Gündem Ben ağlamazdım, oturup hüngür hüngür ağladım. Var mı aynı duyguları paylaşan? MuTLu06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Mevzular açık mikrofon Deprem Özel bölümünün tanıtımında böyle oldum. Nasıl tamamını izlicem bilmiyorum Ben ağlamazdım, oturup hüngür hüngür ağladım. Var mı aynı duyguları paylaşan? Cevapla Bölüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl izlemeyi düşünmüyorum böyle videolar beni çok etkiliyor 0 3 Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Toplumsal acılardan kaçamayız içimiz yanmalıki bir daha yaşanmasın bilincimiz oluşsun. Gözümüze sokulmalı gözüne sokmalıyız insanların bence böyle Yorumla Larisse +1 yıl yeterince izledim psikolojik olarak da iyi olmamız gerekiyor bence hayat devam ediyor Yorumla MuTLu06ank +1 yıl Tabiki öyle ama hayatımıza zaten devam ediyoruz. Ve tam da bu işte hayata devam etmek. Ediyoruz hep ettik ne olursa olsun. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
izlemeyi düşünmüyorum böyle videolar beni çok etkiliyor
Toplumsal acılardan kaçamayız içimiz yanmalıki bir daha yaşanmasın bilincimiz oluşsun. Gözümüze sokulmalı gözüne sokmalıyız insanların bence böyle
yeterince izledim psikolojik olarak da iyi olmamız gerekiyor bence hayat devam ediyor
Tabiki öyle ama hayatımıza zaten devam ediyoruz. Ve tam da bu işte hayata devam etmek. Ediyoruz hep ettik ne olursa olsun.