Bence Kemal Kılıçdaroğlu en azından sahte video hazırlamak gibi bir şey yapmadı.
09 Mayıs, 2023 Salı 00.05
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bence Kemal Kılıçdaroğlu en azından sahte video hazırlamak gibi bir şey yapmadı.
09 Mayıs, 2023 Salı 00.05
Parayla mitinge adam getiren ve mitingde yalan yanlış şeyler açan Erdoğan mı diyorsunuz? Şahsen ben hiç sanmıyorum
Kesinlikle öyle bir de tutup sahte video yapıyorlar
Heh işte aynen öyle zaten o 1 milyon 700 bin mi ne dediler ya o da yalan. Yapay zekaya göre mi ne 800 bin civarında ediyor o da en fazla. Zaten o insanları da parayla getiriyorlar dediğim gibi ama elbette hepsi değil. Kendileri itiraf ediyor bu arada bir sürü video falan da var bunlarla alakalı
Kesinlikle öyle bir de millet ittifakının reklamının içine Murat Kara yılan koymuşlar milleti kandırıyorlar ya böyle sahtekarlık böyle ahlaksızlık olabilir mi ya
E korkuyorlar çünkü yaptıkları ettikleri her şey ortaya çıkacak diğer türlü o yüzden her türlü şeye başvuruyorlar. Umarım da kaybedecekler ve her şeyleri ortaya çıkacak. Tabi 15 Mayıs Günü falan eğer kaybederlerse bunlar kaç günden dillerinden de darbe kelimesi düşmüyor zaten her haltı yapar bunlar
Açıkçası ben seçim akşamı korkuyorum şahsen bunlar kaybettiğini anlamaya başladıkça her şeyi
Bende korkuyorum yalan yok bunlar her haltı yapar. Bir yanım kaçıp gidecekler diyor ki keşke de gitseler yani en az hasarla atlatsak ama bir yanım da diyor ki bunlar bırakıp gitmez kolay kolay
Bunların bir de Sedat diye bir yeri var ya bakarsın onlar bir halt yapar
Bak mesela bu sorudaki benim amcam tam bir ak Parti yalakası
İnsanlar neden birbirine siyasi fikirlerine saygı duymazlar? ↗
E yaparlar zaten ama ben kaçacak diyorum direkt helikopterle falan ama belli de olmaz bunun ne edeceği. Zaten soylu falan da milletvekili olacak miss.
İşte o amcan gibi bu ülkede en az 30 milyon insan var
Aynen öyle
Kemal Kılıçdaroğlu 💪.
En iyi görüş için teşekkür ederim
Rica ediyorum ne demek güzel görüşlü
Cevap
5Cevap
Erdoğan tabiki o meydanı gördükten sonra bu adam kesin kazandı demiştir herkes.
Yok şahsen ben demedim
Neden özgürlük işareti yapmışlar?
Onu birçok kişi yapıyor
Tabii ki Kemal Kılıçdaroğlu halk isteyerek gitti diğerleri otobüsle götürdü ve sahte
Recep Tayyip Erdoğan tabiki
kemal amca
Recep Tayip erdoğan
Recep Tayyip Erdoğan
Erdoğan kesinlikle
Bay Kemal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar