor? Gizlice destek verebilirdi açıkçası ben seçiminizin oraya girdiğini düşünüyorum ve Kılıçdaroğlu'nun kazanma konusunda şansının düşmeye başladığını düşünüyorum.

Tayyip Erdoğan rahat bir şekilde kazanır demiyorum ama Sinan Oğan ve Muharrem İnce seçeneğini de insanlar değerlendirir.

Açıkçası ben bile Kılıçdaroğlu'nun desteklediğim için pişman olmaya başladım.

#GeceMuhafızı

10 Mayıs 2023 Çarşamba 00.30

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Selahattin Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesine neden olur mu? ↗
Ben açıkçası bu durumun fazla olumsuz etkileyeceğini de düşünmüyorum eğer AK Parti Hüda parayla beraber olmasaydı bir ihtimal vardı ama onlar da teröristlere kucak açtığı için kendi ayaklarına sıkıntılar Bir de kendilerine oy verdiği zaman Kürt kardeş oluyor vermediği zaman terörist oluyor
Selahattin Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesine neden olur mu?