Miting ve Parti Karşılaştırma?

Merhaba. Ben Kemal Kılıçdaroğlu daha çok olmak üzere tüm siyasi liderlerin mitinglerini izledim. İzmir ve İstanbul'da Kemal Kılıçdaroğlunun mitingi vatandaş seliydi. Erdoğanın mitingi bu iki büyükşehirde daha az ve pek coşkulu değildi. Ayrıca Erdoğan'ın mitinglerinde alan az olsa dahi insanlar arasındaki mesafe çoktu. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitinglerinde insanlar tıklım tıklımdı. Yaşadığım şehirdeki Mansur Yavaş mitingi ise çok kalabalıktı. Erdoğan geldiğinde bu kadar kalabalık yoktu ve yine insanlar arasındaki mesafe çoktu. Böylece havuz medyasının Erdoğan'ın mitingi çekimlerinin hilesi ortaya çıkmış oldu. Manisa'da bile Kemal Kılıçdaroğlunun mitingi çok kalabalıktı. Kemal Kılıçdaroğlu bu sefer seçimi alacak ve Anadolu Ajansının Erdoğan'ın parasıyla yapacak olduğu veri hilesi anında Anka Ajans'ın buna dur demesini bekliyorum. Kemal Kılıçdaroğlu'na geçmiş yıllarda oy veren vatandaşların büyük çoğunluğu genç ve bayandı. Erdoğan'a geçmiş yıllarda oy veren vatandaşların büyük çoğunluğu ise 30-90 yaş arasındaki erkeklerdi. Buradan anlıyorum ki CHP daha modern bir partidir. Akp ise gerici bir partidir. Sizler neler düşünüyorsunuz?
Miting ve Parti Karşılaştırma?