Gündem Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanını Çankaya köşküne mi göndereceksiniz yoksa yine Saray'a mı? Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kemal Kılıçdaroğlu - Çankaya Köşkü Erdoğan- Beştepe Sarayı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanını Çankaya köşküne mi göndereceksiniz yoksa yine Saray'a mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı. Kemal Kılıçdaroğlu 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Böyle soruları çok seviyorum gizli akpliler ortaya çıkıyor 2 2 Yorumla whatdedingulum_1 +1 yıl yok biz gizlenmiyoruz oyumuz belli Yorumla comtesao +1 yıl Gizli değilim sonuna kadar ak parti Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl diğer adayları ankete koymayan solcular yüzünden de B şıkkı diyorum. 0 4 Yorumla Lindström +1 yıl Hepsi zaten b şıkkının içinde. Başka aday mı vardı yoksa? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başka aday yoksa B derim. hdp mdp asla Yorumla Lindström +1 yıl Hüda par'a göz yumup başkasına çamur atmakta. Gaffar Okkanın katilleri serbest kaldı serbest ne hdp si Yorumla comtesao +1 yıl Hdp çok mu masum? Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İnşallah 2 turda Çankayaya gideceğiz 0 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Gündem konusunda 310 cevap paylaştı. Çankaya’ya 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu
Böyle soruları çok seviyorum gizli akpliler ortaya çıkıyor
yok biz gizlenmiyoruz oyumuz belli
Gizli değilim sonuna kadar ak parti
Çankaya köşküne 🇹🇷❤️
diğer adayları ankete koymayan solcular yüzünden de B şıkkı diyorum.
Hepsi zaten b şıkkının içinde. Başka aday mı vardı yoksa?
başka aday yoksa B derim. hdp mdp asla
Hüda par'a göz yumup başkasına çamur atmakta. Gaffar Okkanın katilleri serbest kaldı serbest ne hdp si
Hdp çok mu masum?
İnşallah 2 turda Çankayaya gideceğiz
Çankaya’ya
Saraya yine inşallah
Saray.
Çankaya