Rüyamda bölücü kürtler tüm türkiyeyi almıştı bizi Suriye’ye yollamıştı psikolojim bozuldu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle bir şey allahın izni ile mümkün değil çünkü askeri olarak güçlü bir devletiz en basitinden devletin uçağı var tankı var kim başa çıkabilir. Kürtleri ciddiye alma en fazla sanaldan her biji kürdistan naraları atarlar veya dağa çıkıp mağarada yaşarlar. Reelde asker polis gördüklerinde korkarlar korkak insanlar kendileri o yüzden devlet kuramamışlar zaten tarihi geçmişi olmayan varsa da sahip çıkamamış mazlum bir halk kendileri
Kürtler koymuş galiba sana :d
Niye koysun abla
Baksana laf atıyor kürtlere. Kürt değilim ama hâlâ bu devirde bile kürt türk ayrımı yapan var ya böyleleri ölsün gitsin valla çok sinir bozucu
Yanlış tabir kullanmış evet ama bölücü Kürtleri sevmiyor o
Sadece bölücü kürtleri sevmiyorum diye yazabilirdi. Bende sosyal medyada kürdistan flan yazanlara uyuz olmuyorum değil. Ama genelleme yapmak çok yanlış
Ya bizim millete nolmus anlamıyorum insanlık nereye gidiyor
Evet haklısın öyle dese daha iyiydi bencede ama tüm Kürtleri sevmiyorsa bu kötü bir şey
Neyse ne sinirlerim tavan yaptı
@Handenizzzqw ben türküm kürtler bana koymadı aksine benim askerim benim devletim kürtlere koyuyor senin gibi vatan haini itler kürtlerle kol kola geziyor malum hdp ile ittifaksıniz kani bozuk yunan tohumu seni
@Handenizzzqw senin gibi vatan haini solcular geberir az yaşar rabbimin izniyle
@Handenizzzqw hande çok özür dilerim depremzede biriymişsin inan bilsem kötü davranmazdım hakkını helal et
Gerçekten çok canım sıkıldı üzgünüm 😑😓. Profiline az önce baktım da öyle öğrendim depremzede olduğunu yoksa bilsem hiç girmezdim tartışmaya hakkını helal et❤🤝
@unfaithful2002 senin sorunun ne biliyor musun genelleme yapmak. Ben bilemem kürdün terörist olanı da belki vardır. Hatta türklerden bile olabilir bak türk olmama rağmen bunu söylüyorum. Ama masum olan onca insan da var. Sen genelleme yaparsan onları dışlarsan onlar incinir.
Ve şunu da söyleyim solcu değildim. Ta ki deprem gününe kadar. Yaşadığımız şeyleri anlayamazsınız o yüzden detaya inmek istemiyorum
@Handenizzzqw anladım haklısın depremzede olduğunu bilseydim tartışmazdım
Tamam
Solculuk kötü değildir.
Kötüdür bana göre
Saygı duyarım
Sağol ben solculara saygı duymuyorum sağcılık iyidir iyi geceler
Kötü olduğumuzu düşünmeden önce sağcı diye desteklediğiniz insanların bizi nasıl yarı yolda bıraktıklarını düşünün. Günlerce enkazda bıraktım ailemi. Desteklediğiniz adamların hiçbiri gelmedi. Bunun yüzünden kötü oluyorsak evet kötüyüm
@Handenizzzqw aileniz iyi mi şu an?
Yoklar ki artık
Solculuk kötü derken komünist ve sosyalist partilerden bahsettim ben
@Handenizzzqw allah rahmet eylesin 😭😓😭😓☹🤲
: (
@Handenizzzqw kyk da mı kalıyorsun şu an?
Hayır kirada
Hahahahah zihnini kalabalık etme böyle şeyler ile asdf rüyası bile gerçek değil asdf
Seçimler psikolojimi bozdu sanırım ahajqısnwlağ
Biraz fazla etkilemiş anlaşılan asdfgg
Hahahahah imkansız boşuna canını sıkma
Teşekkğrler adaşım🥰
Rica ederim 🫶