Türkiyenin ihtiyacı olan şey terörden ve bölücülerden mültecilerden arındırılmış bir şekilde, her yeni gelenin istediği tarafa çekemeyeceği temsilciler meclisi gibi güçlü bir mekanizmaya ihtiyacı var diye düşünüyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
selcuk bayraktar Turkiye de cumhurbaskani olmayacak kadar zeki bir insan... isteseydi amerikali sirketlerde bu isi yapardi orada keyfine bakar yan gelip yatardi.. hatta Şu an istese gene gider ama bu ulkesi icin teknoloji ureten bir insan dogru olani bu zaten onun icin Turkiyenin sorunu zaten yuksek teknoloji yuksek katma deger uretememe sorunu o yuzden cari acigi var bu cari acigindan dolayi döviz borcu var bundan dolayıda 100 yıldır Türk lirası degersiz ve enflasyon var..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
siyaset ayrı bir olay. her önüne gelen siyasetçi olmamalı. selçuk bayraktarı severim şu anki yaptı işten dolayı. onun görevi üretmek. siyaset onun işi değil.
herkes alanindaki isi yapmali. diplomasi adam akilli siyaset ve politika okumus 1 tane bile bi insan yok mu mk bu ulkede. yok birisi ekonomistim der lise mezunu cikar keske kanada da dogsaydim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ulan memleketi bu hale bunlar getirdi Hala medet umuyorlar ya